Pa gadu nobraucu nieka 13k km, jo ļoti daudz km sanāk notīt ar dažādām demo mašīnām, ar kurām arī braucu visus lielos gabalus. Tomēr mazliet rokas niezēja izdarīt pāris elementārus uzlabojumus, lai arī tie 10k+ km gadā ir patīkami.
Pa ļoti sakarīgu cenu man piedāvāja angļa mehānisko gaišas ādas recaro salonu un izdomāju, ka man vajag! Sapratu gan arī, ka būs jeblītis pārtaisīt priekšējo durvju kartes, bet nu man patīk pisties

Pie reizes ja jau to daram, tad arī jāuzliek vibro+klusināšana. Izmaksas nav lielas, ja to dara pats - 50 EUR materiālos.
Pats salons:

Jā - elkoņbalstu es atstāju savu, jo gaišais ļoti ātri paliek netīrs (been there done that) un ar melnajiem salona elementiem, manuprāt, izskatās labāk!
Nākamais solis ir pārstaisīt priekšējās durvju kartes. Šis izrādījās mazliet ilgāks un grūtāks process, kā biju domājis, bet nu arī nav nekā nedarāma!
Durvju panelim elkoņbalsts (atceramies, ka anglim "šofera" durvis ir nepareizajā pusē un tur nav roktura, kamēr pasažieru pusē ir. Tas nozīmē, ka vienā panelī ir jāiegriež rokturis un no otra jāizņem. Pielikt rokturi ir vienkārši, kamēr noņemt nozīmē paliek caurums, kas jāizdomā, kā aizvērt ciet. Ir idejas varbūt kādam?
Durvju elkoņbalsti ir līmēti, tas nozīmē tos smuki "nolauzt" neko nesapisot.

Pats elkoņbalsts nost

Papildus šofera pusē vajag izgriezt caurumu, lai var ielikt elkoņbalstu (kur vadības panelis)

Nesanāca super daiļi, bet nu tam īsti nav nozīmes

Paneļus piestiprinam ar īsām skrūvītēm un šaibām - viss stingri

Un caurums, kas paliek no bijušā roktura, jāpadomā risinājums!

Pasažieru pusei vieglāk - tikai jāiegriež caurumi roktura stiprināšanai! Plus bildē redzami oriģināli gaišie elkoņbalsti pret maniem tumšajiem, ko lieku - arī, manuprāt, izskatās labāk un praktiskāk.

Tad tad to visu ar vibro

+ klusināmais

Tas viss visām četrām durvīm, vienkārši nebildēju baigi to!
Tad pie reizes uzliku arī Logic7 pīkstuļus (E90 jāmaina visa loga plastmasa ar pīkstuļu vietām, basic audio tur vienkārši plastmasa)

Un arī pašas durvis ar vibro, arī visas četras