Esot ar'mdz wrote:Esot pat video no notikuma vietas![]()
chKūts!
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Re: chKūts!
gb37 wrote:Ko tu vel man ieteiktu darīt ar to lamatu?Black President wrote:Bilde var redzet ka e36 dzemde wanabe drifteru
Nu domu gājiens jau pareizs, parasta miskaste vien ir. Tikai rodās jautājums - nah pārmaksāt 2x par sterilu žurku, ja tas auto tāpat attapsies grāvjos un ikdienā valkās riepas ar kordiem?
Fretka wrote:gb37 wrote:Ko tu vel man ieteiktu darīt ar to lamatu?Black President wrote:Bilde var redzet ka e36 dzemde wanabe drifteru
Nu domu gājiens jau pareizs, parasta miskaste vien ir. Tikai rodās jautājums - nah pārmaksāt 2x par sterilu žurku, ja tas auto tāpat attapsies grāvjos un ikdienā valkās riepas ar kordiem?
coming soon...
- Black President
- Spam addicted
- Been thanked: 0
- Laapsta
nenenene, e36 vispar butu jatur muzejaa vai jaiebalzamēCh. wrote:Eeeeej diiirst![]()
![]()
Spriežot pec tā ka tu to auto ekspluatē kā šimpanze, izlūzis tilts izklausas nevis pēc slikta auto, bet pēc LLP.
DYXBY
no krustojuma vienmēr izbraucu pirmais
no krustojuma vienmēr izbraucu pirmais
Davai atlikt dirshanu! labaak pasaki kursh iepisa kapeiku un nevareeja nodzeest check engen, bet nahrenizeeja lampinju!Ch. wrote:Eeeeej diiirst![]()
![]()
Spriežot pec tā ka tu to auto ekspluatē kā šimpanze, izlūzis tilts izklausas nevis pēc slikta auto, bet pēc LLP.
Ja nezini, kaa lieto auto tad nedirs!
Es tajā video jau redzeju pietiekami - iepis grāvī, bezjēgā pis redlainā kad tevi velk ārā, pēctam burnouts..gb37 wrote:Davai atlikt dirshanu! labaak pasaki kursh iepisa kapeiku un nevareeja nodzeest check engen, bet nahrenizeeja lampinju!Ch. wrote:Eeeeej diiirst![]()
![]()
Ja nezini, kaa lieto auto tad nedirs!
Un par lampiņu hvz, neesmu to darijis. Pats to auto vairakas reizes sledzu pie diagnostikām un dariju to lidz kļūdu vairs nebija (tika samainits sadalenes devejs uz jaunu oem). Es to auto kopu nevis pisu pa grāvjiem.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- howitzer
- M30
- Been thanked: 2 times
E36 ir "Check Engine"? 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- howitzer
- M30
Tak ko Tu tur attaisnojies, nav vērts - useris izskatās pēc tipiska E36.lv lietotāja. :nopirkt_sapist_pārdot:Ch. wrote:Es tajā video jau redzeju pietiekami - iepis grāvī, bezjēgā pis redlainā kad tevi velk ārā, pēctam burnouts..gb37 wrote:Davai atlikt dirshanu! labaak pasaki kursh iepisa kapeiku un nevareeja nodzeest check engen, bet nahrenizeeja lampinju!Ch. wrote:Eeeeej diiirst![]()
![]()
Ja nezini, kaa lieto auto tad nedirs!Skumji ka tas auto nonācis pie tevis.
Un par lampiņu hvz, neesmu to darijis. Pats to auto vairakas reizes sledzu pie diagnostikām un dariju to lidz kļūdu vairs nebija (tika samainits sadalenes devejs uz jaunu oem). Es to auto kopu nevis pisu pa grāvjiem.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- jaaniss
- Audi 80
Vai tad tur nebija vēl kāds lietotājs pa vidu?
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- Rii
- Been thanked: 5 times
bija, bet tas arī no jelgavas
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- howitzer
- M30
Re, kāda intriga! ![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Pasaki godīgi? Tu daunis esi?! Ja es gribētu mocīt sevi, (lasīt kā pārvietoties), es būtu nopircis 3 golfus! Nevis skatītos un priecātos uz e36 (Jums Ferari). Zhēl, ka tavas debīlās smadzenes nevar pieslegt pie diagnostikas!Ch. wrote:Es tajā video jau redzeju pietiekami - iepis grāvī, bezjēgā pis redlainā kad tevi velk ārā, pēctam burnouts..gb37 wrote:Davai atlikt dirshanu! labaak pasaki kursh iepisa kapeiku un nevareeja nodzeest check engen, bet nahrenizeeja lampinju!Ch. wrote:Eeeeej diiirst![]()
![]()
Ja nezini, kaa lieto auto tad nedirs!Skumji ka tas auto nonācis pie tevis.