Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times
Been thanked: 0

Post by Juzix »

hack11 wrote:a ko gaidījāt ka tās sapirkā, lai sastrēgumos sēdēt?
Zivtiņš takš uzreiz teica, ka šie ir lai cīnītos ar "agresiju" un ātrumpārkāpējiem uz šossejām!

pa ielām vizinās Getzi un filmē, lai rēķinu pa pastu piestādīt.
Vaitad pēc csn tagad tā var?
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
harcho
BMW E36
Has thanked: 0

Post by harcho »

Juzix wrote:
Zivtiņš takš uzreiz teica, ka šie ir lai cīnītos ar "agresiju" un ātrumpārkāpējiem uz šossejām!

cik kautkad dzirdeeju tad jaunaajaa 2008 gadaa staajaas speekaa tas ka tevi var nofilmeet netrafareetais un peec tam sodiit - aizsuutot pa pastu, bet cik sapratu tad uzliek tikai sodu, bet punktus pieshkjirt nevar.. kaukaa taaa :roll:
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

A nu, ka zinātāji, dajoš linku uz kkādiem likumiem :gigi:
Bender

Post by Bender »

Juzix wrote:

ja atceros pareizi, tad ar pirmo janvāri ir stājušies spēkā grozījumi, kas legalizē fotoradarus un attiecīgi filmēšanu. ar visām sekām.
punktus nepiestādīs, jo vadītājs netiek "pieķerts pie rokas", bet sopdu īpašniekam piestāda.
Android
Admins

Post by Android »

Nesen biju vienā konferencē/seminārā par fotoradaru ieviešanu - piedalījās LV, EE, LT, zviedri, somi, norvēģi, beļģi un holandieši - karoč no visām baltijas valstīm mums tie fotoradari ir vismazāk attīstīti - tb LT jau ir un strādā, EE pašlaik ir pilotprojekts - skatās, pēta, pielāgo likumus utt. Pie mums - slēpjas krūmos un kāš piķi. A viss tāpēc, ka visās valstīs fotoradari ir tāpēc, lai uzlabotu satiksmes drošību - protams, ka pirms visiem ir arī attiecīgas brīdinošas ceļazīmes utt. A mūsējiem satiksmes drošība ir dziļi pie pakaļas - interesē tikai kāst naudu :evil:
Good morning? No such thing!
wildwing

Post by wildwing »

Android wrote:Nesen biju vienā konferencē/seminārā par fotoradaru ieviešanu - piedalījās LV, EE, LT, zviedri, somi, norvēģi, beļģi un holandieši - karoč no visām baltijas valstīm mums tie fotoradari ir vismazāk attīstīti - tb LT jau ir un strādā, EE pašlaik ir pilotprojekts - skatās, pēta, pielāgo likumus utt. Pie mums - slēpjas krūmos un kāš piķi. A viss tāpēc, ka visās valstīs fotoradari ir tāpēc, lai uzlabotu satiksmes drošību - protams, ka pirms visiem ir arī attiecīgas brīdinošas ceļazīmes utt. A mūsējiem satiksmes drošība ir dziļi pie pakaļas - interesē tikai kāst naudu :evil:
a kas tev naptik? vajag tach kautka izdzivot
ka kadreiz Godmanis teica - vinjam prasija a ko darit ar tiem uznjemejiem kuri nemaksa nodokljus
vinjsh atbildeja- a jus velaties lai pie mums nebutu uznjemumu?
b
Android
Admins

Post by Android »

