![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Ja godīgi, tad tur pat ducktails/gurney flaps varētu dot diezgan daudz
spōileri es arī gribu uzlikt, jāFretka wrote:Skaidrs, ka svars jāpiedzen ar vēja palīdzību
Ja godīgi, tad tur pat ducktails/gurney flaps varētu dot diezgan daudz
mjā, ātri kkas jādomāFoxijs wrote:gan jau jāsāk ar ūdenssūkni ja nav aiztikts![]()
Tev no m pakas bampera moldingi nav palikuši?
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
sanāk iepriekš kad atklāju šo prikolu, uzlēju līmeni, pagaisoju, nedaudz pabraukāju, vārbūt arī dopu izbraucu, neatceros, un tad tika sākts labot šitas vis, un atkal koonstatēju ka bačoks ganddrīz tukšs un uzlēju šķidrumu, un tad sekoja šis brauciens kad visu jau šāva gar korķi.Rii wrote:Vēlreiz atgaisot mēģināji?
nu es sākšu ar to jā, jo tas bija vienīgais no dzeses tādiem elementiem ko pēdējā reizē ņēmām nost, ir jāmēģina easy way paļubasublokks wrote:Pēc visa lasot man bija tas pats. Finālā termostats bija noķīlējis vai nu neatvērās vispàr vai tikai daļēji. Karoč spiediens trubās un pēc ilgākas slodzes nedaudz pat sāka celties temperatūra. Uz termostata bija manāmas ķīlēšanas pēdas. Bet tik pat labi ūdenssūknis arī var pievilt. Jāsāk ar vieglàko ceļu.
Reiz brālēna 36tajam bija tā, ka pēkšņi sāka cepties motors un finālā ūdenssūknis bija vainīgs, plastmasas spārns bija nolūzis un līdz ar to vairs kvalitatīvi nepildija savu funkciju.Abit e30 wrote:nu es sākšu ar to jā, jo tas bija vienīgais no dzeses tādiem elementiem ko pēdējā reizē ņēmām nost, ir jāmēģina easy way paļubasu
Tas nav normāliNikijs wrote:Ne par šo auto, bet par tēmu gan.
Pie kāda nosacījuma ir normāli, ka pēc noslāpēšanas vēl pūš garām pa korķi? Pēc aktīvas braukšanas?