AF pelēkais šķūnis
Re: AF pelēkais šķūnis
jup, bet ar nieka 5mm lielāku nevajadzētu būt, ja tur liktu 73mm tad gan varētu būt, bet ar 65 itkā nav nekam bijušas problēmas
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
nu tā biju vakar uz stenda
labā ziņa ir tāda, ka es varu tur iebraukt
sliktā ir tāda, ka stends nestrādā un kādu laiku vēl nedarbosies kamēr to nesalabos un nenokalibrēs
kkāds pisec 
sliktā ir tāda, ka stends nestrādā un kādu laiku vēl nedarbosies kamēr to nesalabos un nenokalibrēs

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
vajadzēja rakstīt savādāk - "biju uz stenda, tagad stend kādu laiku vairs nestrādās"-AF- wrote:nu tā biju vakar uz stenda
sliktā ir tāda, ka stends nestrādā un kādu laiku vēl nedarbosies kamēr to nesalabos un nenokalibrēskkāds pisec

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
ā nu varu savādāk pateikt, pēc pirmā un vienīgā mērijuma man parādīja 217hp un 440nm pēc kā darbinieks nosmīnēja un pateica ka vairs nav jēgas turpināt
parādīja līkni, ka tai ir iztrūkumi pa vidu, kuri radušies dēļ stenda problēmas
nu ko čaļi, uzskrienamies rīt? Es ar saviem 217hp pret kādu ?

nu ko čaļi, uzskrienamies rīt? Es ar saviem 217hp pret kādu ?

- Black President
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
jū paldies, man jau ir caurums no akmens 
p.s negribu kkur vidusceļā kādu nākotnes klasiku paķert

p.s negribu kkur vidusceļā kādu nākotnes klasiku paķert

Vakar uzstellēju priekšā 20mm flančus un aizmugurē 15mm
tātad tagad priekšā ir ET-5
Aizmugurē ET 0
Pie reizes tika nomainīta siksna

tātad tagad priekšā ir ET-5
Aizmugurē ET 0
Pie reizes tika nomainīta siksna

-AF- wrote:nē diemžēl ne es to izdarīju
Mēs ar trases E46 to izdarījām. 3.0D kuru jau iepriekš regulēju. Braucām, braucām kāmēr stends sāka gļukot.

Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465

Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465
nu, nav dūmu bez uguns, vai nav mēneša bez jebkāda seksa ar auto
vakar pēkšņi sajutu ka keramika neķer tik asi, un 10 min vēlāk stiepjot lielā ātrumā ar lielu atdūrienu pazuda jauda. Dūmu nekādu nav, vnk neiet, nu garāžā konstatēju dīzeļa noplūdi un eļļas noplūdi pie kārbas-motora savienojuma- attiecīgi ka kkāda eļļas pile ir tikusi arī uz keramiku. 2-1 jeb twiks, bet nē, novēršot dīzeļa noplūdi jauda neatgriezās, šodien pie PC pieslēdzot rāda ka 0 bar reilā, nu skaidra bēda, ka smadzenes ilgi pisinošais spiediena devējs (vēl viens) ir miris.
Tika sagādāts cits, arī lietots ( kapēc lietots, da tāpēc ka jauns ar visām atlaidēm maksā virs 150e no N motora, tāpēc pirkšu arī turpmāk pa 20e lietotus)
bet nu eļļa uz keramikas visvairāk noskumdina, tas nozīmē ka drīz būs jāceļ nost kārba Sad zb kaut arī vēl paldies dievam neslīd, cerams ka brake cleaner palīdzēs
vakar pēkšņi sajutu ka keramika neķer tik asi, un 10 min vēlāk stiepjot lielā ātrumā ar lielu atdūrienu pazuda jauda. Dūmu nekādu nav, vnk neiet, nu garāžā konstatēju dīzeļa noplūdi un eļļas noplūdi pie kārbas-motora savienojuma- attiecīgi ka kkāda eļļas pile ir tikusi arī uz keramiku. 2-1 jeb twiks, bet nē, novēršot dīzeļa noplūdi jauda neatgriezās, šodien pie PC pieslēdzot rāda ka 0 bar reilā, nu skaidra bēda, ka smadzenes ilgi pisinošais spiediena devējs (vēl viens) ir miris.
Tika sagādāts cits, arī lietots ( kapēc lietots, da tāpēc ka jauns ar visām atlaidēm maksā virs 150e no N motora, tāpēc pirkšu arī turpmāk pa 20e lietotus)
bet nu eļļa uz keramikas visvairāk noskumdina, tas nozīmē ka drīz būs jāceļ nost kārba Sad zb kaut arī vēl paldies dievam neslīd, cerams ka brake cleaner palīdzēs
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Apbrīnoju Tavu apņēmību jāties ar to auto. Pozitīvā nozīmē. 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Prikola pēc kaut kad jāiziet kāds psihiatrisks tests vai jāaiziet pie psihiatra- moš tā ir kkāda diagnoze ?