haah, šis gifs made my daykars wrote:
Atcerējos, ka esmu jopojām Tev pudeli parādā!
Bija.Saleens wrote:Braucot uz skati nebija sajūta-
http://replygif.net/i/1395.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
?
Vajadzēs sekot līdzi topikam.
http://replygif.net/i/893.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
beet nu par to, protams, varēs pārliecināties atjaucot vaļā.[email protected] wrote: Ja atmiņa neviļ šim bija oriģinālais bloķis mazajā korpusā, varbūt joprojām ir. Pirms izmešanas izjauc
Jā,es toreiz arī biju to kupeju skatīties un tā arī vērās tiešām baigi ok, priekš tā tilpuma.ttd wrote:yeee. Labs m10b18 iet tiešām okej. Bija tāds pats pārsteigums, kad nopirku kupeju.
Man jau likās, ka bik labāk par e36 Is`u gāja. Jo vienritenis bija konstants uz slapja.Ch. wrote:Jā,es toreiz arī biju to kupeju skatīties un tā arī vērās tiešām baigi ok, priekš tā tilpuma.ttd wrote:yeee. Labs m10b18 iet tiešām okej. Bija tāds pats pārsteigums, kad nopirku kupeju.Tapat kā šis. Okei, nav protams, raķete, bet pēc sajūtām liekas kkas pa vidam starp e36 318i un e36 318is.
Rītvakar būšu Rīgā un līdz pirmdienai viņš joprojām ir manā īpašumāCh. wrote:Varētu uzskrieties ar fetkas is'u..
...IF HE HAD ONE

Agrāk (un vēl arvien) drifteri ar tādām gāzahowitzer wrote:Moskābeļa motors - nais.
Iedod, lūdzu, atskaiti par šīm riepām, kad būsi kādu laiciņu pabraucis, niez nagi ko tādu ieķert.

Aha, no tām aprindām arī zinu par Dayton. Driftam, gan jau, ka labu labās, bet mani vairāk interesē tieši saķere, nevis tās trūkums.Archuks wrote:Agrāk (un vēl arvien) drifteri ar tādām gāzahowitzer wrote:Moskābeļa motors - nais.
Iedod, lūdzu, atskaiti par šīm riepām, kad būsi kādu laiciņu pabraucis, niez nagi ko tādu ieķert.
labam driftiņam arī vajag saķerīti. Citādi sanāk 5km/h drifts.howitzer wrote:Aha, no tām aprindām arī zinu par Dayton. Driftam, gan jau, ka labu labās, bet mani vairāk interesē tieši saķere, nevis tās trūkums.Archuks wrote:Agrāk (un vēl arvien) drifteri ar tādām gāzahowitzer wrote:Moskābeļa motors - nais.