Audi A4 1.8 T Quattro
1996. gads
iepirkts tika šā gada sākumā, savests kārtībā un februārī nonāca ielās.
pagaidām vienīgais šķūnings ir izravēts katalizators
Bildes:

p.s. bilžu autors: Raitis Zeiferts

atvainojosPauliic wrote:ja vakar biji 333, tad sveiciens tev no Omuļa, taisot vērpatiņas tajās smiltīs, gandrīz nomētāji Skorpi ar akmeņiem
vecs paliecRihy wrote:Ja pārplūdes vārstu ta vēl, tad to sveci izpūtējā nafig vajag? :neka: Es laikam nesapratīšu, kāpēc tas būtu jāliek ikdienas auto. Sporta/šova utt jā, bet ikdienai.. :neka:

3. gadu desmitsRoDeO wrote:vecs paliecRihy wrote:Ja pārplūdes vārstu ta vēl, tad to sveci izpūtējā nafig vajag? :neka: Es laikam nesapratīšu, kāpēc tas būtu jāliek ikdienas auto. Sporta/šova utt jā, bet ikdienai.. :neka:
wtf ???Sarmiņš wrote:iemet te reportu, par to kā vakar gandrīz paliki bez viņa un kā durvis dabūji asiņainas
+/- tā arī notika..doux.. wrote:Jā, bija šādi tādi piedzīvojumi rojā.
Sākās viss ar to ka es, marrs, Sarmiņš un vēl viens čalis, kas nav burnoutā, aizbraucām uz zvejnieksvētniem Rojā. aizgājām līdz pasākuma vietai, pakoļījām meitenes, bet negribējās maksāt 5 Ls par, spriežot pēc atsauksmēm, ne pārāk interesantu pasākumu. Tā pēc kāda laiciņa gājām uz mašīnu, lai brauktu uz Sarmiņa lauku mājām padzert aliņus. Izbraucam cauri Rojai un kādus 500m aiz Rojas beigām redzam ceļa malā vairākas automašīnas ceļa malā un vienu mašīnu grāvī ar ieslēgtiem avārijas uguņiem. Tā kā īpaši nebija, ko darīt, izdomājām apstāties un palīdzēt. Tad arī sākās visa jautrība.
Apturu mašīnu, ieslēdzu avārijas uguņus un visi izkāpjam ārā apskatīties, kas noticis. Uzreiz pienāk 2 vīrieši (35-40 gadus veci) un prasa, vai mums nav striķa. Protams nebija.Tad nu vēl kaut ko ar viņiem parunājāmies un tūlīt visi sakāpām mašīnā. Es piesprādzējos, gribu jau sākt braukt, bet spogulī redzu, ka no aizmugures skrien kautkādi čaļi (redzēju divus). Vēlāk izrādījās, ka laikam bija 4 - visi ap 25 gadiem. Domāju, ka tie paši, kas iepriekš jautāja striķi, grib vēl kaut ko prasīt. Tad viens no viņiem pieskrien pie manām durvīm, atrauj vaļā un uzreiz dabūju dūri sejā. Un tā vēl kādas 3 reizes, kurām pa vidu mani mēģināja izvilkt no mašīnas (labi, ka biju piesprādzējies). Līdzīgi arī Sarmiņam, kas sēdēja tieši aiz manis. Viņam blakus sēdēja tas vēl viens čalis, kurš dabūja pāris sitienus caur logu (kad piebraucām, visi logi bija vaļā). marrs'am, kas sēdēja man blakus, tika visvairāk, kaut gan arī viņa durvis tā arī netika atrautas.
Tas viss notika apmēram 15 sekundes, jo tikai tad aptvēru, kas notiek un izdevās +/- veiksmīgi aizbraukt projām.
Rezultāts: marrs'am pārsists deguns, šodien bija zila acs un pus seja bija piepampusi. Pārējie iztikām tikai ar piepampušām sejām. Un mašīnai norauts moldings virs drenāžas kreisajā pusē vējstiklam, asiņaina līnija pa visu mašīnas labo sānu un nedaudz asiņains salons. Tas viss jau novērsts. Tomēr negribās pat domāt, kā tas viss būtu beidzies, ja kāds no mums būtu izrauts no mašīnas.
Rezumējums: braucot ar mašīnu, nevajadzētu apstāties, lai palīdzētu svešiem cilvēkiem, sevišķi naktīs.
Droši vien pārējie dalībnieki varēs papildināt.

pinnigi neko tikad kads nomums spera preti teica wtf vai kko tamlidziguPauliic wrote:zinu, ka rojēnieši ķildojas ar blakus ciemiem samērā nopietnivarbū sajauca jūs
a viņi jūs vnk sita un neko neteica?