Tātad, Insignia atgriezās manās rokās 2. februārī, tieši kā biju runājis ar dīleri, kad visam vajadzētu būt atpakaļ.
Bet tas nebija bez misēkļiem. Sarunāts bija ar dīleri, ka 6dien (3. februārī) es atgriežos no komandējuma un auto mani sagaida, bet 4dien es zvanu viņiem, prasu kā beigās ir, kas notiek utt. Bet neviens nevar man pat pateikt kur mašīna ir un kas ar viņu notiek. 3x sola atzvanīt pēc 10 min, bet katru reizi 2h un neviens ausis nekustina. Nedaudz uzdzina asinis. Bet nu beigās viss ok. Auto bija 5dien atpakaļ jau no krāsotājiem, tā ka kamēr biju prom sataisījuši bija arī lukturi un bamperi.
Primārā problēma izrādījās stūres bloķēšnas/atbloķēšanas bloks. Viņā acīm redzot ticis iekšā gaisa mitrums un šis pipec. Stūri vaļā nebloķēja un attiecīgi viss pārējais neko nedarīja. Bet šie no sākuma teica, ka prasīs opelim ko darīt, jo mana Insignia nebija vienīgā ar šo problēmu un attiecīgi izskatījās pēc slimības, kuru potenciāli samainot tikai bloku varētu neatrisināt. Bet beigās tomēr risinājums bija samainīt stūres bloku un viss. Tagad viss strādā, bet man ir teorija, ka viss atkal būs piec, kad uz nākamo ziemu rudenī būs reāli mitrs, saies mitrums un sasals. Pagaidām sauss gaiss, auksts un 0 problem.
Par krāsošanu - sakrāsots likās ok. Protams atšķiras nedaudz, bet:
1) Nav mans auto
2) Tam auto jau arī tāpat atšķīrās bamperi no virsbūves
3) Redzama atšķirība tikai saulē un svaigi nomazgātam
Bet pāris dienas vēlāk pamanīju uz bagūža vāka švīkas (savācu upeli no dīlera un 2 dienas nebraucu). Es 100% nesaku, ka tas ir krāsotājs, kas iekrāpējis, beb potenciāla aizdoma...
Tagad mašīna nav mēnesi moiku redzējusi, tāpēc viss ir vienā krāsā un neko nezinu.
Tagad gan pirmo reizi izbaudu ekstru - silto stūri. Cimdus līdzi nav jānēsā un pirksti no stūres nav jālauž vaļā arī pie -20
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318