Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tāpēc jau tikai visiem patīk un visi grib braukt ar BMW, lai viņus respektētu 

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
ja negribi pirkt beisboleni panjem parastu dzelzs stieni nepaarak smagu-veelams ar tukshu vidu un aptin galu ar izoleni,sanaaks labs sitamais!Traks wrote:Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem![]()
![]()

es piemeeram ar taadu lidzekli izvairos no man biistamiem starpgadiijumiem un man kalpo jau no tiinju vecuma!

666
par speciālu sitamo izgatavošanu var labu pantu dabūt.marihuans wrote:ja negribi pirkt beisboleni panjem parastu dzelzs stieni nepaarak smagu-veelams ar tukshu vidu un aptin galu ar izoleni,sanaaks labs sitamais!Traks wrote:Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem![]()
![]()
es piemeeram ar taadu lidzekli izvairos no man biistamiem starpgadiijumiem un man kalpo jau no tiinju vecuma!
- GhostfacE
- Lada 2106
Uzmineeji, katru dienu negadaas tur braukt, ir reizes, kad biezaak ir, kad retaakjnk wrote:tu laikam reti pa Rīgu braukā, es uzminēju? šitie tač ir sīkumi, kas katru dienu pa desmit gadās. it sevišķi, ja sanāk braukāt pa dienu, kad visi atmorozi ir pamodušies.GhostfacE wrote:Zeel, ka es taads godiigs brauceejs vareeju 2 reizes uzvaariities uz, $$$, pirmaa reize sanaaca braucot uz Vantinieka virsuu, viens gudriitis ielidoja priekhaa, paari visaam liinijaam pilniigaa pofigaa, uzspeeju sabremzeet, visvisaadi zesti no manas puses, reakcijas nekaadas, labi braucu taalaak, zinaams, ka idiotu centraa netruukst, paarbraucu vantiniekam paari, pirmam luksaforam tiku mieriigi paari, otrais luksafors sagaadaaja man izjust blondiines peleeko shuunu truukumu galvaa, shii brauc pa joslu, par kuru ir atljauts tikai nogriezties pa labi, bet es pa joslu, taisnvirziena kustiibai, nu tad mieriigi ducinu no krusta, peekshnji paskatos labaas puses spogulii blondiine paari visaam liinijaam na marozje aizlido man gar labo saanu garaam, ja nebuutu nobremzeejis, tad divas durvis+veel droshvien spaarni buutu manaa kontaa, nozeeloju, ka nobremzeeju, buutu remonts par velti

es to trubu izmantoju kaa atskruuveshanas instumentu-zini kaa ir,ka kaut kas nenaak valjaa un vajag pagarinaat atslegu!jnk wrote:par speciālu sitamo izgatavošanu var labu pantu dabūt.marihuans wrote:ja negribi pirkt beisboleni panjem parastu dzelzs stieni nepaarak smagu-veelams ar tukshu vidu un aptin galu ar izoleni,sanaaks labs sitamais!Traks wrote:Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem![]()
![]()

a citiem noluukiem arii der

666
- GhostfacE
- Lada 2106
Var gadiities, ka ar beizboleni nepietiks, zeel, ka nau Amerika vareetu stroki liidz veesaa neesaatTraks wrote:Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem![]()
![]()

Latvijaa gaazes pistoli var.GhostfacE wrote:Var gadiities, ka ar beizboleni nepietiks, zeel, ka nau Amerika vareetu stroki liidz veesaa neesaatTraks wrote:Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem![]()
![]()

- GhostfacE
- Lada 2106
Nu ja ljoti paarliecinoshi ar vinju riikosies, var butt, ka uzkersies ariiTuningboy wrote:Latvijaa gaazes pistoli var.GhostfacE wrote:Var gadiities, ka ar beizboleni nepietiks, zeel, ka nau Amerika vareetu stroki liidz veesaa neesaatTraks wrote:Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem![]()
![]()

