AF pelēkais šķūnis
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Re: AF pelēkais šķūnis
KO??????????? TU NOPIETNI????????
Un ja būtu kāda jaunā māmiņa stūmusies pāri tiltam ar ratiņiem???????

- Black President
- Spam addicted
- Been thanked: 0
- atamansvilks
Normala stelle dienvidnieks,es ar periodiski uzrauju velos vakaros 200+
Kautkur jau tas drapaks japates ir
Kautkur jau tas drapaks japates ir
Šodien nomainīju peldošo bukšu (poli bukses) pret konstrukcijai paredzetām, jo sapratu ka tas nomēr ir downgreids

Protams, ka parocīgo toolu man nav, tapēc ķīmiķoju no bremžu virzuļa+ gultņu novilcēja

un beigās atklāju ka man ir pipec pakaļējam kreisajam gultnim, lufte nenormāla, bet negaudoja

Protams, ka parocīgo toolu man nav, tapēc ķīmiķoju no bremžu virzuļa+ gultņu novilcēja

un beigās atklāju ka man ir pipec pakaļējam kreisajam gultnim, lufte nenormāla, bet negaudoja
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
nē, pusasi neaiztiku
bet tagad tu mani samulsināji
rīt aiziešu pievilkšu, moš no vibrācijas arī atskrūvējās gals
bet tagad tu mani samulsināji
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
p.s no vibrācijas man daudz kas noskrūvējas
nesen pamanīju ka atskrūvējies bremžu pedālis ar pastiprinātāju, no 4ām skrūvēm tas turējās uz pusītes no vienas
nesen pamanīju ka atskrūvējies bremžu pedālis ar pastiprinātāju, no 4ām skrūvēm tas turējās uz pusītes no vienas
Šodien kārtējais updates
Pateicoties burnout leitotājam simtdeviņdesmitais, ieķēru par saldu cenu ATE bremžu diskus
Un no ArtE46 H&R stabilizātora stieņus kuri ir nenormāli cieti un resni
Salīdzinājumā:
M3 Priekša 26
aizmugure 21.5
M-piekare 25/20
H&R 27/21mm - tagad pagriezienos un bedrītēs ciets kā kartings

Salīdzinot

p.s un atklājās ka Stab. atsaite ir nodzīvojusi nieka 15 000 km
Pateicoties burnout leitotājam simtdeviņdesmitais, ieķēru par saldu cenu ATE bremžu diskus
Un no ArtE46 H&R stabilizātora stieņus kuri ir nenormāli cieti un resni
Salīdzinājumā:
M3 Priekša 26
aizmugure 21.5
M-piekare 25/20
H&R 27/21mm - tagad pagriezienos un bedrītēs ciets kā kartings

Salīdzinot

p.s un atklājās ka Stab. atsaite ir nodzīvojusi nieka 15 000 km
Daudzi mūzikas mīļi vai klusuma baudītāji ir saskarušies ar e46 skaņas izolācijas trūkumu, jo īpaši manam auto ar taisno trubu un dēļ LSD ielikšanas - gaudojošs reduktors. To atrisina noizolējot plato bleķu vietas ar "speciālu" skaņas izolāciju, kas manās acīs ļoti atgādināja parasto betona/skārda hidroizolāciju. Piemēram AUX.lv viens šīs skaņas izolācijas kvadrātiņš (30x30) maksā 2e, es vienkārši aizgāju uz DEPO, atradu ruļļus ar hidroizolāciju, kura nearko neatšķirās no "speciālās", bet pretēji - bija daudz elastīgāka un lipīgāka.
Ir pieejami dažādi ruļļi, es paņēmu 15cm uz 10m, maksāja 11,89, ar to pilnībā pietiek touringa bagāžniekam un vēl paliek pāri.

nākamajā piegājienā noizolēšu aizmugurē virs bākas, un pa ziemu, metinot grīdu - noizolēšu visu grīdu
Ir pieejami dažādi ruļļi, es paņēmu 15cm uz 10m, maksāja 11,89, ar to pilnībā pietiek touringa bagāžniekam un vēl paliek pāri.

nākamajā piegājienā noizolēšu aizmugurē virs bākas, un pa ziemu, metinot grīdu - noizolēšu visu grīdu
Tā hidroizolācija salidzinoši ir huiņa. Gan izlīmēt viņu ir lielāks jeblis, gan 2x vairāk vajag tādam pašam efektam, gan aukstumā zūd efektivitāte. Esmu lipinājis gan to PEDO hidroizolāciju, gan "speciālo" materialu, hidroizolācija piepīpē.
Nekur neatradu info par to kā to darīt, vai kas to dara, var būt ir kontakti?Jaunciems wrote:Ieliki lsd elementu un sazobi neregulēji?-AF- wrote: un dēļ LSD ielikšanas - gaudojošs reduktors.
Lentas biezums tāds pats kā speciālai, līmējas daudz vieglāk kā speciālā, efekts ir, esmu apmierināts
- spainis666
http://lmgtfy.com/?q=bmw+backlash+and+preload" onclick="window.open(this.href);return false;
- spainis666
do you even google : http://forum.e46fanatics.com/showpost.p ... ostcount=5" onclick="window.open(this.href);return false;
tas ko tu nometi, tas ir sprostgredzenu biezuma attiecības, tas ir zināms, jāzin cik stingri jāsavelk pievadvārpsta, kkāds stends jāmeistaro, kad savelc uzliec, tas iegriež reduktoru ātrumā, paklausies, ja gaudo dari pa jaunuspainis666 wrote:do you even google : http://forum.e46fanatics.com/showpost.p ... ostcount=5" onclick="window.open(this.href);return false;