Pārdodas svaigākā gen5 celica iekš LV! tikai 1000 ls!!!
Pārdodas svaigākā gen5 celica iekš LV! tikai 1000 ls!!!
Gribētos pārdod ļoti glītu celicu
Virsbūve: st182 normal body facelift ar oriģināliem migliniekiem bamperī
Pirmā reģistrācija 03.03.1995 :O izlaidums 1993
viens no svaigākajiem eksemplaariem, laikam pasaulē!
Motors:
3s-ge 2.0 16v 156 lopiņi noskrējiens 210 000 oriģinālais, no savas pirmās registraacijas Latvijā tas ir 2006gads ja nemaldos. Tika lieta tikai 5w-40 mobil1 un castrol eļļa, kā kuro reizi, un tika barota ar 98 markas benžu, 1k atpakalj nomainīta zobsiksna, spriegotājrullītis, parazīt rullītis pie viena arī blīvgredzeni sadalenei, kloķvārpstai un udens sūknim, kā arī eļļa un eļļas filtrs.
Jaunas DENSO sveces ar platiina paarklaajumu!
motoriņam nau oriģinālās gaisa filtra kastes, pašlaik virsū stāv OBX racing's kurš būtu jāmaina jo tikai pēc 500 km nobraukuma un gada profilaktiskās iedarbināšanas viņš ir nezkāpēc izdilis nu tipa ventil`acijas caurumiņi ir palikuši lielāki (Greens mlec ),
tāpēc es drošības pēc i nebraucu pašlaik, nu ziemas gumijas arī nau man , skate izieta rudenī - kautkur oktobrī ja nemaldos, un nodoklis nomaksaats liidz shii gada beigaam,
- taa veel ir glushaks kuru ieprieksheejais saimnieks bija autoexotikaa njeemis, neruuseejoshaa teerauda, riktiiga JDM truba, skan dieviigi, un pat piestiprinaata pasliipi kaa vajag ir ieliekamais klusinaataajs skatei
komforts un droshiiba:
ABS, disku bremzes, praktiski jauni nu 500km varbuut brembo kluchi abiem tiltiem un bremzhu diski aizmugureejam tiltam - liidz ar to dabiski tkpat jauns shkidrums
elektriskie logi
elektriski reguleejamie spogulji
centraalaa atsleega
salona apgaismojums,
kapots, bagaazhnieks un degvielas tvertne atverami tikai no iekshpuses!
Gandriiz jauns aukmalaators 60 amperu berga, maksaaja daargi pat ar visu korporatiivo priveleegiju bet bija citi laiki
nepatiikams miinus:
- nozaga pasazhiera puses spoguli -
labi gan jau kautko piemirsu , kaa saka jautaajumi uz pm!
Cena 1000 ls nerunaajama, jo ir jaasedz kriita liinija par auto - lai var paarrakstiit - un galu galaa uzskatu ka vinja ir to veerta - esmu ieguldiijis daudz naudas un miilestiibas shajaa autinjaa
Auto atrodas Purvciemaa garaazhaa, ziemaa vispaar neesmu braukaajis!
fochenes sheit: http://pistonheads.co.uk/gassing/topic. ... ti%20st182
Telefons: 28206326
Virsbūve: st182 normal body facelift ar oriģināliem migliniekiem bamperī
Pirmā reģistrācija 03.03.1995 :O izlaidums 1993
viens no svaigākajiem eksemplaariem, laikam pasaulē!
Motors:
3s-ge 2.0 16v 156 lopiņi noskrējiens 210 000 oriģinālais, no savas pirmās registraacijas Latvijā tas ir 2006gads ja nemaldos. Tika lieta tikai 5w-40 mobil1 un castrol eļļa, kā kuro reizi, un tika barota ar 98 markas benžu, 1k atpakalj nomainīta zobsiksna, spriegotājrullītis, parazīt rullītis pie viena arī blīvgredzeni sadalenei, kloķvārpstai un udens sūknim, kā arī eļļa un eļļas filtrs.
Jaunas DENSO sveces ar platiina paarklaajumu!
motoriņam nau oriģinālās gaisa filtra kastes, pašlaik virsū stāv OBX racing's kurš būtu jāmaina jo tikai pēc 500 km nobraukuma un gada profilaktiskās iedarbināšanas viņš ir nezkāpēc izdilis nu tipa ventil`acijas caurumiņi ir palikuši lielāki (Greens mlec ),
tāpēc es drošības pēc i nebraucu pašlaik, nu ziemas gumijas arī nau man , skate izieta rudenī - kautkur oktobrī ja nemaldos, un nodoklis nomaksaats liidz shii gada beigaam,
- taa veel ir glushaks kuru ieprieksheejais saimnieks bija autoexotikaa njeemis, neruuseejoshaa teerauda, riktiiga JDM truba, skan dieviigi, un pat piestiprinaata pasliipi kaa vajag ir ieliekamais klusinaataajs skatei
komforts un droshiiba:
ABS, disku bremzes, praktiski jauni nu 500km varbuut brembo kluchi abiem tiltiem un bremzhu diski aizmugureejam tiltam - liidz ar to dabiski tkpat jauns shkidrums
elektriskie logi
elektriski reguleejamie spogulji
centraalaa atsleega
salona apgaismojums,
kapots, bagaazhnieks un degvielas tvertne atverami tikai no iekshpuses!
Gandriiz jauns aukmalaators 60 amperu berga, maksaaja daargi pat ar visu korporatiivo priveleegiju bet bija citi laiki
nepatiikams miinus:
- nozaga pasazhiera puses spoguli -
labi gan jau kautko piemirsu , kaa saka jautaajumi uz pm!
Cena 1000 ls nerunaajama, jo ir jaasedz kriita liinija par auto - lai var paarrakstiit - un galu galaa uzskatu ka vinja ir to veerta - esmu ieguldiijis daudz naudas un miilestiibas shajaa autinjaa
Auto atrodas Purvciemaa garaazhaa, ziemaa vispaar neesmu braukaajis!
fochenes sheit: http://pistonheads.co.uk/gassing/topic. ... ti%20st182
Telefons: 28206326
Last edited by madkiller on 22 Jan 2011, 17:40, edited 4 times in total.
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Pārdodas svaigākā gen5 celica iekš LV!
st182+3 varētu būt interesants....
p.s. sveicu kosmonautikas dienā...
p.s. sveicu kosmonautikas dienā...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
- Rekords
Šis noteikti ir svaigāks, skaistāks un arī retāks..

