Disku/riepu tirgus II
Re: Disku/riepu tirgus II
tika jau izrunāts 

https://www.instagram.com/mgts_w/" onclick="window.open(this.href);return false;
- kristaps.sh
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nopirkšu R15-R16 4x100 diskus, ne šaurākus par 7J. Vēlams ar plauktu. Derēs gan lietie diski, gan plati stīliji (8-9J). Diski var būt bez vāciņiem, sliktā vizuālā stāvoklī, galvenais, lai taisni.
Interesē kaut kas līdzīgs šiem
r15 mim

r15 exip

r15 bbs style5

r15x8J mangels

r16 borbet A 9J

r16 borbet T 9J

un tam līdzīgi.
Varu mainīt pret e36 style13 diskiem 5x120 ar lielu piemaksu no manis!
Kontakti: 26482140 vai PM!
Interesē kaut kas līdzīgs šiem
r15 mim

r15 exip

r15 bbs style5

r15x8J mangels

r16 borbet A 9J

r16 borbet T 9J

un tam līdzīgi.
Varu mainīt pret e36 style13 diskiem 5x120 ar lielu piemaksu no manis!
Last edited by kristaps.sh on 08 Apr 2015, 18:19, edited 3 times in total.
šadi diski R17 no e46 160 euro

R16 85 euro

R19 350 euro

http://pic2.fotki.lv/photos2/8/W0004123 ... liga_j.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
R18 style32 250 EURO

R17 3gb 4x100 100 euro

http://pic2.fotki.lv/photos2/7/W0004083 ... liga_j.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
R15 4x100,j7 MIM 150 EURO

R16 85 euro

R19 350 euro

http://pic2.fotki.lv/photos2/8/W0004123 ... liga_j.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
R18 style32 250 EURO

R17 3gb 4x100 100 euro

http://pic2.fotki.lv/photos2/7/W0004083 ... liga_j.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
R15 4x100,j7 MIM 150 EURO

Gsi Turbo
Bmw e36 e46 e60
Bmw e36 e46 e60
Arī nopirkšu līdzīga rakstura diskus, 16-17".mk2_dīzelis wrote:Nopirkšu R15 4x100 diskus, ne šaurākus par 7J. Vēlams ar plauktu. Derēs gan lietie diski, gan stīliji (8-9J). Diski var būt bez vāciņiem, sliktā vizuālā stāvoklī, galvenais, lai taisni. Pulēts plaukts nav vajadzīgs, tiks krāsoti vienā krāsā.
Interesē kaut kas oldschoolīgs, piemēram:
mim
exip
bbs style 5
mangels
un tam līdzīgi.
Varu mainīt pret e36 style 13 diskiem ar piemaksu no manis!
Pārdodu divus Remotec diskus ar plauktu. ( ir arī vāciņi )
8J x R16
Šur tur krāsa atlobijusies un nedaudz apskrāpēti pret apmali.

Intereses pēc piedāvājiet savu cenu! PM
Rīga.
8J x R16
Šur tur krāsa atlobijusies un nedaudz apskrāpēti pret apmali.

Intereses pēc piedāvājiet savu cenu! PM
Rīga.
instagram.com/jaaneens
- semigallss
- Spam addicted
Pārdodas 4 ford diski 4×108 R15 modeli nezinu, tapēc bilde uzskatam. Cena 70eur. Riepas NAV!

"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- 24caratgold
Pārdodu oriģinālos honda s2000 16 collu diskus. skrūvju attālums 5*114.3 diski ir enkei firmas ar izmēriem J 7.5 et 65 un J 6.5 et 55 (divi platāki) Diski būtu jākrāso. Gribēju sev, bet cena izvēlētajām riepām neatšķiras no 17'' riepu cenas. Tāpēc šos nemaz neizmantošu. Par kādi 180 eur var dabūt. t 2654O252 vai PM

- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
Pirelli jubilejas sērijas diski ar braucamām riepām 225/45 R17.
Skrūvju attājums 5*100mm.
Visi diski taisni. Vienam lielāks vizuāls defekts.
399Eur

