tjipa jaunaa gada ballite ar izbraucienu uz ventspili ap 10 vai 17 datumu
pa dienu izdomatu kadas atrakcijas vakaraa un pa nakti party pirtinaa
latviesu muzika (var uzvalkos, ja nav zel)
leeee wrote:man jautaajums
te visi it kaa domaa par pasaakumu janvaarii?
bet varbuut vareetu kko noorganizeet pirms z-sveetkie, it kaa jau saprotams ka z-sveetkos visiem buus gana savu izdevumu un laika parasti ar nav bet var jau kko meeginaat saorganizeet, tik tad buutu jaazin cik cilveeki vispaar buutu gatavi pasvineeties tieshi kaadu nedeelju pirms z-sveetkiem
Cik daudz pirtis Tu vari atrast pirms Z-svētkiem kuras vēl ir brīvas? Cik no šīm brīvajām pirtīm būs adekvāta cena? Kuram pirms Z-svētkiem ir gana daudz brīvu līdzekļu vēlvienam pasākumam? (man nē) Nedēļu pirms Z-svētkiem visiem parasti ir darba pasākumi un citi iesvinēēsanas tusi....
Joprojām gribi pirms Z-svētkiem?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nu visaa visuma man jau taas uzvalku padariishanas nepatiik, bet taa ka uzvelku uzvalku shaaaausmiigi reti, tad shii vereetu buut vien no taam iipashajaam reizeem kaut gan no otras puses baigo jeegu tam neredzu - ja jau brauks uz ventinjiem tad jau nebuus taa ka tikai brauc uz banju.. domaajams ka tad pa celjam ko apskatiiteis un taa.. ja mees kauko skatamies, tad ziemas laikaa uzvalks un itsevishkji kurpes nau tas eertaakais variants ar ko paarvietoties pa sniegu (protams ja buus uzsnidzis), bet nu arii vnk vazaaties apkaart uzvalkos ariii lieks kka diivaini..
bet nu katraa gadiijumaa pieskanjoshos paareejiem, ja vien pasaakums neiekritiis briivdienaas kuras sanaak ap 13 datumu...
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
http://www.camping.ventspils.lv" onclick="window.open(this.href);return false; te laba vieta un viesiem būs kur palikt, ja nepatīk tad meklējam ko special
man te laikam kautkas bija jaieraksta peec musu vpils nodaljas apspriedes.
taatad, par cenaam veel tiks noskaidrots un taa.
bet ljoti gribeetos zinaat cik cilveeki buus (tieshi naktsmaaju sakaraa) lai nesanak taa, ka itka bus daudz vairak un ir mazaak vai otraadi.
peec apspriedes ir vel vairak jautajumu kaa pirms - bet tas laikam normali.
ZemenE wrote:juus veel domaajat pa dienu tip to izbraucienu? un veel ancukosun kur nu veel kleitaas ??
Kuš sieviete! Par ancukiem un kleitām jau izlemts
ne ne ne, nu tad kurš grib ar kleitu un ancukiem tas lai ģērbjas tā ,kurš negrib lai ģērbjas kā grib
Nikuja, ja visi, tad visi! Kur ponts, ka puse uzvalkos, a otra puse dzinsos un Tkreklos!
Turklāt ātrāk par 11iem no Rīgas neizkustēsimies, ar visām curpauzēm, pīpauzēm, veikaliem un hvz-pieturām ātrāk par 3,5h galā netiksim. ~15:00 Ventiņos, ap 16:00 jau sāk pamatīgi krēslot-nu diži daudz laika kulturas programai nepaliek :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5