Hancels wrote:Pastāsti sīkāk par tām šaibām reikai, cik saprotu, īzī veidā var iegūt lielāku leņķi!?
Noņem gumijas aizsargus pie reikas, atskrūvē ābolu un uzmet līdz 5mm(4mm optimāli, lai pēc nedēeļas reika nav jāizmet miskastē) biezu šeibu uz ābola vītnes. pieskrūvē atpakaļ, brauc uz savirzi un pis stabā. tāds kolhoza variants leņķa palielināšanai.
Profilakses pēc noņēmu hidro sūkni un ģenerātoru.
generātoru savedu kārtībā
un hidro sūknim izejošai trubai nomainīju O-ringu, cerams ka viss būs bumbās un roadtripos nepievils
Un par cik plānojas jaudas updeits, tad laicīgi tika sagādāts spiediena regulātors degvielas maģistrālajā reikā no M57sd
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
šodien uzskrējos TEC2 ar 535d +chip
no starta es pakāsu kadus 3 korpusus un tikai galā panācu
pēcāk skrējāmies no 40km/h tad nepārprotama uzvara aiz mana spaiņa uz 3 un vairāk korpusiem
bet to grūti skaitīt, jo ārā ir slidens un man ir vasarenes sanācai aiziet prom no 535d tikai pēc 80km/h līdz tam laikam nav saķeres...
gaidam siltāku laiku un HP updeitu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
nu tā, skrienoties ar to 535d biju pamanījis to ka dūmo baigi, bet kā iet pārbaudīt grūti jo uz slapja spolē 1-2-3, bet garāžā pārcekojot auto pamanīju ka viens patruboks no intercoolera laiž garām, kā arī turbo ražoja tikai 1.6 bar
tad nu uzliku tam patrubokam 2x lielāku savilcēju un pamanīju to, ka turbīnas bekas kājai ir atskrūvējusies regulācijas skrūve, tad nu visu to savedot kārtībā, atkal iegūstu stipri nedūmojošu auto ar 1.8-1.9 bar un asāku cēlienu pēc 3k
vakar, ar svaigi uzlikto degvielas spiediena devēju, tiku pie Karosa, bišķu piebēra man čipsu mašīnai, tagad vēl asāks rāviens
Kaross apsolījās paburties ar savu datorkasti mājās un tad vēlāk vēl piebērs čipsu