Veletos uzzinat par un ap sho auto kadas kibeles vinjam piemit, ka lai vinjam vizualo uzlabo utt, esu sheit jauninjais un shis ir mans pirmais auto gaidu jusu ierosinajumus
Attachments
vienigas problemas - prieksejais un pakalejais bampers sofera puse mazliet ieplaisajis ta vis ok !!!
Ierosinājums Nr.1 - Izlasi noteikumus!
Ierosinājums Nr2 - Ievēro noteikumus un veido topikus atbilstoši tiem!
Ierosinājums Nr3 - Novāc to cāļa būdas sietu, ko esi iesturējis starp lukturiem!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
saksim ta ! * Noteikumus izlasiju
* To sietu ari domaju aizvakt, - izlasi virsrakstu pirms raksti (so auto tikko nopirku )
* diemzel nau tie koka rati !!!
foruma noteikumi wrote: Veidojot jaunu tēmu, nosaukumu veido saprotamu!
Piem: Nepareizi: Mans drapaks
Nepareizi: Mans jaunais Auģiks Pareizi: Juzika VW BORA 4motion
Pareizi: Juzika Bora Veidojot aprakstu par savu auto, centies to uzrakstīt gana detalizētu un interesantu. Neskopojies ar informāciju par automašīna vecumu, aprīkojumu, vai kādus uzlabojumus auto ir piedzīvojis.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
varu ari piedavat tev tadu fordu pat pusotru
vienam tik galvu vajag
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///