AF pelēkais šķūnis
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Re: AF pelēkais šķūnis
Paga, cik paciņas tu jau esi ielocijis tajā auto? Un tagad 70eur ir baisa summa? 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nav daudz, neesmu es tur diži neko daudz ielocījis, jo pa lielam izbruacu uz tā, ka BMW detaļas neko daudz nemaksā un tās ir visos stūros.
Un darbs ir tikai mans laiks
Un darbs ir tikai mans laiks
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
- Rii
- Been thanked: 5 times
Labāk pāris dienas iztiec bez pusdienām un parādi tautai tās izdaudzinātās jaudas izdruku 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es arī par stendu. Te gana daudz manītas frāzes kā "M3", lai pavērotu reālus cipariņus 
jup es arī gribu, jo tad liela iespēja, ka tās M3 zīmītes nēsātāji reālitāte nēsā tikai pārpalikumus

nu redzēs ko chiptunings atbildēs, cik tas bleķo
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
+1Fretka wrote:Es arī par stendu. Te gana daudz manītas frāzes kā "M3", lai pavērotu reālus cipariņus
Bez stenda visas tās frāzes par to kā iet un kā spolē un kā varētu izfist e46 m3 utt ir useless
Sodit slidgultnus uz spiediena
- mbertulis
- Dubultaģents
- Been thanked: 0
Es tieši ar' domāju, moš iemest tekstu, ka jāsamet eiriki, lai nabaga students savu auto uz ruļļiem uzliek un parāda, cik ērzeļi zem pārsega.Ch. wrote:+1Fretka wrote:Es arī par stendu. Te gana daudz manītas frāzes kā "M3", lai pavērotu reālus cipariņus
Bez stenda visas tās frāzes par to kā iet un kā spolē un kā varētu izfist e46 m3 utt ir uselessVaru noziedot piečuku!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

nu līdz sprauslām un turbo ir ilgs un dārgs ceļš ejams, varētu pagaidām pamērīties 
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
+10, tieši šito gribēju rakstīt.Ch. wrote:+1Fretka wrote:Es arī par stendu. Te gana daudz manītas frāzes kā "M3", lai pavērotu reālus cipariņus
Bez stenda visas tās frāzes par to kā iet un kā spolē un kā varētu izfist e46 m3 utt ir uselessVaru noziedot piečuku!
p.s. - arī metu piecīti!
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- howitzer
- M30
Ja šim auto ir vairāk par 300zs uz stenda, es apsolu saimniekam nopirkt lielo Ekselences saldējuma kasti.-AF- wrote:jup es arī gribu, jo tad liela iespēja, ka tās M3 zīmītes nēsātāji reālitāte nēsā tikai pārpalikumus![]()
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
AF, noskaidroji, pa cik stends ?howitzer wrote:+10, tieši šito gribēju rakstīt.Ch. wrote:+1Fretka wrote:Es arī par stendu. Te gana daudz manītas frāzes kā "M3", lai pavērotu reālus cipariņus
p.s. - arī metu piecīti!
Mošs tiešām piečuks jāpiemet
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
nemaz tik sen, gadus 5 vai biški vairāk
atpakaļ ,Rollī uz stenda uzlikt bija 36Ls jautājums. gan jau kaut kas ir mainījies, bet nu tas tā, nojausmai.
visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
nemīžat karstu 
Rolsā 70 eiro (piuuuu un esmu orbītā)
bet atradu jau tur pat, kur Kaross regulēja dīzeļe46 kupeju
25 eiro
nākošnedēļ jau bruacu turp
Rolsā 70 eiro (piuuuu un esmu orbītā)
bet atradu jau tur pat, kur Kaross regulēja dīzeļe46 kupeju
25 eiro
- howitzer
- M30
Kāds saldējums Tev vislabāk garšo? 
man ir slikta vielmaiņa, cenšos saldejumu neēst, bet garšo bauskas tumšais
A kāpēc prasi?
A kāpēc prasi?
- simtdevindesmitais
Reguleja kaross visur kur to kupeju. Gan pie Velmes, gan pie Baloža. 
Sent from my TapaTapa

Sent from my TapaTapa
Tad nu tā, gatās totāli faii un man jo bieži
Gribēju kā labāk sanāca kā vienmēr.
Vienu dienu man piedāvāja pārveidotu turbīnu, pa lielam itkā tādu pašu kā man, tikai hibrīdturbo - ar lielākām ieplūdes lāpstiņām (lielāka dieametra rotoru)
Tad nu arī sakrita ka manai turbīnai uzradās arī pircējs, cena nebija augsta nedz zema, bet šadu turbīnu ir maz un tās ir uz izķeršanu, jo ir lielākās OEM turbīnas.
Bet man tak vajag vēl
Tad nu noskrūvēju savu un pārdevu, bet sanāca kā sanāca, izrādās piedāvāja man neīsto, jo cilvēki tajā galā sajauca kko, tad nu beigās tiku atkal pie tādas pašas tikai svaigi restavrētas, vēl bija silta kad rokās paņēmu
Bet tā vai tā, pa ziemu vai agrāk man nāksies modificēt esošo turbīnu, ja grībēšu no lielākām sprauslām spiest sulu ārā

Un ko es gribu, ir uzlikt lielākas ražības auksta gaisa rotoru

Gribēju kā labāk sanāca kā vienmēr.
Vienu dienu man piedāvāja pārveidotu turbīnu, pa lielam itkā tādu pašu kā man, tikai hibrīdturbo - ar lielākām ieplūdes lāpstiņām (lielāka dieametra rotoru)
Tad nu arī sakrita ka manai turbīnai uzradās arī pircējs, cena nebija augsta nedz zema, bet šadu turbīnu ir maz un tās ir uz izķeršanu, jo ir lielākās OEM turbīnas.
Bet man tak vajag vēl
Tad nu noskrūvēju savu un pārdevu, bet sanāca kā sanāca, izrādās piedāvāja man neīsto, jo cilvēki tajā galā sajauca kko, tad nu beigās tiku atkal pie tādas pašas tikai svaigi restavrētas, vēl bija silta kad rokās paņēmu
Bet tā vai tā, pa ziemu vai agrāk man nāksies modificēt esošo turbīnu, ja grībēšu no lielākām sprauslām spiest sulu ārā

Un ko es gribu, ir uzlikt lielākas ražības auksta gaisa rotoru