Kādu auto izvēlēties!? II
Moderator: Bastard
- UldisUldis
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Re: Kādu auto izvēlēties!? II
Nu tad H6 gluži nebūs tik easy kā M54, + ja kkāda lielāka šaize, jàceļ ārā.
Vārsti jāpieregulē kā jau visiem japāņiem. Spoles dārgas.
Man čomam ir, nu ķipa labs auto, bet tikko pārlasīja abas galvas utt
Ēd salīdzinoši daudz. Bet kamēr iet, viss tur ir labi. No ilgi propanizētiem uzmanītos.
Caurgājamība outbackam iespaidīga, bloķi ir, nav variators. Tā jau man patīk tas auto, bet nu jāskatās ruslans, viņiem arī nav tā labākā skaņas izolācija standartā. Hvz, nu kā jau ar visiem veciem auto. Ja esi gatavs remontēt, būs ok. Gan jau būs uzticamāks par bmw
Vārsti jāpieregulē kā jau visiem japāņiem. Spoles dārgas.
Man čomam ir, nu ķipa labs auto, bet tikko pārlasīja abas galvas utt

Caurgājamība outbackam iespaidīga, bloķi ir, nav variators. Tā jau man patīk tas auto, bet nu jāskatās ruslans, viņiem arī nav tā labākā skaņas izolācija standartā. Hvz, nu kā jau ar visiem veciem auto. Ja esi gatavs remontēt, būs ok. Gan jau būs uzticamāks par bmw

Ko vīri saka par Infiniti FX pirmo paaudzi? Ir plānā uz tādu pārkāpt, skatos vairāk feisliftu, un kā tad bez LPG.
Visos apskatos slavē motoru, piekarei arī ne vainas, awd tāds sūdīgāks.
Visos apskatos slavē motoru, piekarei arī ne vainas, awd tāds sūdīgāks.
Nobraucu ar tādu kādu brīdi. Facelift, Bez LPG 3.5 V6 patēriņš bija ap 15l.
Motors uzticams, galvenais regulāri apkopt, bremzes netur to auto, bet tas vairāk 4.5 v8. Saloni bieži izjāti viņiem, panelis mēdz uzburbis būt no saules.
-
- Spam addicted
- Been thanked: 0
Chrysler Grand Voyager 2008+, kas labs/slikts sakāms?
Automāts CRD vai 3,8l...
Automāts CRD vai 3,8l...

-
- Spam addicted
Tas nodoklis nav nemaz tik traki. Sandales ar zeķem jau ir pietiekami sodījusi Vojādžera vadītājus.
-
- Spam addicted
- Rii
- Been thanked: 5 times
imo labāk kaut kuru benzīna motoru. Ja brauks ar lpg, tad lielākais iepisiens kādā brīdī būs katalizatori ~500eur. 3.6 braukšanas ziņā ir ļoti nice, bet var nobriest problēmas ar dilstošām sadalenēm un staigājošu taimingu, bet nu arī tur nav nekāds baigais kosmoss.nakurilijs wrote: ↑26 Jun 2021, 00:59 Chrysler Grand Voyager 2008+, kas labs/slikts sakāms?
Automāts CRD vai 3,8l...
Citādi nekādas izteiktas baigās bēdas tiem auto nav
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nav gluži tā ir labas japāņu kopijas šad un tad...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
Pašlaik esmu cita auto meklējumos, bet neesmu pārliecināts, vai man patiktu šis modelis, ja esmu braukājis lielāko ties ar A8 awd: https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/l ... anehm.html
Vai būtu kādi komenti par tehnisko pusi? Principā vienmēr šie ir patikuši, tik baidos aiziet full jdm retard....
Vai būtu kādi komenti par tehnisko pusi? Principā vienmēr šie ir patikuši, tik baidos aiziet full jdm retard....
Audi/VW/Skoda/Seat/Bentley/Lambo/Aston tehniskais atbalsts, pogāšana, immo u.c. Arī attālināta palīdzība ... 22154930
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Tāds praktiskas dabas jautājums.Gitucis wrote: ↑02 Jul 2021, 23:07 Pašlaik esmu cita auto meklējumos, bet neesmu pārliecināts, vai man patiktu šis modelis, ja esmu braukājis lielāko ties ar A8 awd: https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/l ... anehm.html
Šitiem gadienā nav kaut kāds stulbs ceļa nodoklis? Tip GIBRĪDS, bet tur kaut kas netā.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- UldisUldis
- Been thanked: 4 times
Skaties hibrīda baterijas spēju un rūsu, visādi citādi diezgan bezproblēmu toyota...Gitucis wrote: ↑02 Jul 2021, 23:07 Pašlaik esmu cita auto meklējumos, bet neesmu pārliecināts, vai man patiktu šis modelis, ja esmu braukājis lielāko ties ar A8 awd: https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/l ... anehm.html
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
- VuskansDavis