Es te neesmu
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
arčukam bij labāks 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Alien
Rekords wrote:Šis noteikti ir svaigāks, skaistāks un arī retāks..![]()
SpoilerShow
un cenas detaļām no Marsa
un pašas detaļas no Saturna jāpasūta
AR_159 

- Rekords
Drīzāk jau no citas galaktikas!Alien wrote:Rekords wrote:Šis noteikti ir svaigāks, skaistāks un arī retāks..![]()
SpoilerShow
un cenas detaļām no Marsa
un pašas detaļas no Saturna jāpasūta

Es te neesmu
itkaa jau nekas, bet 15 gadu vecss auto pa 2,1 k eur pietam tada skata ka bildes , nu es nezdzejnieks wrote:Kas ir???gintsk wrote:Da tak beidziet! Ja ruslans ir slinkojis, gana interesants auto.ParaTr00per wrote:dzejnieks no kosmosavilnis wrote:Dzejnieks![]()
![]()

----
H6
H6
Re: Pārdodas svaigākā gen5 celica iekš LV! tikai 1000 ls!!!
No 2,1eur uz 1kLs..
Pat Atamana akcijas nobāl šī priekšā. 

jebkuri jautaajumi un piedāvājumi uz [email protected] atbildešu garantēti
nuz uz to var necereet man kaa minimums shii summa i vajadziiga, un nau jau arii paraak steidzami veink negribas veel 3 gadus maksaat par autinju ko nelietojuopz wrote:+1111 Beigās moš pa 500 aizies vēl ar tādiem tempiem.Melnais wrote:No 2,1eur uz 1kLs..Pat Atamana akcijas nobāl šī priekšā.