Nuu tu vēl vari paņemt taxifaij, un likt lai šams ved tevi uz trejnikiem, tad izgāžiet pa trejniekiem ar taksi, saprotams, ka ar šoferi pie stūres, tu laid viņu mājās un tad ar ttd vai semigalu mauc uz viesu namu !HaL wrote:Piemetīsiet benzīnam?

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Nuu tu vēl vari paņemt taxifaij, un likt lai šams ved tevi uz trejnikiem, tad izgāžiet pa trejniekiem ar taksi, saprotams, ka ar šoferi pie stūres, tu laid viņu mājās un tad ar ttd vai semigalu mauc uz viesu namu !HaL wrote:Piemetīsiet benzīnam?
Bet iedomājies, pa piečuku no titurgas ar eskaleidu aizbraukt, tad uz 333niekiem izsaukt škoda RS nomaukt divus, trīs apļus pa trijniekiem ar šoferi, un tad nahaļavu kādam uzsēsties uz ass, piemēram Atmobenzīnam !HaL wrote:Nē, es esmu vecs un man vajag komfortu un savu auto zem pakaļas
Piedāvājam atpūtas kompleksa pakalpojumus svinībām un ģimenes atpūtai, kompānijām līdz 15 personām
Nu nu Papiņ, vecfūčam priekšrokaHaL wrote:Kā tur ir ar guļvietām? Man opim un kā burnout.lv papam vajag istabiņu ar televīziju un dušu
Piedāvājam atpūtas kompleksa pakalpojumus svinībām un ģimenes atpūtai, kompānijām līdz 15 personām
Var garanteet, ka buus rudens, ziema vai pavasaris... Veel var gadiities arii, ka visi gadalaiki noveerojami vienaa dienaa.kretīns wrote:A laiks būs labs?