AF pelēkais šķūnis
Re: AF pelēkais šķūnis
Ok, jāpārbauda vai gaisu nesūc, bet dodu 70% ka nē, visiem savienojumiem lietoju ļoti jaudīgus hamutus un biezas caurules no hydroskanda
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
darīšu arī, bet filtrs mainīts 2 nedēļas atpakaļ un pēc filtra degviela iet aumaļām
nu šovakar pieslēgšu pie pc, taps bilde skaidrāka, vai nav degvielas vai kkāds apgriezienu devējs atkal pišās
nu šovakar pieslēgšu pie pc, taps bilde skaidrāka, vai nav degvielas vai kkāds apgriezienu devējs atkal pišās
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Mēdz būt slikti degvielas filtri, kuri pēc noslāpēšanas rauj iekšā gaisu un degviela pa degvielas trubām aizplūst atpakaļ uz bāku.
Lai gan šādas problēmas esmu redzējis tikai Filtron, Man filtriem.
Lai gan šādas problēmas esmu redzējis tikai Filtron, Man filtriem.
Tika gan.
Izskatās, es ceru, ka atradu vainu problēmai.
Vakar pēc 30 min izbrauciena nomira sprausla kaut kāda.
Ceru, ka tā ir sprausla, nevis kompresija, bet visdrīzāk sprausla, un ceru, ka tā bija vainīga, ka nevarēju pielaist auto.
Ceru, ka tā ir sprausla, nevis kompresija, bet visdrīzāk sprausla, un ceru, ka tā bija vainīga, ka nevarēju pielaist auto.
Gadījumos, kad neceļas spiediens sistēmā, 99% gadījumu ir vai nu sprauslas, vai iesprūdis vaļā pozīcijā raila spiediena regulators, ja tāds ir. 
Audi/VW/Skoda/Seat/Bentley/Lambo/Aston tehniskais atbalsts, pogāšana, immo u.c. Arī attālināta palīdzība ... 22154930
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Šodien čomam stāstīju tavu bēdu un viņš pirmais ko teica, ka sprausla kāda beigta.-AF- wrote:Tika gan.

es ļoti ceru ka sprausla, nevis pārlekusi ķēde vai izbeidzies kāds vārsts via vārsta sēža
takā, meklēju kur no kā aizņemties ierīci ar kuru pamērīt kompresiju cilindros
takā, meklēju kur no kā aizņemties ierīci ar kuru pamērīt kompresiju cilindros
Kāda kompresija, ja nav spiediena?
Ja gribi kompresiju mērīt, aizbrauc pie virpotāja ar kvēlsveci
Ja gribi kompresiju mērīt, aizbrauc pie virpotāja ar kvēlsveci
Audi/VW/Skoda/Seat/Bentley/Lambo/Aston tehniskais atbalsts, pogāšana, immo u.c. Arī attālināta palīdzība ... 22154930
Ja vajag, vari pieskriet. Darbojamies pa garāžu. Varu aizdot kompresijas mērītāju.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465

Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465
nu tā, viena sprausla aizgāja pie Svētā Pētera, cerams ka vaina ir tikai tur, bet drošībai aizņēmos no Karosa cilindru kompresijas mērāmo instrumentu, kuru viņš dāsni man piedāvāja.
avācu sprauslas, saliku, samēriju kompresiju, visur ļoti tuvi rādītāji no 28-31 bar uz aukstu motoru ir vairāk kā labi, paldies Karossam par mērinstrumentu. Bet auto nepiestartējas, vienīgā vaina varētu būt izlādētā akumulatora, jo starta brīdī knapi grieza un spriegums bija 5v
tā kā, jātiek galā arī ar šo bēdu un jācer uz to labāko.
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Dīzelim kompresijas mērīšana kaut kā atšķirās no benzīna? Jo ja neatšķirās, tad jāmēra ir uz silta motora un ar izskrūvētām pilnīgi visām svecēm.
Siltam motoram skrūvējot ārā sveces ir lielāka iespēja izģērbt vītni galvā.Martinss wrote:Dīzelim kompresijas mērīšana kaut kā atšķirās no benzīna? Jo ja neatšķirās, tad jāmēra ir uz silta motora un ar izskrūvētām pilnīgi visām svecēm.