bežal i vodku pilMartinss wrote:Gdje ti bil?emsinjsh wrote:martinss ar sporta sieru uz Venspils ielas no rīta

Moderator: Juzix
bežal i vodku pilMartinss wrote:Gdje ti bil?emsinjsh wrote:martinss ar sporta sieru uz Venspils ielas no rīta
Rekords wrote:Šodien ap 14 jauki pie mēbeļu nama pārejas palaida mani pāri lipinsh
tevi ari neminejuRolis* wrote:ID 69 uz krustpils ielas ap 17:20.
tu biji pārbraucis sliedes un es ar kolēģi šodā braucām Tev pretīMartinss wrote:Gdje ti bil?emsinjsh wrote:martinss ar sporta sieru uz Venspils ielas no rīta
cibinsh wrote:*Sicram mani pa nakti pamodināja zvanoties no Opera Club.
redzēju, laikam pārbaudijāt Q, jo tur kur aizbraucām neizskatijās ka ir ceļšspiegs wrote:Un šodien vakara pabūts kkada pagalma iekš juglas un redzets salsaa fords un pac pie stures arii bija.. Biju ieksh audi kas blakam apstajas...
1.9 TDiSalsais wrote:redzēju, laikam pārbaudijāt Q, jo tur kur aizbraucām neizskatijās ka ir ceļšspiegs wrote:Un šodien vakara pabūts kkada pagalma iekš juglas un redzets salsaa fords un pac pie stures arii bija.. Biju ieksh audi kas blakam apstajas...
Ja es nebūtu samiegojies, varbūt arī būtu aizdomājies līdz pareizajai atbildei.*Sicram wrote:cibinsh wrote:*Sicram mani pa nakti pamodināja zvanoties no Opera Club.Paldies par ieteikumiem. Bet Juzix, zināja pareizo vainu !
![]()
Rihy/Archuks uzmetēji. Būtu jūs visi atbraukuši būtu man ko bildēt
Ja Fordu redzēji, tad pārdots jau, numurs vēl nav noņemtsjaaniss wrote:Varētu būt, ka Pauliic no rīta bija Jelgavā nestē?
nē, domāju ar cēsu alus kabluku, pižikā viens stūrējaPauliic wrote:Ja Fordu redzēji, tad pārdots jau, numurs vēl nav noņemtsjaaniss wrote:Varētu būt, ka Pauliic no rīta bija Jelgavā nestē?
Es pats Jelgavā neesmu bijis simc gadu