ManējaisMatiiss_T wrote:Kam te bija e46 ar LH-36 nr.zīmi? Mežaparkā no krūmiem skatījos, kā lēnā garā izbauda rindu![]()
Sent from telefons
Es Tevi redzēju 25
Moderator: Juzix
- simtdevindesmitais
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 25
Vakardien redzēs Moro uz krastmalas, biju ar xc60 tev priekšā, uzmetu ar avareikām Tev. Nezinu vai pamanīji. 
- Alien
šodie pilnīga burnoutgarāža @stiklumeistars.lv
lauriko, essential, erneststeodors, hazaa, ramex un beigās vēl Edmunds pieripoja
lauriko, essential, erneststeodors, hazaa, ramex un beigās vēl Edmunds pieripoja
AR_159 
aha visu stiklumeistara bezģeļņiku varzu mācījām kā caurumi jālīmē cietAlien wrote:šodie pilnīga burnoutgarāža @stiklumeistars.lv
PS tas Caddy ir dzeltens
----
H6
H6
- Alien
rozāramex wrote:aha visu stiklumeistara bezģeļņiku varzu mācījām kā caurumi jālīmē cietAlien wrote:šodie pilnīga burnoutgarāža @stiklumeistars.lv
lauriko, essential, erneststeodors, hazaa, ramex un beigās vēl Edmunds pieripoja, Edmunds laika mpieripoja kad es jau biju kautkur pie sēnītes ;D
PS tas Caddy ir dzeltens
AR_159 
Viss kas nav zaļš ir rozā!Alien wrote:rozāramex wrote:aha visu stiklumeistara bezģeļņiku varzu mācījām kā caurumi jālīmē cietAlien wrote:šodie pilnīga burnoutgarāža @stiklumeistars.lv
lauriko, essential, erneststeodors, hazaa, ramex un beigās vēl Edmunds pieripoja, Edmunds laika mpieripoja kad es jau biju kautkur pie sēnītes ;D
PS tas Caddy ir dzeltens![]()
![]()
![]()
Melnais nebija piebraucis?
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
- Alien
plje, šodie nebijlaurisko wrote:Viss kas nav zaļš ir rozā!Alien wrote:rozāramex wrote:aha visu stiklumeistara bezģeļņiku varzu mācījām kā caurumi jālīmē cietAlien wrote:šodie pilnīga burnoutgarāža @stiklumeistars.lv
PS tas Caddy ir dzeltens![]()
![]()
![]()
Melnais nebija piebraucis?
AR_159 
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Martinss
Ko Tu saproti. Viss tur ir BolderaajaEdmunds wrote:[censored], likās jau tas fokuss pazīstams, bet izskatijās ka pie stūres kkāds tirliņš sēž.![]()
Un ja kas, tā nav bolderāja, iemācies rīgu!
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
- Martinss
Kuru pis, bolderaaja paliek bolderaja.
un atpazinu tikai peec dzeltenaam mihlaam, jo nezinu veel nevienu citu, kursh sev ko taadu liktu. 
Ha, jā, Es ar nezinu nevienu citu kurš liktu tā darītu.Martinss wrote:Kuru pis, bolderaaja paliek bolderaja.un atpazinu tikai peec dzeltenaam mihlaam, jo nezinu veel nevienu citu, kursh sev ko taadu liktu.
Pašam besī dzeltenās, bet līdz skatei paliks.