Daudzi jau zin, ka ikdienā pārvietojos ar izbijušu armijas veterānu

Kad dabūju, tad uzliku reliņus, kuri bija mājās, kārtīgi izmazgāju motortelpu, kas gan bija lieki, jo ātri viss aizdirsās

Nomazgāts un ar reliņiem

Pa vidam diezgan bieži kaut kas plīsa utt. Kā fetka teica "Golfs pišāās biežāk nekā rumbulas maukass'' Vienā dienā pārtrūka sajūga trose, tad viss tosols iztecēja, jo truba pārplīsa, tad gultņi izbeidzās, tad logs neverās ciet, nu kaut kā tā

Izbeidzās arī kārba, bet tajā pašā dienā viss tika samainīts
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

Goļāks bija ticis pavalkāt glaunākas kurpes

Sabarots ar sāli arī tika

hz

Tad vienā diezgan pretīgā laikā uz čakenes aizmugurējais čalis nepaspēja sadzēsties pirms luksafora sarkanās gaismas, kā rezultātā iebrauca man pakaļā un es nākamajā, uztaisījām mazu sastrēgumu

Priekša tika salikta uz savilcējiem un vēl šodien viss turās

Tad kaut kā apnika tas galerts, kas bija, tika nolemts, ka jāliek koili, paldies psihajam

Tad nu devos ciemo pie ER., kurš izlīdzēja ar telpām un palīdzīgu roku, kā arī Ch. paldies viņiem

Ch. kautrīgs ar koiliem

Viena puse on

Likās, ka apmainīt būs kā apmīzt divus pirkstus, bet viss diezgan ievilkās

Pāris dienas pakratījos un devos back to Jelgava, lai saregulētu kā nākas, izrādījās, ka viens atbalsts bija aizmugurē šķībi iegūlies, kā dēļ bija neliela klaboņa salonā, kā arī paspējām vienam amītim štokam vītni apraut

Tagad viss ir salikts savās vietās un nekas neklab un ir patīkami braukt, cik nu tas var būt
Tad vajadzēja diskus likt, bet tā kā es nepaspēju sakrāsot savus diskus, tad aizņēmos no abita, paldies viņam

Tālākie plāni: Uzlikt savus diskus un laikam jau dzeltenus

Tāaad vēl jāuzliek būs flanči noteikti, lai būtu kaut kāds skats, tad gribu dabūt četracu resti un nolīmēt dzeltenus lukturus, palaist zemāk priekšu noteitki un iespējams aizmuguri arī. Rīt dods uz servisu samainīt pāris sūdus

Nu kaut kā tā