wildwing wrote:
Android wrote:Nesen biju vienā konferencē/seminārā par fotoradaru ieviešanu - piedalījās LV, EE, LT, zviedri, somi, norvēģi, beļģi un holandieši - karoč no visām baltijas valstīm mums tie fotoradari ir vismazāk attīstīti - tb LT jau ir un strādā, EE pašlaik ir pilotprojekts - skatās, pēta, pielāgo likumus utt. Pie mums - slēpjas krūmos un kāš piķi. A viss tāpēc, ka visās valstīs fotoradari ir tāpēc, lai uzlabotu satiksmes drošību - protams, ka pirms visiem ir arī attiecīgas brīdinošas ceļazīmes utt. A mūsējiem satiksmes drošība ir dziļi pie pakaļas - interesē tikai kāst naudu :evil:
a kas tev naptik? vajag tach kautka izdzivot
ka kadreiz Godmanis teica - vinjam prasija a ko darit ar tiem uznjemejiem kuri nemaksa nodokljus
vinjsh atbildeja- a jus velaties lai pie mums nebutu uznjemumu?
Nē nē, man viss patīk - vienk zajebiss. Uzliek zīmi (uz tās pašas ulmaņa gatves pretī spicei, kur 70 nomainīja uz 50) un jau nākamajā dienā krūmos tup apaļīgs musars, kurš tikai atbild - vainīgs - jāmaksā sods. Tā vietā, lai vērstu cilvēku uzmanību uz jauno zīmi (kuru tiešām tumsā pagrūti ievērot, it īpaši, ja brauc tur katru dienu, un uz zīmēm īpaši neskaties). Tāpēc mums arī ir 500+ bojāgājušie katru gadu un nekas nemainās - tāpēc, ka ir visādi bailīgi/ambiciozi/stulbi zivtiņi, puķīši utt, kuri labāk tup krūmos/aiz stūra/nemarķētā getzā un uzglūn kā kautkādi nožēlojami kranči, cerībā nokāst naudu. Un satiksmes drošība viņiem visiem ir tikai priekš PR, dzīvē jamiem pilnīgi piedrāzt cik tur nositās uz ceļiem un kāpēc. :evil:
Good morning? No such thing!
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Šodien no Ulbrokas līdz 333 dabuju vilkties aiz ši te:
Image
Laikam onkoļi tur šodien rokas taisnoja
freimo
Admins

Post by freimo »

Aizbrauca nodokļus patērēt uz drošas braukšanas poligonu un pa trasīti pastaipīt :lol: :x
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Kelmorian

Post by Kelmorian »

Vot kas tas par idiņu kurš brauc ar Policijas Hyundai džipu v/n GG-3990? Diezgan regulāri pa Jurmaleni rāda agresīvas brauķšanas piemēru lidojot krietni pāri atļautajam ātrumam un apdzenot bez pagriezieniem. Protams bākugunis jau ieslēgtas nav :) :dusma:
Image
MR Team ID 67
shadow_man

Post by shadow_man »

Android wrote:Uzliek zīmi (uz tās pašas ulmaņa gatves pretī spicei, kur 70 nomainīja uz 50)
Un tur tālāk kur izbrauktuve Upesgrīvas ielas uz Ulmanja gatvi malinjaa staav menti ar feenu. Jau tresho dienu pēc kārtas viņus tur manu, tā ka braucam prātīgi :)
harcho
BMW E36

Post by harcho »

vai nu mna ta aliekaas, bet peedeejaa laikaa, menti vispaar atktiivi palikushi.. daudz biezhaak jamos visaas malaas redzu...
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
Deivs

Post by Deivs »

Juzix wrote:Šodien no Ulbrokas līdz 333 dabuju vilkties aiz ši te:
[img]imidž%20ar%20poliču%20subāru[/img]
domā, ka šamiem jau ir iebraukti motori - t.i 10k ? vai viņiem tas piekājas :roll:
German muscle car lover
Image
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

harcho wrote:vai nu mna ta aliekaas, bet peedeejaa laikaa, menti vispaar atktiivi palikushi.. daudz biezhaak jamos visaas malaas redzu...
šovakar maršrutā Bruņinieku iela :arrow: lidosta :arrow: bruņinieku iela :arrow: Mēbeļu nams :arrow: bruņinieku iela četras ekipāžas.

vakar V-rīga pie caurlaidēm municipāļi centīgi čekoja iekšā braucējus gandrīz uzrāvos :lol:
Dionez wrote:
Juzix wrote:Šodien no Ulbrokas līdz 333 dabuju vilkties aiz ši te:
[img]imidž%20ar%20poliču%20subāru[/img]
domā, ka šamiem jau ir iebraukti motori - t.i 10k ? vai viņiem tas piekājas :roll:
Ko vēl var darīt @333???
Un kopš kuriem laikiem motors jāiebrauc 10K??? :shock:
freimo
Admins

Post by freimo »

shadow_man wrote:
Android wrote:Uzliek zīmi (uz tās pašas ulmaņa gatves pretī spicei, kur 70 nomainīja uz 50)
Un tur tālāk kur izbrauktuve Upesgrīvas ielas uz Ulmanja gatvi malinjaa staav menti ar feenu. Jau tresho dienu pēc kārtas viņus tur manu, tā ka braucam prātīgi :)
vakar 4os naktī abās pusēs stāvēja!
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Nazgul

