Par AAN - resurss praktiski neizsmeļams kamēr kautko neizdara nepareizi un nepalaiž klaņus pa sānu laukā. Mēdz plaisāt galvas starp vārstiem un svecēm un nu jau jābūt gatavam tvarstīt laukā dažādas vecuma problēmas - noplūdes, cauras trubas, beigti devēji u.t.t.
Black President wrote:Nissanam ir slavenajs Renault 1.5 dci
Kas ir ar to motoru, kaut kadas iedzimtas problemas vai kapec slevens tas motors? Pazinjam clio ar 1.5 dizeli metajas pie stura, skate draza par atgazem, uztaisija remontu sprauslam par gandriz 600 einariem, bet pec tam turpinaja vinju drazt par to pashu, ta nu nometa mala, lai ieaug zale. Karoch DDM un kredits prieksh cita auto beigas
Black President wrote:Nissanam ir slavenajs Renault 1.5 dci
Kas ir ar to motoru, kaut kadas iedzimtas problemas vai kapec slevens tas motors? Pazinjam clio ar 1.5 dizeli metajas pie stura, skate draza par atgazem, uztaisija remontu sprauslam par gandriz 600 einariem, bet pec tam turpinaja vinju drazt par to pashu, ta nu nometa mala, lai ieaug zale. Karoch DDM un kredits prieksh cita auto beigas
šāles jāmaina kopā ar zobsiksnu, jo šāles ir gludas,bez atslēgas kur aizķerties, plaisā galvas, eļļās sūknim mēdz ķēde izjukt, vel un vel.vajag pameklēt internetā daudz info par viņu slimibam.
-AF- wrote:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... edxmj.html
Opim meklēju ikdienas straglu, ko varat ieteikt no šādas klases autiņiem?
Galvenais lai mehāniskā kārba, ekonomisks un nepūstošs sūds, kuru mazgās - nekad.
Par šito opeli neko sliktu nemāku pateikt, visu vasaru nobraukāju pa nīderlandi kā darba auto, pārsteidzoši forši un viegli vadās, labi iet tas mazais dīzelis, bāka vienīgi bija kādi 50l laikam, mūzikas sistēma arī labi bombija, ērts, foršs, patīkami braucams dailijs
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Ta tagad man vajag darba auto, skatos uz caddy pec 2005gada, protams tiseliti, kadi motori ir nemami nemot verā ka arī tiks braukts ārpus pilsētas? Kam vēl pievērst uzmanību?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."