Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Repsis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Repsis »

semyhr wrote:nav jau sievieshu nelaime vien.. man kaut kads opaps ar e39 purnaa iebrauca atpakaljgaitaa.. galvenais ka tumsh un redz ka ugunji spiid aizmuguree.. viss pa barabaanu..
cerams ka nekas nopietns Saabam? :(
350Z
semyhr

Post by semyhr »

saabam protams ka ne - e39 cik vareeja spriest bija bish palociijis bambers :)

saabam tie bamperi vispaar ir aprbiinojami.. pagaishruden laikam tad bija kad viens opels izniicinaajaas pret aizmugureejo bamperu.. nu kapots gaisaa un visas shtelles.. vaidzeej redzeet dzhekiem seju kad tie ieraudziija ka man vispaar nekaads kaiteejums nav :)
jnk

Post by jnk »

semyhr wrote:saabam protams ka ne - e39 cik vareeja spriest bija bish palociijis bambers :)

saabam tie bamperi vispaar ir aprbiinojami.. pagaishruden laikam tad bija kad viens opels izniicinaajaas pret aizmugureejo bamperu.. nu kapots gaisaa un visas shtelles.. vaidzeej redzeet dzhekiem seju kad tie ieraudziija ka man vispaar nekaads kaiteejums nav :)
volviķiem arī ir līdzīgi.
tur esot kautkāda dzelzs sliede vai kautkas tml iekšā. ar parasto urbi pat nevarot ieurbt.
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay. Image
freimo
Admins

Post by freimo »

:reeka::reeka::reeka:

Image

http://www.iauto.lv/video/alkohols.avi

Nebrauc lopaa...
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Guest

Post by Guest »

freimo wrote::reeka::reeka::reeka:

Image

Nebrauc lopaa...
pisec ka pa shito vareeja iereekt lol! :beer: :reeka: "te pat dziivoju, ko juus aizbraukshu pats" bljin taa jaareec ka veeders jatur
RB26DETT

Post by RB26DETT »

Image

Nebrauc lopaa...

EU! Kur tas ir?! Mēs ar senci šitādas zīmes taisam. Būs tam onkam jāuzsauc, būs mums darbs atkal. :reeka:
Autokursi - In Progress :D
Repsis

Post by Repsis »

kā mani uzjautrina nervozi autovadītāji :D
šorīt pat - no luksafora (uz mūkusalas ielas) izdarbināju vienu e36 sedanu /325/, pēc tam, paiet neilgs brīdis, skatos spogulī - kā tad, bmw vadītājs iekrampējies stūrē, ātrumu tā uz 90 paņēmis, sāk taisīt slalomu pa joslām, un lepni aizvelk visiem garām :D mazāk šitādus nerviniekus uz ielām :roll:
350Z
ELL

Post by ELL »

Repsis wrote:kā mani uzjautrina nervozi autovadītāji :D
šorīt pat - no luksafora (uz mūkusalas ielas) izdarbināju vienu e36 sedanu /325/, pēc tam, paiet neilgs brīdis, skatos spogulī - kā tad, bmw vadītājs iekrampējies stūrē, ātrumu tā uz 90 paņēmis, sāk taisīt slalomu pa joslām, un lepni aizvelk visiem garām :D mazāk šitādus nerviniekus uz ielām :roll:
BMW vadiitaaji vienmeer ciinaas liidz galam :D
EV-325 + EL-939 + EL-7900
BailY

Post by BailY »

ELL wrote:
Repsis wrote:kā mani uzjautrina nervozi autovadītāji :D
BMW vadiitaaji vienmeer ciinaas liidz galam :D

Vienkarshi nemaak zaudeet
Honda Civic
ID 4368
exy

Post by exy »

Martinss wrote:

Image

Nebrauc lopaa...
pisec ka pa shito vareeja iereekt lol! :beer: :reeka: "te pat dziivoju, ko juus aizbraukshu pats" [consored] taa jaareec ka veeders jatur
Tikai "īstās" zīmes tiek notriektas dzērumā! :reeka: tas vecais krekls vnk spārda! :reeka:
Pa skaisto es saslīdu 8)
Agnijs

Post by Agnijs »

nu reaals video iz paaķu dziives :)
--- ID 12 ---
Un bauslis skan shaadi:
Tev nebuus nokaut.... motoru!!!
Fuxis
Mazda 323

Post by Fuxis »

