Viņi tiešām cinko dažādās krāsās? Un vispār es domāju, ka viņi paši necinko neko.
Zinu, ka hromēt paši viņi nehromē. Nesen biju viņu rūpnīcā.
piekares cinkosana
Moderator: gacciZm
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: piekares cinkosana
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
-
Galvantā ir taisīts melnais cinks, kas tiešām ir cinks, nevis parasta "melnināšana", ko dara Starta ielā. Pēc starta ielas viss melnais sāk rūsēt pāris mēnešu laikā, ja nepūš virsū konservantu.
- omulis
- Moderators
Starta ielā man arī skaidri un gaiši teica, ka melnais ''cinks'' nav domāts āra apstākļiem.Nauris_t16 wrote: ↑06 Aug 2019, 09:41 Galvantā ir taisīts melnais cinks, kas tiešām ir cinks, nevis parasta "melnināšana", ko dara Starta ielā. Pēc starta ielas viss melnais sāk rūsēt pāris mēnešu laikā, ja nepūš virsū konservantu.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
-
Nu tas jau arī nav cinks. Principā mājas apstākļos nokarsē metāla detaļu un iemērc eļļā. Tikai pārliecinies, ka tā tiešām ir eļļa, nevis atrabotkas spainis, kur kāds ir pielējis šķīdinātāju, ir bijuši gadījumiomulis wrote: ↑06 Aug 2019, 10:25Starta ielā man arī skaidri un gaiši teica, ka melnais ''cinks'' nav domāts āra apstākļiem.Nauris_t16 wrote: ↑06 Aug 2019, 09:41 Galvantā ir taisīts melnais cinks, kas tiešām ir cinks, nevis parasta "melnināšana", ko dara Starta ielā. Pēc starta ielas viss melnais sāk rūsēt pāris mēnešu laikā, ja nepūš virsū konservantu.

tie džeki laikam normāli jābombī lai atbildētu, uzrakstīju pāris epastus pirms kāda laika un 0 reakcijas..
-
krieviski un uz šo: [email protected]