Kaross wrote:Ja, ari. Vizinaju draudzeni. Vina vienkarsi bija pielikusies un aiznemta.
Druadzene bija tas pusiekostais burgeris ko es redzēju uz tava blakussēdētāja beņķa?
Labi, no offence, bet biju gaidijis ka aiziesi no manis tālāk projām, nemaz tāds kosmoss tas 535d nav
Spams ir citaa topikaa un ar bmw vien pie draudzenes nevar tikt... vajag arii, kaa minimums, zinaat sava apgjeerba izmeeru un izmazgaat matus (vai arii nepljeckaat tajos drazu, kas tiem liek izskatiities netiiriem).
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
M5 tikai ar dīzeli
TDR. LV
Kaross wrote:Ja, ari. Vizinaju draudzeni. Vina vienkarsi bija pielikusies un aiznemta.
Druadzene bija tas pusiekostais burgeris ko es redzēju uz tava blakussēdētāja beņķa?
Labi, no offence, bet biju gaidijis ka aiziesi no manis tālāk projām, nemaz tāds kosmoss tas 535d nav
BMW 535D laiks 9.230
BMW 330Ci E46 laiks 9.819.
Negribu tevi baigi apbēdināt, bet tavam auto vajadzīgi vismaz 90-100zs klāt, lai uzstādītu līdzīgu laiku.
Tavai zināšanai M3 E46 laiks ir 9.011. Tā ka tas ir tāaaalu prom.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi. Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeriPM
26-265-465
Nebūs mans stils. Man "princeses" (laukjes) ar vecām Hondām neinteresē.
MissL wrote:
Edmunds wrote:
Spams ir citaa topikaa un ar bmw vien pie draudzenes nevar tikt... vajag arii, kaa minimums, zinaat sava apgjeerba izmeeru un izmazgaat matus (vai arii nepljeckaat tajos drazu, kas tiem liek izskatiities netiiriem).
Last edited by Kaross on 16 Aug 2015, 13:42, edited 1 time in total.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi. Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeriPM
26-265-465
Braucu Rīgas virzienā, garām braucot gribējās vel tieši uzprasīt forumā, kam ir baklažānkrāsas tourings uz grafītšnicerveidīgiem diskiem, bet tas būtu ļoti debesu krāsā!