Namejs piķora e39
Namejs piķora e39
Labs vakars. Šajā forumā īpaši aktvīs neesmu bijis, bet nu aiz neko darīt var arī ielikt sava esošā drapaka nelielu atskatu.
Uz doto brīdi nekas īpašs, parasts stock e39 Pagaidām plānos tikai tehniski savest kārtībā lai vis ir tip top un bez kāšiem. Vizuālais sekos pēc ziemas, jo kas to vel zin kas ziemā notiks.
Tad nu mēnesi pusotru atpakaļ kļuvu par īpašnieku 1999. gada beigu ražojuma, jau feisliftotam e39ajam (ļoti patīk orģinālie enģeļi ar ksenonu, pievakarē izskatās uz visiem 100). Krāsa man presonīgi visiecienītākā no visām bmw piedāvātajām - diamond schwarz. Tā kā esmu dīzeļu cienītājs aŗī dīzelis manuprāt vislabākais ko pagaidām bmw ir devis - 3.0d 135kw (turbīna pagaidām pūš labi). Sākumā meklēju manuāli, bet beigu beigās nonācu pie steptronika, izvēli nenožēloju, ļoti labs savienojums dīzelis ar šo kārbu, 4ajā robā uz šosejas tīri žiperīgs uz apdzīšanām. No ekstrām ja tā to var nosaukt - mazais ekrāns, kruīzs, multi stūre, lūka, krutais bmw telefons un gan jau vēl kas ko aizmirsu pieminēt. Tas īsumā vis par un ap piecīti.
Protams kad pirku bija šādi tādi kāši, bet pa lielam nekas traģisks. Vēljauprojām ir šādi tādi kāši, bet aŗī nekas traģisks.
Kā jau teicu uz doto brīdi pilnīgs stocks. Kad tehniski vis būs kā gribu, tad jau arī varēs ķerties klāt vizuālajam. Plāni jau nekādi dižie nav, uzmest uz nedaudz sportiskākas, zemākas piekares, 17niekus, savest kārtībā problemātiskās ruslana vietas, sapulēt, savaskot lai spīd naktī un vēl šādi tādi nieki. Ja jautājums kur miglas, izņēmu ārā, jo neizskatās diez ko svaigas, būs jauzsūta jaunas, bet tas pagaidām nav primārais.
Tas arī principā vis, Paldies par uzmanību.
Uz doto brīdi nekas īpašs, parasts stock e39 Pagaidām plānos tikai tehniski savest kārtībā lai vis ir tip top un bez kāšiem. Vizuālais sekos pēc ziemas, jo kas to vel zin kas ziemā notiks.
Tad nu mēnesi pusotru atpakaļ kļuvu par īpašnieku 1999. gada beigu ražojuma, jau feisliftotam e39ajam (ļoti patīk orģinālie enģeļi ar ksenonu, pievakarē izskatās uz visiem 100). Krāsa man presonīgi visiecienītākā no visām bmw piedāvātajām - diamond schwarz. Tā kā esmu dīzeļu cienītājs aŗī dīzelis manuprāt vislabākais ko pagaidām bmw ir devis - 3.0d 135kw (turbīna pagaidām pūš labi). Sākumā meklēju manuāli, bet beigu beigās nonācu pie steptronika, izvēli nenožēloju, ļoti labs savienojums dīzelis ar šo kārbu, 4ajā robā uz šosejas tīri žiperīgs uz apdzīšanām. No ekstrām ja tā to var nosaukt - mazais ekrāns, kruīzs, multi stūre, lūka, krutais bmw telefons un gan jau vēl kas ko aizmirsu pieminēt. Tas īsumā vis par un ap piecīti.
Protams kad pirku bija šādi tādi kāši, bet pa lielam nekas traģisks. Vēljauprojām ir šādi tādi kāši, bet aŗī nekas traģisks.
Kā jau teicu uz doto brīdi pilnīgs stocks. Kad tehniski vis būs kā gribu, tad jau arī varēs ķerties klāt vizuālajam. Plāni jau nekādi dižie nav, uzmest uz nedaudz sportiskākas, zemākas piekares, 17niekus, savest kārtībā problemātiskās ruslana vietas, sapulēt, savaskot lai spīd naktī un vēl šādi tādi nieki. Ja jautājums kur miglas, izņēmu ārā, jo neizskatās diez ko svaigas, būs jauzsūta jaunas, bet tas pagaidām nav primārais.
Tas arī principā vis, Paldies par uzmanību.
- Attachments
-
- IMG_4681.JPG (134.98 KiB) Viewed 10855 times
-
- IMG_4683.JPG (149.86 KiB) Viewed 10855 times
- UldisUldis
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
- Rii
- Been thanked: 5 times
Re: Namejs piķora e39
No facelift gan tur ir tikai optika
Kā ar rūsu?
Lai veicas
Kā ar rūsu?
Lai veicas
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nu ir ir nedaudz, kā jau var redzēt bildē, kreisā arka smuki izrotāta ar rižo, un zem bagāžnieka vāka kur tā ķipa līste ne līste divi punkti uzburbuļojuši. Plus vēl labais slieksnies, priekšā, vieta kur plastmasas skrūvējas zem sliekšņa, viena skrūves vieta izrūsējusi. Bet nav jau jauns auto.UldisUldis wrote:Nekas traģisks
Pareli?smith wrote:Protams, bet ja tev ir pareizā izmēra riepas tad nav jau arī tā kā pa kartupeļu laiku. Nevar sūdzēties. Pašam ir R18 pie tam replikas kas nav tās izturīgākās. Un līdz šim nekur nekas nav uzdauzīts.
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Kas ir "pareli"? "M-parallel"?
Ehh, kā man patīk, ka koka salons 39tajos ir tik bieža parādība. ^^
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- nitrous_oxide
- Been thanked: 0
Bez pakas var iztikt, iztērētā nauda lai viņu uzliktu nav tā ieguvuma vērta.
R17 uz pitaka ir
Var jau likt R18, komforts nekur īsti nepazudīs, ritošā gan būs vairāk jāremontē.
R17 uz pitaka ir

1970 Dodge Charger R/T
jā, var protams raksīt arī tā kā ir pareizi, bet es kā slinks cilvēks rakstu vienkārši - pareli, vai ja gribi mīļāk - parelīteshowitzer wrote:Kas ir "pareli"? "M-parallel"?

Un jā neesmu baigajā starā par to koku, bet pagaidām var iztikt, ar laiku būs jānomelno vai ar alumīnija to štelli.
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Nu skaidrs. Līdz kokam jāizaug draudziņ, nevar tā vienkārši ņemt un auto ar koku pirkt. Tas ir zināms dvēseles stāvoklis, kad esi nobriedis dzīvei. ![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Sašam Belijam arī bija koks mersedesā.
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Sašam Belijam arī bija koks mersedesā.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown