semyhr wrote:nav jau sievieshu nelaime vien.. man kaut kads opaps ar e39 purnaa iebrauca atpakaljgaitaa.. galvenais ka tumsh un redz ka ugunji spiid aizmuguree.. viss pa barabaanu..
saabam protams ka ne - e39 cik vareeja spriest bija bish palociijis bambers
saabam tie bamperi vispaar ir aprbiinojami.. pagaishruden laikam tad bija kad viens opels izniicinaajaas pret aizmugureejo bamperu.. nu kapots gaisaa un visas shtelles.. vaidzeej redzeet dzhekiem seju kad tie ieraudziija ka man vispaar nekaads kaiteejums nav
semyhr wrote:saabam protams ka ne - e39 cik vareeja spriest bija bish palociijis bambers
saabam tie bamperi vispaar ir aprbiinojami.. pagaishruden laikam tad bija kad viens opels izniicinaajaas pret aizmugureejo bamperu.. nu kapots gaisaa un visas shtelles.. vaidzeej redzeet dzhekiem seju kad tie ieraudziija ka man vispaar nekaads kaiteejums nav
volviķiem arī ir līdzīgi.
tur esot kautkāda dzelzs sliede vai kautkas tml iekšā. ar parasto urbi pat nevarot ieurbt.
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
kā mani uzjautrina nervozi autovadītāji
šorīt pat - no luksafora (uz mūkusalas ielas) izdarbināju vienu e36 sedanu /325/, pēc tam, paiet neilgs brīdis, skatos spogulī - kā tad, bmw vadītājs iekrampējies stūrē, ātrumu tā uz 90 paņēmis, sāk taisīt slalomu pa joslām, un lepni aizvelk visiem garām mazāk šitādus nerviniekus uz ielām
Repsis wrote:kā mani uzjautrina nervozi autovadītāji
šorīt pat - no luksafora (uz mūkusalas ielas) izdarbināju vienu e36 sedanu /325/, pēc tam, paiet neilgs brīdis, skatos spogulī - kā tad, bmw vadītājs iekrampējies stūrē, ātrumu tā uz 90 paņēmis, sāk taisīt slalomu pa joslām, un lepni aizvelk visiem garām mazāk šitādus nerviniekus uz ielām
Repsis wrote:kā mani uzjautrina nervozi autovadītāji
jāuzmanās no opjiem!!!
šodien viens ar II golfu griežoties no rimi uz pasta ielu aizķēra man pakaļējo buferi pa cik šamajam bija invalīda zīme logā un skramba bija maza buferim uz stūra, tad nemēģināju neko dirsties ar viņu šis atzina, ka ir vainīgs un atvainojās. Tas arī viss
stienis wrote:jāuzmanās no opjiem!!!
šodien viens ar II golfu griežoties no rimi uz pasta ielu aizķēra man pakaļējo buferi pa cik šamajam bija invalīda zīme logā un skramba bija maza buferim uz stūra, tad nemēģināju neko dirsties ar viņu šis atzina, ka ir vainīgs un atvainojās. Tas arī viss
krinkels wrote:Blin reizem tas vecenes vaditaji ir pinigas shausmas.
VAkar domaju mierigi noparkoties Maxima pie Muksalas apla.
Braucu pa stajanku, priekshe velkas Civiks. Shi iedomaja iegriesties starp 2 mashinam .ok lia griezas. Bet ta kunja pat spogulos neskatas , redz ka nevar iegriesties do uz aizmuguri pat neskatoties. Es tai laika jau biju vinjai aizmugure.
Naces mest atpakalgaita lai neieliek sanos. Galvenasi ka tur vareja ar Kamazu ieparkoties. Speciali nostajos vinjai blakus( tieshi blakus auto aizbrauca) izkapju saku ko pa sho gajienu domaju. TA zos kaptama ara palaiz vala bremzes un gandriz ieripo prieksha stavosha Alfa. Paris cm pietruka.
Saku kas vinja stulba vai akla. Vai vai nesu neko pamanijusi. Kapec roceni nenoravi? Aizmirsu. Blin ta gribejas pateikt ko maigaku.
Ļoti bēdīga situācija... ((
Man vakar arī sanāca incanti - uz Čakenes braucu pa pirmo joslu ārā no centra un vecene ar lielu džipu pārkārtojās neskatoties spoguļos - izspieda mani, ja nebūtu Tallinas ielas, kur iegriezties, tad es būtu uz barģūra
man līdzīgi bija pret to 6 videni..arī braucu uz purčika pusi un vecs vecis spoguļos neskatoties ar savu veco grabažu kaut kādu tauriju sāka pēkšņi braukt kā kings pa vidu..labi, ka bremzējot nesanesa bembi, cilvēkus kaut kā negribējās nobraukt...