Dienas bildes VI
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Re: Dienas bildes VI
Tev nevajag, Tev nav bmw. Mainu pret M20 atmobenzīnu. Varu piemest vēl Samsung Note3 klāt.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
es varu pie šī paša darījuma piestklāt īsās čerī piking lampiņas un 20e !howitzer wrote:Tev nevajag, Tev nav bmw. Mainu pret M20 atmobenzīnu. Varu piemest vēl Samsung Note3 klāt.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Es varu arī dot M20, vēl kādu M50 atrastu, bet ar Note 3 nespēju konkurēt*Sicram wrote:es varu pie šī paša darījuma piestklāt īsās čerī piking lampiņas un 20e !howitzer wrote:Tev nevajag, Tev nav bmw. Mainu pret M20 atmobenzīnu. Varu piemest vēl Samsung Note3 klāt.

Un vispār, ir man BMW, kur ielikt to motoru.
Braucu ar MK5 GTI un E90 330i
- AtmoBenzin
- Been thanked: 0
Fuck that, tā lopene bija tik līdzena, ka dops tika labi atvilkts un iegrāmatots
Biju pārsteigts, cik tuvu manām mājām ir foršs dops 
Ja nu sanāk braukt cauri tādiem ciematiem kā Aiviekste vai Jaunkalsnava, var droši man uzgriezt un došu norādes, haha

Ja nu sanāk braukt cauri tādiem ciematiem kā Aiviekste vai Jaunkalsnava, var droši man uzgriezt un došu norādes, haha
- Abit e30
- Been thanked: 6 times
jāāā!?Fretka wrote:Fuck that, tā lopene bija tik līdzena, ka dops tika labi atvilkts un iegrāmatotsBiju pārsteigts, cik tuvu manām mājām ir foršs dops