Post by Nazgul »

4 ekipazas staaveja pie tornja pils - salaspili .. neko nedarija :shock: :? :roll:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

1 vai 2 ekipāžas braucot iekšā rīgā pa brīvības ielu, stopēja visus pēc kārtas

toč aktivizējušies uz pavasari
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Enko

Post by Enko »

Pa ķengaragu jau kuro dienu pēc kārtas kelejo ar savu volvo un nezinu par kādiem nodarījumiem pa prušu ielu dzen pakaļ un liek apstāties, 5 dienu laikā 5x dzirdēts ka kadam liek apstāties :D
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

Tātad vakar braucot uz 333 mani visticamāk apchakareeja CP polcists :D

Kr4 braucu pirms tilta paari lielupei uz riigu braucotnu tur aiz kuršu bendzīntanka biš tālāk zīme 80 braucu kkur uz 110,iisti nezinu jo spidometrs nerāda :vaaaivaivai: un kr4 veel man tur mashiinas taalaak priekshaa, bet nu braucu bik aatraak nekaa visi,tad pretii peekshnji brauc policista kundzinjsh ar opeli(kam nav filmeeshanas iekaartas un policists viens pats mashiinaa) nu protams pabrauc garaam man griezh rinjkjii un pec tilta staadina mani nost, bet neiesleedzot nekaadas baakugunis un skanjas signaalus , vnk pa savu stulbo mikrafonu saka, vadiitaaj apstaajaties , labi apstaajos shis peinaak saka bla bla bla 80 vietaa 115 es taa nu tik daudz jau nebija kko taadu, vinjsh taa uzgaidiet buus sarakstiisim protokolu, buus jaaiet uz banku un 60ls sods, es taa :rolleye: kotik daudz , vinjsh tb ka +35 , nu labi iisti nezinu cik tur jaamaksaa par +35 bet 4o ta pa daudz leikaas(baigi striideeties negribeejaas ar vinju un laiks ar nebija daudz, jo negribeejaas nokaveet kaa lamberts visiem izgriezh pogas ieksh 333 :yee: , saku ka galiigi negribaas uz banku iet un vai nevar tur visu kkaa aatraak safiireet, vinjsh uzreiz izkapjiet , aizejam liidz vinja opelim shis paraada stalkeri ar 115km/h kas visticamaaknebija mani :D prasa man nu kaa tad kaartosim un shamais laikam uzskatiija ka 10ls vinjam par maz, psc kretiins, beigaas kkaa pielauzu,teicu ka students, stipendijas nava utt :blahblahblah: un tad shis panjeema un es "laimiigi" aizbraucu...

Tātad vai viņš viens pats var braukt un mērīt ātrumu ar savu radaru tajā pašā laikā stūrējot savu auto? tad kpeec mees pa telefonu nevaram runaat braucot?? :D un tak nevar apstaadinaat vnk pasakot pa mikafonu, vajag tak baakugunis utt!!!??? kr4 viņš vnk normāli nopelnīja naudu pusdienaam un gardi pasmeejaas par mani vai ne ??? :lbazars:
Image
harcho
BMW E36

Post by harcho »

bet iisteniibaa sanaak ka vish veel paarkaapa, jo jaarpisa 2aam baltajaam liinijaam paari griezhoties teu pakalj, jo nekaadas zilaas baakugunis vinjam toke nebija, par to biju paarliecinaats, zheel ka veel nepipefikseeji laiku kuo raadiija tas stalkeris, tiesas celjaa vish buutu 100punkt papisis visu ssito padariishanu.. bet nu jaa chalis laikam tiesham bija dikti izsalcis.. vieniigo rerizi kad vish iesleedza baakugunis bija tad kad vish apmeta atkal ripaa un brauca apakalj uz tukuma pusi.. taa luuk muusu miiljie policisti ieveero csn...

un tas ka vish brauc pretii, ar vienu roku stuuree, ar oru tur kko shauj ar radar tas man liekaas vispaar kaut kaads galiigs tupums... bet nu jaa labi ka 10 ls vismmaz un nebij jaaiet pie forshaa vecrinkji :D
Image
Locked