Ja pret tevi paveersiis sroki diezvai tu tik kruts veel juutiisies. Strokis ir strokis un tajaa briidii diezvai domaa kaadsGhostfacE wrote:Nu ja ljoti paarliecinoshi ar vinju riikosies, var butt, ka uzkersies ariiTuningboy wrote:Latvijaa gaazes pistoli var.GhostfacE wrote:Var gadiities, ka ar beizboleni nepietiks, zeel, ka nau Amerika vareetu stroki liidz veesaa neesaatTraks wrote:Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem![]()
![]()

- jaaniss
- Audi 80
ok, bet ja viņam arī ir stoķis bet ar īstām patronām?Tuningboy wrote:Ja pret tevi paveersiis sroki diezvai tu tik kruts veel juutiisies. Strokis ir strokis un tajaa briidii diezvai domaa kaadsGhostfacE wrote:Nu ja ljoti paarliecinoshi ar vinju riikosies, var butt, ka uzkersies ariiTuningboy wrote:Latvijaa gaazes pistoli var.GhostfacE wrote:Var gadiities, ka ar beizboleni nepietiks, zeel, ka nau Amerika vareetu stroki liidz veesaa neesaatTraks wrote: Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)![]()

www.ajblasters.lv
Tad kkur jaasleepjaasstienis wrote:ok, bet ja viņam arī ir stoķis bet ar īstām patronām?Tuningboy wrote:Ja pret tevi paveersiis sroki diezvai tu tik kruts veel juutiisies. Strokis ir strokis un tajaa briidii diezvai domaa kaadsGhostfacE wrote:Nu ja ljoti paarliecinoshi ar vinju riikosies, var butt, ka uzkersies ariiTuningboy wrote:Latvijaa gaazes pistoli var.GhostfacE wrote: Var gadiities, ka ar beizboleni nepietiks, zeel, ka nau Amerika vareetu stroki liidz veesaa neesaat

- GhostfacE
- Lada 2106
Arii fakts, bet jaamaak ir arii labi teelot, ka baigi nopietnais frukts esiTuningboy wrote:Ja pret tevi paveersiis sroki diezvai tu tik kruts veel juutiisies. Strokis ir strokis un tajaa briidii diezvai domaa kaadsGhostfacE wrote:Nu ja ljoti paarliecinoshi ar vinju riikosies, var butt, ka uzkersies ariiTuningboy wrote:Latvijaa gaazes pistoli var.GhostfacE wrote:Var gadiities, ka ar beizboleni nepietiks, zeel, ka nau Amerika vareetu stroki liidz veesaa neesaatTraks wrote: Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms)![]()

Kursos jaaietGhostfacE wrote:Arii fakts, bet jaamaak ir arii labi teelot, ka baigi nopietnais frukts esiTuningboy wrote:Ja pret tevi paveersiis sroki diezvai tu tik kruts veel juutiisies. Strokis ir strokis un tajaa briidii diezvai domaa kaadsGhostfacE wrote:Nu ja ljoti paarliecinoshi ar vinju riikosies, var butt, ka uzkersies ariiTuningboy wrote:Latvijaa gaazes pistoli var.GhostfacE wrote: Var gadiities, ka ar beizboleni nepietiks, zeel, ka nau Amerika vareetu stroki liidz veesaa neesaat

- jaaniss
- Audi 80
un nodzen pauri uz nullītiChesterb wrote:labaak nopeerc 5to bmw un adidas treninjteerpu no krievijas un tad ne stroki ne ko citu vajadzees

www.ajblasters.lv
- jaaniss
- Audi 80
un jāpatrennē blatnā gaita, lai uzreiz saprot- es ir krutsChesterb wrote:bet tad chista neviens klaat neliidiisstienis wrote:un nodzen pauri uz nullītiChesterb wrote:labaak nopeerc 5to bmw un adidas treninjteerpu no krievijas un tad ne stroki ne ko citu vajadzees

www.ajblasters.lv