Video vienkaarshi ideaals :D :rofl:
TheGirL
Lady

Post by TheGirL »

xe xe :rofl:
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas orģinalitāti un skatiena vērīgumu :) Dare to be Different :)
saab 99 (ID8000) , Volvo S60 (ID9000) sex, drift & rock'n'roll ! :yo:
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

jāuzmanās no opjiem!!!
šodien viens ar II golfu griežoties no rimi uz pasta ielu aizķēra man pakaļējo buferi :evil: pa cik šamajam bija invalīda zīme logā un skramba bija maza buferim uz stūra, tad nemēģināju neko dirsties ar viņu :roll: šis atzina, ka ir vainīgs un atvainojās. Tas arī viss :?
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
EraSeR

Post by EraSeR »

stienis wrote:jāuzmanās no opjiem!!!
šodien viens ar II golfu griežoties no rimi uz pasta ielu aizķēra man pakaļējo buferi :evil: pa cik šamajam bija invalīda zīme logā un skramba bija maza buferim uz stūra, tad nemēģināju neko dirsties ar viņu :roll: šis atzina, ka ir vainīgs un atvainojās. Tas arī viss :?
:51:
Guest

Post by Guest »

exy wrote:
Martinss wrote:

Image

Nebrauc lopaa...
pisec ka pa shito vareeja iereekt lol! :beer: :reeka: "te pat dziivoju, ko juus aizbraukshu pats" [consored] taa jaareec ka veeders jatur
Tikai "īstās" zīmes tiek notriektas dzērumā! :reeka: tas vecais krekls vnk spārda! :reeka:
pisec, noskatiijos no jauna un ieklausiijos textaa! :lol: :reeka: dzekinsh (tas onka) pashaas beigaas, saklausiiju ko shis saka, aptuveni taa: "Eu, varbuut ciemos atnaaksiet?" blaaa. pisec... man gandriiz akna izkrita no smiekliem.... :reeka: :rofl: lol vnk.... shitasi onka chista atspaarda nieri! =D
sparky77

Post by sparky77 »

njaa tas vecis rulzz :twisted: a kas tur kuupeeja priekshaa :shock:
Chesterb

Post by Chesterb »

Martinss wrote:
exy wrote:
Martinss wrote:

Image

Nebrauc lopaa...
pisec, noskatiijos no jauna un ieklausiijos textaa! :lol: :reeka: dzekinsh (tas onka) pashaas beigaas, saklausiiju ko shis saka, aptuveni taa: "Eu, varbuut ciemos atnaaksiet?" blaaa. pisec... man gandriiz akna izkrita no smiekliem.... :reeka: :rofl: lol vnk.... shitasi onka chista atspaarda nieri! =D
ak dies,es vairs nevaru,vienkārši psc :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Meitene

Post by Meitene »

onka pareizo zīmi notriecis :lol:
http://www.veroni.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Meitene

Post by Meitene »

solins wrote:
krinkels wrote:Blin reizem tas vecenes vaditaji ir pinigas shausmas.
VAkar domaju mierigi noparkoties Maxima pie Muksalas apla.
Braucu pa stajanku, priekshe velkas Civiks. Shi iedomaja iegriesties starp 2 mashinam .ok lia griezas. Bet ta kunja pat spogulos neskatas , redz ka nevar iegriesties do uz aizmuguri pat neskatoties. Es tai laika jau biju vinjai aizmugure.
Naces mest atpakalgaita lai neieliek sanos. Galvenasi ka tur vareja ar Kamazu ieparkoties. Speciali nostajos vinjai blakus( tieshi blakus auto aizbrauca) izkapju saku ko pa sho gajienu domaju. TA zos kaptama ara palaiz vala bremzes un gandriz ieripo prieksha stavosha Alfa. Paris cm pietruka.
Saku kas vinja stulba vai akla. Vai vai nesu neko pamanijusi. Kapec roceni nenoravi? Aizmirsu. Blin ta gribejas pateikt ko maigaku.
Ļoti bēdīga situācija... :(((
Man vakar arī sanāca incanti - uz Čakenes braucu pa pirmo joslu ārā no centra un vecene ar lielu džipu pārkārtojās neskatoties spoguļos - izspieda mani, ja nebūtu Tallinas ielas, kur iegriezties, tad es būtu uz barģūra :evil: :evil: :evil:
man līdzīgi bija pret to 6 videni..arī braucu uz purčika pusi un vecs vecis spoguļos neskatoties ar savu veco grabažu kaut kādu tauriju sāka pēkšņi braukt kā kings pa vidu..labi, ka bremzējot nesanesa bembi, cilvēkus kaut kā negribējās nobraukt...
http://www.veroni.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply