Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
kur un kaa to riga key var dabuut? ir doma bik pabildeeties iebrauktRihy wrote:viens auto ar Riga key 5 ls stundā, otru karti aizņēmosDomeniks wrote:kā tiki vecrīgā, tur dzīvo?
Ja nemaldos, tad jebkurā staķikā!ledusskapis wrote:kur un kaa to riga key var dabuut? ir doma bik pabildeeties iebrauktRihy wrote:viens auto ar Riga key 5 ls stundā, otru karti aizņēmosDomeniks wrote:kā tiki vecrīgā, tur dzīvo?
jebkurā nav, tikai muitas ielā un eksporta ielāJuzix wrote:Ja nemaldos, tad jebkurā staķikā!ledusskapis wrote:kur un kaa to riga key var dabuut? ir doma bik pabildeeties iebrauktRihy wrote:viens auto ar Riga key 5 ls stundā, otru karti aizņēmosDomeniks wrote:kā tiki vecrīgā, tur dzīvo?
un kaa tur notiek taa darbiiba? tjip jiesprauz taa karte pie shlakbauma? bet ja gadaas buut ilgaak par stundu?_dainis_ wrote:jebkurā nav, tikai muitas ielā un eksporta ielāJuzix wrote:Ja nemaldos, tad jebkurā staķikā!ledusskapis wrote:kur un kaa to riga key var dabuut? ir doma bik pabildeeties iebrauktRihy wrote:viens auto ar Riga key 5 ls stundā, otru karti aizņēmosDomeniks wrote:kā tiki vecrīgā, tur dzīvo?
Cik esmu braucis iekšā, tad esmu darijis ar iedzīvotāja karti. Tālab nezinu kādas sankcijas pret tevi tiks vērstasledusskapis wrote: un kaa tur notiek taa darbiiba? tjip jiesprauz taa karte pie shlakbauma? bet ja gadaas buut ilgaak par stundu?
tagat skaidrsJuzix wrote:Cik esmu braucis iekšā, tad esmu darijis ar iedzīvotāja karti. Tālab nezinu kādas sankcijas pret tevi tiks vērstasledusskapis wrote: un kaa tur notiek taa darbiiba? tjip jiesprauz taa karte pie shlakbauma? bet ja gadaas buut ilgaak par stundu?
Gan brauvot iekšā, gan ārā karte jāiebāž, automāts Tev viņu atdod un attaisa šlagbaumu.
Ja priekšējais iekšā braucējs nav čībās slapinātājs, tad ar vienu atvērienu var 2i auto iebraukt. Pārbaudīts!ledusskapis wrote:un kaa tur notiek taa darbiiba? tjip jiesprauz taa karte pie shlakbauma? bet ja gadaas buut ilgaak par stundu?_dainis_ wrote:jebkurā nav, tikai muitas ielā un eksporta ielāJuzix wrote:Ja nemaldos, tad jebkurā staķikā!ledusskapis wrote:kur un kaa to riga key var dabuut? ir doma bik pabildeeties iebrauktRihy wrote: viens auto ar Riga key 5 ls stundā, otru karti aizņēmos
vot šī lieta besī ārā, tapēc ar 5 dienas vakaros pilns ar mašīnāmRihy wrote:2iem auto nav problēmu iebraukt, tas kas aizmugurē turas cieši aiz otra, jo sensori ķer uz metālu kaut kā, ķipa ja starp auto nav vairāk par kādiem 40 cm, tad šlahbaums netaisās ciet. Šodien pārbautīts, darbojas
A ar to Riga key ir tā, ka ieliec karti, Tev uzrāda summu, kas ir uz kartes, tb atlikumu. Spied zaļo pogu un atdos Tev karti atpakaļ, 5 ls par stundu.
