Braucām pa galveno, kad pēkšņi no labās puses iepisa mums sānā Passat sedans.
Passata balka dāvanā. Kā šoferis teica, viņam bija aptuveni 40-50 km/h bija.
Visi dzīvi un Volvo iespējams "Čau, Tev Volvo vairs nav!". Jāgaida apdrošinātāju ziņa.
Esiet uzmanīgi un nemazgājiet mašīnas pirms avārijām !
Līdzīgi nesen gadijās. pa laimi gan ar vecu mondeo, bet still nepatīkami... apdrošinātājiem gan respect.. izmaksāja lielāku summu kā biju cerējis.
Es tieši gaidu ziņu par naudas lietām. Nu rīt toč viņiem būtu jāzvana un jāsaka - še tev, dahuja piķis!
Problēmas ir tev, čavella. Esmu drošs, ka ne tikai es, bet gan arī visi pārējie, kas par tevi ir dzirdējuši, joprojām ir pārsteigti, ka tu spēj ar kaut ko joprojām pelnīt naudu. Ne velti Jelgavu sauc par pilsētu ar metienu.
[quote="Fretka"]Problēmas ir tev, čavella. Esmu drošs, ka ne tikai es, bet gan arī visi pārējie, kas par tevi ir dzirdējuši, joprojām ir pārsteigti, ka tu spēj ar kaut ko joprojām pelnīt naudu. Ne velti Jelgavu sauc par pilsētu ar metienu. [/quote
Man nav problēmas, apsaukāties nav obligati .
No manas puses izdarītais sanāk liela stulbība - ka tā dariju , kura ir iesitusi robu maanā darbībā ..
To esmu sapratis un labojis , savu attieksmi pret klientiem un savu darbu .
Fretka wrote:Problēmas ir tev, čavella. Esmu drošs, ka ne tikai es, bet gan arī visi pārējie, kas par tevi ir dzirdējuši, joprojām ir pārsteigti, ka tu spēj ar kaut ko joprojām pelnīt naudu. Ne velti Jelgavu sauc par pilsētu ar metienu. [/quote
Man nav problēmas, apsaukāties nav obligati .
No manas puses izdarītais sanāk liela stulbība - ka tā dariju , kura ir iesitusi robu maanā darbībā ..
To esmu sapratis un labojis , savu attieksmi pret klientiem un savu darbu .
Skatoties uz Tevi sirds sāp par nabaga fīreru, kurš nepabeidza savu misiju... #white_power
Šodien nopētīju to Benzu, izskatās ka tiešām atņirgusies pneimo, jo priekšējā lūpa izskatījās neskarta. Ja būtu mega ūber stancers, tā lūpa jau būtu pamatīgi apskādēta
Ā, jā šodien atkal redzēju Tevi, tik nepaspēju uzmest tālos
GG. wrote:Šodien nopētīju to Benzu, izskatās ka tiešām atņirgusies pneimo, jo priekšējā lūpa izskatījās neskarta. Ja būtu mega ūber stancers, tā lūpa jau būtu pamatīgi apskādēta
Resns čubaks ar zelta ķēdīti un barsetku droši vien tagad stresainām rokām spaida telefona pogas un zvana uz servisu:" KOĻA! Koļ!!! Sliš! Ti segodnja mozhesz vzjatj moi Merc? Koroche, zajebala - jedu, jedu, i hujak - na asfalt upal, bledj!", kamēr pie viņa salauztā auto pulcējas tīņi un apbrīno kamberīti, klīrensiņu un oem diskačus.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown