Ch: 316 e30
Re: Ch: 316 e30
oh damn, tie diski
sekretkas gan neaizmirsti 
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
- OneLitreBeer
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Black President
- Spam addicted
- howitzer
- M30
- Been thanked: 2 times
Ja godīgi, es par disku krāsu pagaidām karstu nemīžu. 
Ok, motorsport tonis, blabbla, bet paši par sevi tie diski neizskatās - incē, kā izskatīsies uz auto.
Ok, motorsport tonis, blabbla, bet paši par sevi tie diski neizskatās - incē, kā izskatīsies uz auto.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
man tieši atkal liekās vai tik traki dzigan diski ies uz tā auto labi virsū, pliki diski pagaidām ir vau 
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Dabūju visādus pričendāļus no krāsotāja (jūzera Kretīns)
Pirmkārt vāciņi diskiem. Zinātāji uzreiz pamanīs, kas nav riktīgi.
Nevarēju nekur atrast tā lai būtu pareizi, bet nemaksātu kosmosu, jo principa pēc negribējās par to maksāt vairāk, kā summu, par kuru dabūju diskus.

Otrkārt, atrestaurēta Jimmy Hill lūpa. Neatceros vai liku te bildes, bet bija pabriesmigā stāvoklī un trūka gabals. Rezultāts sanāca daudz labāks kā biju cerējis - lūpa izskatās kā jauna. Patizla bilde sanāca, bet nu izskats un krāsas struktūra kā jaunai oem plastmasas detaļai.

Sakrāsots arī e28 Pfeba spoileris, bet ar to bildes vēlāk - jāsatīra, lai gumijotā daļa ir melna, nevis gaiši pelēka.
Pirmkārt vāciņi diskiem. Zinātāji uzreiz pamanīs, kas nav riktīgi.

Otrkārt, atrestaurēta Jimmy Hill lūpa. Neatceros vai liku te bildes, bet bija pabriesmigā stāvoklī un trūka gabals. Rezultāts sanāca daudz labāks kā biju cerējis - lūpa izskatās kā jauna. Patizla bilde sanāca, bet nu izskats un krāsas struktūra kā jaunai oem plastmasas detaļai.

Sakrāsots arī e28 Pfeba spoileris, bet ar to bildes vēlāk - jāsatīra, lai gumijotā daļa ir melna, nevis gaiši pelēka.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Black President
- Spam addicted
- Black President
- Spam addicted
- SpaceCowboy
Vāciņi izskatās labi, labāk iegrūd naudu motor workos!
Un blya, tā lūpa! Artur, pizģets Ti moloģets! ![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Tāk, kādu laiciņu neko nebiju rakstījis. Šodien beidzot atklāju sezonu arī ar šo auto.
Izmainījās plāni/vēlmes attiecībā uz dzinēju, līdz ar to strokera plāns aizgāja pa reni.
Long stroy short, nosvēros tomēr par labu price/performance, nevis tam, kas emocionāli likās pareizāk.
Pateicoties IXT.lv auto ieguvis M54B30 dzinēju no e39 530iA.
Ļooti foršs kantoris, rekomendēju! Attieksme super, darbu kvalitāte lieliska utt. Protams, bija pāris "bērnu slimības" un pāris ir vēljoprojām, bet so far viss tiek ātri un bez maksas novērsts.
Kopā ar to, protams,apkope dzinējam, jauns sajūga komplekts, lielais e36 radiators, elektroventilators no ADparts utt. Kārba no e36, šortšifteris, kā arī standarta dubultmasas spararats. Filtra kaste no e34, līdz ar to nav jātaisa gateris ar konisko. Utt. Tagad ir arī stūres pastūzis
Kā arī:
- BBS RM 8j/8.5j
- Coili priekšā
- -50mm atsperes aizmugurē ( kā jau prefiem ierasts, ieguvums praktiski nekāds, aizmugurē mega džips
bet tas tiks risināts, auto būs zemāks) + amji ar īso štoku
- Jimmy Hill lūpa priekšā
- Jauni Hella miglas lukturi
- Mtech 1 astīte
- plastmasa zem numura aizmugurē (hvz vai vajag, bet fīča reta
)
- Nardi ruļs
Par iespaidiem - kopumā esmu ļoti apmierināts!
Neiet tik labi kā baltais, bet kopumā auto ir ļoti atsaucīgs un uzvedās tā, it kā dzinējs tur būtu jau kopš dzimšanas. Perfekti izmantojams arī ikdienā, vispār nekāda diskomforta braucot.
Ko tālāk? Obligāti bremzes (šobrīd ir neventilējamie diski priekša un barabāni aizmugurē
), bloķis (drošivien pagarš, lai var izlaist arī kādu tālāku gabalu), pakaļu zemāk, priekšu zemāk un izdomāt kaut ko ar izplūdi. Šobrīd pēdējais bundulis izskatās briesmīgi un auto skan kā vidusmēra e36.
Reku kkādas bildes.

Un protams matooooors:

Izmainījās plāni/vēlmes attiecībā uz dzinēju, līdz ar to strokera plāns aizgāja pa reni.
Long stroy short, nosvēros tomēr par labu price/performance, nevis tam, kas emocionāli likās pareizāk.
Pateicoties IXT.lv auto ieguvis M54B30 dzinēju no e39 530iA.
Kopā ar to, protams,apkope dzinējam, jauns sajūga komplekts, lielais e36 radiators, elektroventilators no ADparts utt. Kārba no e36, šortšifteris, kā arī standarta dubultmasas spararats. Filtra kaste no e34, līdz ar to nav jātaisa gateris ar konisko. Utt. Tagad ir arī stūres pastūzis
Kā arī:
- BBS RM 8j/8.5j
- Coili priekšā
- -50mm atsperes aizmugurē ( kā jau prefiem ierasts, ieguvums praktiski nekāds, aizmugurē mega džips
- Jimmy Hill lūpa priekšā
- Jauni Hella miglas lukturi
- Mtech 1 astīte
- plastmasa zem numura aizmugurē (hvz vai vajag, bet fīča reta
- Nardi ruļs
Par iespaidiem - kopumā esmu ļoti apmierināts!
Ko tālāk? Obligāti bremzes (šobrīd ir neventilējamie diski priekša un barabāni aizmugurē
Reku kkādas bildes.

Un protams matooooors:

Sodit slidgultnus uz spiediena