tieši tā!ttd wrote:visas. Pēc gāzes nesmirdēs, ja normāli pašaus vaļā.Edmunds wrote:Kuru no nosauktajām problēmām atrisinās hidro rucītis? Neslāps vairs tukšgaitā, vai pēc gāzes nesmirdēs?
Lasi parakstu.un 6k rpm arī nav tukšgaita.
chKūts!
Re: chKūts!
vecīt baigi vajag! savākšu un garšīgu alu atvedīšu! esmu dzirdējis, ka tos vadus var pats samontēt, bet pats nekā!mbertulis wrote:Liekās, ka ir kaut kur nomests melnais obc štekeris, kas pie paša obc spraužas. Ja nu vajag, varu mēģināt kaut kā izlīdzēt.
Last edited by gb37 on 01 Jul 2015, 23:14, edited 1 time in total.
vecīt baigi vajag! savākšu un garšīgu alu atvedīšu! esmu dzirdējis, ka tos vadus var pats samontēt, bet pats nekā!gb37 wrote:mbertulis wrote:Liekās, ka ir kaut kur nomests melnais obc štekeris, kas pie paša obc spraužas. Ja nu vajag, varu mēģināt kaut kā izlīdzēt.
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Norm!
Esmu to auto dzīvē redzējis. Nav ne puveklis,ne šrots. Imho,normāla cena.
Esmu to auto dzīvē redzējis. Nav ne puveklis,ne šrots. Imho,normāla cena.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Šodien tika pasūtīta gofra, un no psih-arno ieķerts viens amīts!
Tākā remonts dega, jo gribās aizbraukt brivdienās uz rummu karjeru, izdomāju nomainīt tikai bojāto amortizatoru, technic ja nemaldos!
Mazliet aprunājamies ar psih-arno un mazliet atrādija savu e21, patīkams auto un cilvēks ar!
No nepatīkamā : no kondiškas, aukstā gaisa vietā, izpūta freonu:D
auto nodots pie meistara, autokomplekss!
Tākā remonts dega, jo gribās aizbraukt brivdienās uz rummu karjeru, izdomāju nomainīt tikai bojāto amortizatoru, technic ja nemaldos!
Mazliet aprunājamies ar psih-arno un mazliet atrādija savu e21, patīkams auto un cilvēks ar!
No nepatīkamā : no kondiškas, aukstā gaisa vietā, izpūta freonu:D
auto nodots pie meistara, autokomplekss!
- SpaceCowboy
- Been thanked: 0
Jā, interesē tas pats, vai tiešām rokas aug no dirsas?Ch. wrote:taisnība, ka auto ir nošķilts?![]()

Nebiju sen bijis, auto galīgi nav nošķilts, nekaadu bagāžnieka vāku ar nēsmu meklējis. Pēc grāvja mazliet bojāts bampers un brille. Auto tehniskajai daljai daudz maz tiek sekots līdz, vizuāli gan mazliet roka jāpieliek, bet tas plānots pēc ziemas. Rīt dodas prom uz rocenes instalēšanu un nelielu apkopi.
ā, tad jau viss okAdd wrote:Nav nošķilts, dzīvāks par dzīvu
Pabijis arī vietās, kur katrs e36 savā mūžā vismaz reizi ir nonācis
- SpaceCowboy
izskatās galīgi mintFretka wrote:ā, tad jau viss okAdd wrote:Nav nošķilts, dzīvāks par dzīvu
Pabijis arī vietās, kur katrs e36 savā mūžā vismaz reizi ir nonācis
- Black President
- Spam addicted