Skumjš stāsts un vajag palīdzību.
Izdomāju, ka man vajag elektriskos logus un OE centrālo atslēgu, tāpēc pa ziemu tika sapirkts viss vajadzīgais un salikts Sivikā, kā nāca OE [pat vadus] Tagad kad viss salikts, tur viss gļuko, it kā durvis vienu porciju sēnes ieēdušas būtu.
Šādi izskatās logu, centrālas atslēgas, spoguļu un priekšējo tumbu pravotka.
Lai viņu ieliktu, nevajag neko lodēt, tik saspraust štepseļus, drošinātājus, releju un dzīve izdodas. Man pēc visa šī
http://honda-tech.com/forums/honda-civi ... p-2337026/ izdarītā, nestrādā kā vajadzētu.
Logs tik strādā šofera, spoguļu virzās tik uz augšu un pa labi, centrālā tik slēdz vaļā un mēģinot taisīt vaļā blakus sēdētāja logu [poh no kurienes, šofera slēdzi vai blakus sēdētāja] tumbām stāvas impūls aiziet un uzsit basu. Kad nobloķē blakus sēdētāj logu, tumbas vispār apklust. Vel noraujot šofera puses logu slēdzī, apklust priekšā tumbas vai tik šofera durvī [neatminos īsti]
Visā pravotkā ir viena masa, kura ir pieskrūvētā ideāli. Kkur īsais jāmeklē? Vadības bloks tik centrālai atslēgai ir, logi nav tik gudri vel.
Vakar pa diršanu izjaucu visu salonu, ievilku citu pravotku un errors tas pats. :haha: :haha:
Vajadzēja man tos elektriskos logus, būs jautri.