Lāča Ford Sierra

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Post Reply
Lācis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Lāča Ford Sierra

Post by Lācis »

Čau visiem, saņēmos beidzot, atrādīt savu mašīnu. Ford sierra 86.gada 1.8 karburātors. Šī man jau ir piektā sierra, palikušas tikai divas, stāstīšu tikai par savu pēdējo un laikam to viss smukāko. Stāsts tāds ka ļoti gribējās kupeju sierru, jo visas kas mani bija, bija sedani. Vienu dienu ieraudziju ss ford sierru kupeju pa 120 euro. Domāju ka jāņem ciet, tā arī dariju. Atvedot mājās, sapratu ka būss jādar daudz, daudz darba, naudas jāiegulda. Neko darīt, bija tik jādara. Viss sākās ar metināšanu, sākumā arka, beigās atklājās ka, jametina grīda jo tur bija kā saka kapi. Izlēmu ja nopirku, tad vien jādara. Tad burnout topikā; pārdod uzpeldēja jauna sierra kupeja, pēc bildēm izskatījās konfekte. Sāku domāt kur lai tagad rauj naudu, jo mašīna iepatikās. Kautkā man tas izdevās un jau nākamajā dienā braucu uz Smilteni tai pakaļ. Atbraucu iemīlējos una ar viņu aizbraucu uz mājām. Un sapratu to ka man pirmā kupeja noderēs kā donors. Pāris diena pabraukāju un sāku no pirmās sierras mest labās detaļas jaunajā. Bamperi, salonā saucamās apšifkas, tika nomainīts ģenerātors jo vecai nelādēja vairs. Pienāca tā diena kad motora blokā, klanis izsita caurumu, vienas puses biju laimīgs jo, 2,0 doch stāvēja un gaidija kad tiks likts iekšā, bet no vienas puses, es paliku uz Jelgavas-Lietuvas šoseja un nevarēju sazvanīt nevienu un vēl pie tam tā bija nakts un negribējās mašīnu atstāt šosejas malā, paliku pa nakti un no rīta gāju uz mājām pakaļ palīdzībai :] Bet runājot par sierru nekas īpaš viņa nebija kad nopirku, tagad liekās 2.0 doch, stāv recaro orģinālais benķis, iepirkta jauna degvielas bāka, 2,3 audi sūknis liksies iekšā, iepiktas jdm style plastmasa uzlikas, ielikts pionier maģis ar sony xplod tumbām, savests kārtībā plaukts kur turas tumabas, vienīgie mīnusi tādi ka vajaga taisnot un špaktelēt priekšejos spānus, jo drausmīgas buktes un aizmugurējo arku arī jātaisa. Doma likt flančus lai labāk izskatās ar uzlikām. Plāni nākotnei vēll ir savest kārtībā bbs rs 15". plāni ir daudz, kā piem. pārkrāsot,apstrādāt grīdu, savest kārtībā paneli kurš no vecuma saplaisājis.Lab ko tur daudz, domāju ka šis nebūs man pēdējais diktāts par auto. Lai runā bildes.
Attachments
785648.png
qwesqdrefw.png
gfjhrytjutd.png
Kāsīts

Re: Lāča Ford Sierra

Post by Kāsīts »

Sierrinieki sarosās :cool:
Black President
Spam addicted

Post by Black President »

Nakotnes klassika
R56 JCW
krizix

Post by krizix »

Juup svecināts ar sierru. :naac:
OneLitreBeer
Spam addicted

Post by OneLitreBeer »

Trīsdurvju hečbeki FTW! 8)
Vecs Sūds
sizdid

Post by sizdid »

:grudaks:
Ford Sierra, Zilais Anatols Anatolijs!
ganga

Post by ganga »

jāa, šitajā ir spēks :D :aleluja:
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
rrrainis

Post by rrrainis »

Un es domāju ka sieras vairs neviens nepērk :D
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector