Parasts E34
Re: Parasts E34
Šeit viss labi!
Ceru ka pats arī kādu dienu saņemšos atrast kādu E34 ko čubināt. Tikai man vienīgie glābjamie e34 saistās ar V8 motoru
:shura_nekad_neatradīšu:
Ceru ka pats arī kādu dienu saņemšos atrast kādu E34 ko čubināt. Tikai man vienīgie glābjamie e34 saistās ar V8 motoru
Autokrāsotājs
BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox
BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox
- howitzer
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Fak jes, lielā kafijas krūze uzpildīta, davai, drukā! 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Tev nebija topiks senāk iekš e34.lv?
Sev arī gribēju sedanu, bet tiku pie labas staltas unīša bundžas, kuru pa februāri jāsaliek. Kur meklēt labāk e34 daļas, recaro salons interesē.
Bet tā malacis
cepuri nost
Sev arī gribēju sedanu, bet tiku pie labas staltas unīša bundžas, kuru pa februāri jāsaliek. Kur meklēt labāk e34 daļas, recaro salons interesē.
Bet tā malacis
- UldisUldis
- Been thanked: 4 times
Visiem patīk E34 
Vienīgais, kas man neiepatikās, bija tādi sīkumi kā hrenoni un melnās bmw emblēmas, bet izskatās, ka te viss iet īstajā virzienā
Vienīgais, kas man neiepatikās, bija tādi sīkumi kā hrenoni un melnās bmw emblēmas, bet izskatās, ka te viss iet īstajā virzienā
Jā, arī. Daudz kur man bija tēmas, bet visur padzēstas un palika tik datora, worda variantā(kopija)Jūda wrote: 30 Jan 2019, 14:53 Tev nebija topiks senāk iekš e34.lv?
Bet tā malaciscepuri nost
- howitzer
- Been thanked: 3 times
Tak davai raksti, inčīgi šitik senus pierakstus šķirstīt.Hazard wrote: 30 Jan 2019, 15:08 ap 2016 gadu apstāšos, jo tur daudz jaraksta, kas līdz šim dienam darīts. Kā ar bus paralēli pielikt Parasts E34 (v2)Tur ar bus ko lasīt.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown