Parkošanās sensori
Moderator: gacciZm
Parkošanās sensori
Jautājums!
Ieborēju savam mikrobussam sensorus, a man šie pa retam ķer asfaltu, bet citreiz nē (nu tjip rāda 0.8 m kautgan aizmugurē nekā nava) Esmu dažiem redzējis tādas fīčas kas reāli to sensora leņķi pagriež uz augšu. kur tādus dabūt? (tie kas nāk līdzi pa kkādiem 5 grādiem maz ko dod)
Ieborēju savam mikrobussam sensorus, a man šie pa retam ķer asfaltu, bet citreiz nē (nu tjip rāda 0.8 m kautgan aizmugurē nekā nava) Esmu dažiem redzējis tādas fīčas kas reāli to sensora leņķi pagriež uz augšu. kur tādus dabūt? (tie kas nāk līdzi pa kkādiem 5 grādiem maz ko dod)
- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Parkošanās sensori
uzliki pareizi? uz vinjiem bieži vien maziem burtiņiem ir virziens noraadiits tjip - UP
ja tie ir pareizi uzstadiiti un atrodas bamperii, tad njem arii to kas ir piemeram 1.5m augstumaa
ja tie ir pareizi uzstadiiti un atrodas bamperii, tad njem arii to kas ir piemeram 1.5m augstumaa
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Atzīmes sensoriem nav, ir vienalga kā liek. Gredzeni ir ar 10 grādu leņķi. Modelis CISBO SB316-4 Par augstumu atceros ka liku max cik augstu varēju uzlikt un tas bija minimālais augstums pēc papīriem.
Un āķis nav.
Un āķis nav.
- Pauliic
- Moderators
- ingars
MAn ir IDENTISKI sensoru un varu tev teikt ka tev vini otradi stav uzlikti pagriez dacikus pa 180gradiem ta lai dacika apaska atrastos augsha.
Savam darba kolegim ieliku voyagera identiskus un apmeram tani pat augstuma ir viss ir OK
Ja nau noslepums cik lv naudinas atdevi par komplektu???
Savam darba kolegim ieliku voyagera identiskus un apmeram tani pat augstuma ir viss ir OK
Ja nau noslepums cik lv naudinas atdevi par komplektu???
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Manam e46 bija kas līdzīgs
Tik pēc laika nogļukoja viens sensors un visu laiku rādija, ka ir iebraukts k kur
Tik pēc laika nogļukoja viens sensors un visu laiku rādija, ka ir iebraukts k kur

- ingars
foxx wrote:Ņēmu pa 30 Ls es tur viņus krustām šķērsām izgrozīju a jēgas nekādas
ja to sensorus apgriez pa 180 gradiem un vienaga ker zemi tad vini ir pa zemu ieurbti jo del ta ka bampers ir slips vini ker zemi
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
nu es jau ar domāju ka viņi pa zemu, tādēl domaju iemontierēt pirmā postā bildēs redzamos tjip papildus gredzenus kas to leņķi maina vairāk uz augšu. Kur lai tādus ņem. Bamperim augstāk ieborēt nevarēju. Vai varians meklēt šitādu ko zem bampera pamest un caurumus korķēt cietingars wrote:foxx wrote:Ņēmu pa 30 Ls es tur viņus krustām šķērsām izgrozīju a jēgas nekādas
ja to sensorus apgriez pa 180 gradiem un vienaga ker zemi tad vini ir pa zemu ieurbti jo del ta ka bampers ir slips vini ker zemi