Disks ar vizuālu defektu

PM
29234747
Skrūvju attājums 5*100mm.
Visi diski taisni. Vienam lielāks vizuāls defekts.
399Eur

Disks ar vizuālu defektu

PM
29234747
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kurš par saprātīgām naudām nokrāsos diskus ? Tumši pelēka metālika (tonis vēl nav zināms) un pārklāt ar matēto laku ?
Diski 17x10 kā bildē

Diski 17x10 kā bildē

Fretka wrote:Kurš par saprātīgām naudām nokrāsos diskus ? Tumši pelēka metālika (tonis vēl nav zināms) un pārklāt ar matēto laku ?
Diski 17x10 kā bildē
ja vēlies lai patiešām ir acīm tikams rezultāts vajag vest uz pulveri

bet vajag atrast kvalitatīvu krasotavu

p.s - ainārs savam mk1 šāda tipa diskus krāsoja- jautā viņam ! par cenām nezinu! (BET REZULTĀTS BŪS)
Last edited by POLOpower on 16 Mar 2015, 23:43, edited 1 time in total.
Kāpēc tik sarežģīti ? Tieši dēļ mesh raksta ? Pulverī džeki man nepiedāvāja matētu rezultātu, ko man dikti gribētos ..POLOpower wrote:Fretka wrote:Kurš par saprātīgām naudām nokrāsos diskus ? Tumši pelēka metālika (tonis vēl nav zināms) un pārklāt ar matēto laku ?
Diski 17x10 kā bildē
ja vēlies lai patiešām ir acīm tikams rezultāts vajag vest uz pulverijo šos nokrāsot ir tik pat vienkārši kā stāvus padirst !
Fretka wrote:Kāpēc tik sarežģīti ? Tieši dēļ mesh raksta ? Pulverī džeki man nepiedāvāja matētu rezultātu, ko man dikti gribētos ..POLOpower wrote:Fretka wrote:Kurš par saprātīgām naudām nokrāsos diskus ? Tumši pelēka metālika (tonis vēl nav zināms) un pārklāt ar matēto laku ?
Diski 17x10 kā bildē
ja vēlies lai patiešām ir acīm tikams rezultāts vajag vest uz pulverijo šos nokrāsot ir tik pat vienkārši kā stāvus padirst !
ķēmi viņi ir !!!!!
nopērc veikalā matēto laku un aizved viņiem .....
Man tur cenas saldas, tāpēc par ķēmiem nedrīkstu sauktPOLOpower wrote:Fretka wrote:Kāpēc tik sarežģīti ? Tieši dēļ mesh raksta ? Pulverī džeki man nepiedāvāja matētu rezultātu, ko man dikti gribētos ..POLOpower wrote:Fretka wrote:Kurš par saprātīgām naudām nokrāsos diskus ? Tumši pelēka metālika (tonis vēl nav zināms) un pārklāt ar matēto laku ?
Diski 17x10 kā bildē
ķēmi viņi ir !!!!!

Tīri teorētiski varu palūgt viņiem neklāt laku virsū un iedot kādam citam uzklāt matēto, ne tā ?
Fretka wrote:Man tur cenas saldas, tāpēc par ķēmiem nedrīkstu sauktPOLOpower wrote:Fretka wrote:Kāpēc tik sarežģīti ? Tieši dēļ mesh raksta ? Pulverī džeki man nepiedāvāja matētu rezultātu, ko man dikti gribētos ..POLOpower wrote:Fretka wrote:Kurš par saprātīgām naudām nokrāsos diskus ? Tumši pelēka metālika (tonis vēl nav zināms) un pārklāt ar matēto laku ?
Diski 17x10 kā bildē
ķēmi viņi ir !!!!!
Tīri teorētiski varu palūgt viņiem neklāt laku virsū un iedot kādam citam uzklāt matēto, ne tā ?
nu laku tak viņi tāpt pūš ar pistoli vai tad ne tāa ???? vnk nopērc savu laku un palūdz lai uzpūš ! ja nē tad dod citam lai pūš !