Nevienu nenosodu - katram savs. Diemžēl es esmu pārāk plebejisks lai pievērstos tik modernām lietām.
Sākums:
Es pagājušajā ziemā pāris reizes (2) aizbraucu paslīpēt pa baldones trasi, izīrējot tur piedāvātās lamatas. Sanāca, ka bija mega zbis un es neesmu pavisam aizmirsis kā ar vecu behu slīpēt pa ledu.
Izrādījās ka pat sanāk tīri pieņemami un ar to viss sākās. Karoč, man likās ka es šito visu esmu sev atstājis aiz muguras un man to nevajag. Reāli nevajag
Es dilemmas dzīts te visu atlikušo gadu domāju vajag/nevajag/ gribu/negribu/nah tās lamatas tev pēc 35 utt.
Bet ik pa laikam manā pusdemences atmiņā atspīd šis:
[youtube]https://youtube.com/shorts/1EeBVwHwKNA? ... mlWAy4Axmv[/youtube]
(arnix pls help)
Viss - vēnā iekšā un aiziet.
Tā nu sanāca, ka bija jābrauc retu reizi uz darbu Polijā un pie reizes palūrēju vai ir kas skatāms. Gadījās kā negadījās, bet ieraudzīju šo. E46, tipa 2.5 swaps uz koilām un atdod ar visiem numuriem utt.

Pagiadām neko nezinu - no PL atbrauca. Reduktors īss un stancēts un eļļu 1100km nobraucot nebija jāpielej. Neesmu ne pacēlis augšā, ne kārtīgi nomazgājis, ne arī ko citu darījis. Kas būs tālāk - arī nezinu, kad būs laiks, kko pagatavos ziemai.
Galvenais - vienriteni var uztīt
» Skatīties Youtube