Nemīz, ir gājēju zonas pa kurām bez problēmām vari pārvietoties, tur, kur nav, ir trotuāriDomeniks wrote:vot šī lieta besī ārā, tapēc ar 5 dienas vakaros pilns ar mašīnāmRihy wrote:2iem auto nav problēmu iebraukt, tas kas aizmugurē turas cieši aiz otra, jo sensori ķer uz metālu kaut kā, ķipa ja starp auto nav vairāk par kādiem 40 cm, tad šlahbaums netaisās ciet. Šodien pārbautīts, darbojas
A ar to Riga key ir tā, ka ieliec karti, Tev uzrāda summu, kas ir uz kartes, tb atlikumu. Spied zaļo pogu un atdos Tev karti atpakaļ, 5 ls par stundu.
Bet besī tas, ka nav kur mašīnu noliktAV89 wrote:Nemīz, ir gājēju zonas pa kurām bez problēmām vari pārvietoties, tur, kur nav, ir trotuāriDomeniks wrote:vot šī lieta besī ārā, tapēc ar 5 dienas vakaros pilns ar mašīnāmRihy wrote:2iem auto nav problēmu iebraukt, tas kas aizmugurē turas cieši aiz otra, jo sensori ķer uz metālu kaut kā, ķipa ja starp auto nav vairāk par kādiem 40 cm, tad šlahbaums netaisās ciet. Šodien pārbautīts, darbojas
bez problemam, man toch vienmer ir kur auto nolikt, man vairaak besii tie nagljaki, kas aiz maniim megjina iebraukt v-riigaa!Juzix wrote:Bet besī tas, ka nav kur mašīnu noliktAV89 wrote:Nemīz, ir gājēju zonas pa kurām bez problēmām vari pārvietoties, tur, kur nav, ir trotuāriDomeniks wrote:vot šī lieta besī ārā, tapēc ar 5 dienas vakaros pilns ar mašīnāmRihy wrote:2iem auto nav problēmu iebraukt, tas kas aizmugurē turas cieši aiz otra, jo sensori ķer uz metālu kaut kā, ķipa ja starp auto nav vairāk par kādiem 40 cm, tad šlahbaums netaisās ciet. Šodien pārbautīts, darbojas
Ot nav gadijušies tādi varoņi man.fade wrote:bez problemam, man toch vienmer ir kur auto nolikt, man vairaak besii tie nagljaki, kas aiz maniim megjina iebraukt v-riigaa!Juzix wrote:Bet besī tas, ka nav kur mašīnu noliktAV89 wrote:Nemīz, ir gājēju zonas pa kurām bez problēmām vari pārvietoties, tur, kur nav, ir trotuāriDomeniks wrote:vot šī lieta besī ārā, tapēc ar 5 dienas vakaros pilns ar mašīnāmRihy wrote:2iem auto nav problēmu iebraukt, tas kas aizmugurē turas cieši aiz otra, jo sensori ķer uz metālu kaut kā, ķipa ja starp auto nav vairāk par kādiem 40 cm, tad šlahbaums netaisās ciet. Šodien pārbautīts, darbojas
A tu padomā kā apčakarēt to barjeru, lai tas kas brauc aiz tevis pa haubi/jumtu dabonfade wrote:bez problemam, man toch vienmer ir kur auto nolikt, man vairaak besii tie nagljaki, kas aiz maniim megjina iebraukt v-riigaa!Juzix wrote:Bet besī tas, ka nav kur mašīnu noliktAV89 wrote:Nemīz, ir gājēju zonas pa kurām bez problēmām vari pārvietoties, tur, kur nav, ir trotuāriDomeniks wrote:vot šī lieta besī ārā, tapēc ar 5 dienas vakaros pilns ar mašīnāmRihy wrote:2iem auto nav problēmu iebraukt, tas kas aizmugurē turas cieši aiz otra, jo sensori ķer uz metālu kaut kā, ķipa ja starp auto nav vairāk par kādiem 40 cm, tad šlahbaums netaisās ciet. Šodien pārbautīts, darbojas