Es Tevi redzēju 25
Moderator: Juzix
Re: Es Tevi redzēju 25
Vai tik vēl neiedevu dikti dirsās, jo no darba braucot ieslēdzās yolomodekarlis wrote:Vakar vakarā zemu lidojošs fretkis zem akmens tilta

Iespējams(ātrumā pamanīju, tikai to, ka kupeja un tumši zila), ka piektdien vakarpusē Edmunds kaut kur pa ceļam uz Liepāju.
Šodien ap pusdienlaiku Jelgavā VuskansDavis melnais V70 pie McDonalds, pēcpusdienā sasveicināts Laurisko Salaspilī un tagad Kretīna armijnieks aizņēmis stāvvietu pie manas mājas. Bagatīga diena!

Šodien ap pusdienlaiku Jelgavā VuskansDavis melnais V70 pie McDonalds, pēcpusdienā sasveicināts Laurisko Salaspilī un tagad Kretīna armijnieks aizņēmis stāvvietu pie manas mājas. Bagatīga diena!

Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
VW moveUp!, DeepBlack
Jap, tavējo arī redzējusalvis wrote:Iespējams(ātrumā pamanīju, tikai to, ka kupeja un tumši zila), ka piektdien vakarpusē Edmunds kaut kur pa ceļam uz Liepāju.![]()
tagad Kretīna armijnieks aizņēmis stāvvietu pie manas mājas.

Vakar ap 14:00 Mdz pie Hesburgera stāvēja rindā, lai iegrieztu S-pilī, ap to pašu laiku, pie Salaspils memoriāla ceļa virzienā uz S-pili brauca Laurisko ar B4.
Vēl šķiet, ka ap 23:00 Foxija e34 Sesku ielā. 

Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
VW moveUp!, DeepBlack
VW moveUp!, DeepBlack
- Puperdupers
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Šodien laikam Krissis pie mana darba meta man ar roku
Un Cēsīs vakarā pabrauca pretī Myers ar savu golpu, vai arī kāds nokopējis 

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
Sorry, neaizdomājos tik tālu + bija plānots nomest auto uz ne tik ilgu laiku :/Jānis.P wrote:Fretka andrejsalā. Tu tā speciāli noparkojies pretī izbrauktuvei, lai man foršāk braukt ārā pa otru pusi?
Pizģets, tu mani pat sejā ziniLaapsta wrote:Vakar laikam fretka ar baltu e60 pie ghetto games brauca bez gaismaam?

![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Kur tu biji ? Uz pārejas vai e-talonā?

- Laapsta
- Has thanked: 0
Haha nu kkadas bildes te tu esi licis un man laba atminjaFretka wrote:Sorry, neaizdomājos tik tālu + bija plānots nomest auto uz ne tik ilgu laiku :/Jānis.P wrote:Fretka andrejsalā. Tu tā speciāli noparkojies pretī izbrauktuvei, lai man foršāk braukt ārā pa otru pusi?
Pizģets, tu mani pat sejā ziniLaapsta wrote:Vakar laikam fretka ar baltu e60 pie ghetto games brauca bez gaismaam?Jā, aizņēmos no ozo uz pāris dienām
Kur tu biji ? Uz pārejas vai e-talonā?

DYXBY
no krustojuma vienmēr izbraucu pirmais
no krustojuma vienmēr izbraucu pirmais
Sipu mājās no Džastiņa, tavu drotu arī pamanījuMatiiss_T wrote:AF's rumbulā un Fretks tikko pa krastmalu aizslīdēj'
Sent from telefons
Seļivanova kungu draudzene nospiegoja maķītī pļavniekos, teica ka ilgi nevarēja izlemt kādu mantiņu hepimilam ņemt
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Es viņu arī beigās manīju.-AF- wrote:Seļivanova kungu draudzene nospiegoja maķītī pļavniekos, teica ka ilgi nevarēja izlemt kādu mantiņu hepimilam ņemt