Archuks wrote:+1 tikai es apēdu 2x vairāk un jau tagad mājās prasīju muterei, kad būs vakariņasRihy wrote:Apēsti 13 čīzburgeri maķītī kopā ar fleix, archuku un waldmenz. Stulbi, atbaucām ar sirņiku mājās un gribās jau vēl

Moderator: Juzix
Archuks wrote:+1 tikai es apēdu 2x vairāk un jau tagad mājās prasīju muterei, kad būs vakariņasRihy wrote:Apēsti 13 čīzburgeri maķītī kopā ar fleix, archuku un waldmenz. Stulbi, atbaucām ar sirņiku mājās un gribās jau vēl
izslīdēja gan jā - radzes vainīgas, knapi savācosJuzix wrote:Ap 20:00 OG-42 izslīdēja no Muitas ielu uz 11. novembra krastmalu un devās Akmens tilta virzienā.
Tas bija noteikti Voicismbertulis wrote:Nezinu, kur skas Senču, kur beidzas Pērnavas iela vai otrādi, bet viena no viņām krustojas ar Barona, gaidot zaļo garām uz otru pusi pabrauca Subaru ar ID 3 ap kādiem 15:40, vai bik agrāk/vēlāk.
Tāda doma bija.rrrainis wrote:Tas bija noteikti Voicismbertulis wrote:Nezinu, kur skas Senču, kur beidzas Pērnavas iela vai otrādi, bet viena no viņām krustojas ar Barona, gaidot zaļo garām uz otru pusi pabrauca Subaru ar ID 3 ap kādiem 15:40, vai bik agrāk/vēlāk.
nu kāda 10 min vēl bijām, bet pārdevējs tur tev pa tiem krāniem pilnīgsBlondaiZ wrote:Nu a sanaaca?Pauliic wrote:man vajadzēja mīzt, Omulim to dušas figņu, nu termostatu laikam.tik aatri pazudaat ka nepaspeejaam pat sapiipeet...
![]()
kur juus uzrakstaa redzat, es vinju dzirdeeju telefonaa???Aigarz` wrote:šodien Drummer_! satikts un cibinjsh pa telefonu dzirdēts
Izskatījās, ka tu biji šausmīgi aizņemtsBlondaiZ wrote:Redzeeti un sasveicunaati Pauliic un omulis pie maniim darbaa... bet ko shie tur darija taa arii nesapratu... :neka:
*Sicram wrote:šodien, 13.20 uz vanšu tilta trakojošs archuXizskatījās kā nogribējies pēc braukšanas ar Bumeru
kurā vietā? steidzos uz solāriju*Sicram wrote:šodien, 13.20 uz vanšu tilta trakojošs archuXizskatījās kā nogribējies pēc braukšanas ar Bumeru