Pirkt/Pārdot V
Re: Pirkt/Pārdot V
Pārdodu momo pāreju c6004 der uz Mercedes Benz W126C (380SEC-560SEC) 20eiro vai mainu pret preface e28, itkā der arī no e21.

Last edited by 1ngus on 16 Dec 2015, 13:23, edited 1 time in total.
Jauns, labs domkrats mazā izmērā maksā ~50eur. Lielākās dimensijās attiecīgi aug cena. Tādam pa 25eur ilgs mūžs ne man, nedz arī maniem kolēģiem nebija.Edmunds wrote:C'mon, cik maksā jauns, 25eur?Ervins wrote:Labprāt iegādāšos lietotu, bet labu hidraulisko domkratu.
Ja kādam ir kas piedāvājams dodiet ziņu: PM vai 29612722 Rīga
![]()
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Tieši tāds, kā bildē k-rautā maksā nepilnus 25eur.Fretka wrote:Jauns, labs domkrats mazā izmērā maksā ~50eur. Lielākās dimensijās attiecīgi aug cena. Tādam pa 25eur ilgs mūžs ne man, nedz arī maniem kolēģiem nebija.Edmunds wrote:C'mon, cik maksā jauns, 25eur?Ervins wrote:Labprāt iegādāšos lietotu, bet labu hidraulisko domkratu.
![]()
Tie zemie domkrati pa 50eur ir tādas pašas kvalitātes, tikai "zemāki", tas arī viss.
Ir arī tāds man, pa kādiem 70eur pirkts. Nekāda atšķirība tur cita nav.

Normāls, "servisa" doņķieris gan maksā dakuja.
Jauns maksā 50+eur.Edmunds wrote:C'mon, cik maksā jauns, 25eur?Ervins wrote:Labprāt iegādāšos lietotu, bet labu hidraulisko domkratu.
![]()
Tos kuri riepu no zemes nevar pacelt un izjūk pēc mēneša nemeklēju.
Atvainojos, ka nepierakstīju - Attēls tikai ieskatam.Edmunds wrote:Tieši tāds, kā bildē k-rautā maksā nepilnus 25eur.Fretka wrote:Jauns, labs domkrats mazā izmērā maksā ~50eur. Lielākās dimensijās attiecīgi aug cena. Tādam pa 25eur ilgs mūžs ne man, nedz arī maniem kolēģiem nebija.Edmunds wrote:C'mon, cik maksā jauns, 25eur?Ervins wrote:Labprāt iegādāšos lietotu, bet labu hidraulisko domkratu.
![]()
Tie zemie domkrati pa 50eur ir tādas pašas kvalitātes, tikai "zemāki", tas arī viss.
Ir arī tāds man, pa kādiem 70eur pirkts. Nekāda atšķirība tur cita nav.
Normāls, "servisa" doņķieris gan maksā dakuja.
p.s šodien iebraukšu K-rautā un pārbaudīšu tevis teikto.
- AtmoBenzin
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Joprojām meklēju 188 vidējā korpusa diffu priekš e30 ar torsena bloķi. Nāca uz kaut kādu gadu z3 un varbūt vēl uz kaut kā. Der prakstiski ar jebkādu reduktora attiecību. Vāku nevajag, bet var piedāvāt.

Ja kāds varbūt var dot virzienu kur meklēt būtu ļoti pateicīgs!
PM
Spoiler
Show

PM
Pārdodu Hella Halogen R8 migliniekus. Diametrs 20cm,stikla diam. 18cm. Hromēti,ir stiprinājumi. E1 marķējums. Reflektroam vienam pašā apakšā mazliet hroms nolobījies,bet pats reflektors no metāla. Ja vēlme ,lai būtu ideāli vintage miglinieki, tad var no jauna nohromēt.Korpusi un stikli bildē netīri,nav sarusējuši. Cena par 2 gab. 50 eur. Atrodas Rīgā. Sīkāk PM.

I scream, You scream ,We all scream for icecream!!
Pārdodu vējtverus (vai kā viņus tur sauca) ar visiem stiprinājumiem priekš VW B6.
Atrodas Rīgā.
Tel. 28855445 vai PM
Cena 15jero

Atrodas Rīgā.
Tel. 28855445 vai PM
Cena 15jero
http://www.cnclatvia.lv/" onclick="window.open(this.href);return false;