AF pelēkais šķūnis
Re: AF pelēkais šķūnis
nu ar motora regulāciju ir pagaidām sasniegts maksimums ar esošo setupu.
Tagad atdūrāmies pret gaisu, jo jau parādījās nedaudz dūmu, ne tik daudz cik bija, bet tomēr nav tumšu putekļu konsistence.
Jāsāk uzlabot gaisa plūdi, sākšu ar IC un cauruļu sistēmu, tālāk jāturpina sadaleņu meklēšana, tad galvas portēšana un vēlāk arī turbo upgreids, un tikai tad varēs stūķēt vairāk degvielas.
Pagaidām 1800bar reilā un 2.0bar turbo, iesmidzes leņķus gan neteikšu, jo te ir kas var nošpikot..
P.S pussliki aizmugurē tiešām dara brīnumus :super:
Tagad atdūrāmies pret gaisu, jo jau parādījās nedaudz dūmu, ne tik daudz cik bija, bet tomēr nav tumšu putekļu konsistence.
Jāsāk uzlabot gaisa plūdi, sākšu ar IC un cauruļu sistēmu, tālāk jāturpina sadaleņu meklēšana, tad galvas portēšana un vēlāk arī turbo upgreids, un tikai tad varēs stūķēt vairāk degvielas.
Pagaidām 1800bar reilā un 2.0bar turbo, iesmidzes leņķus gan neteikšu, jo te ir kas var nošpikot..
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Un būtu labi vēl kādu reālu jaudas stenda izdruku. Jelgavā, piemēram.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465

Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465
Arī uz priekšējās ass viņi dara brīnumus, bet vienīgā starpība grūtāk uzsildīt , jo nevar noenkurot sildīšanas brīdī pakaļu!-AF- wrote:
Gaidu rullīti!
- semigallss
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Skatos dalībnieku sarakstu mehu dienās. Redzu ka esi. Varēsim uzskrieties
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- semigallss
- Spam addicted
daily imprezu-AF- wrote:Ar ko tu startēsi?
nuja, un ko tad es ar RWD darīšu tik īsā distancē
?
AWD šajā gadījumā ir liela priekšrocība.
Varam tad kaut kur uz ceļa 50-200

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
semigallss wrote:daily imprezu-AF- wrote:Ar ko tu startēsi?
Domāju, ka nekas traks un var cīnīties, varbūt ne RWD, bet ar FWD jā! Tur jau viens otrs ir dabujis ierīt no maziņiem ar1.8 - 2.0 atmo!-AF- wrote:nuja, un ko tad es ar RWD darīšu tik īsā distancē?
- semigallss
- Spam addicted
Tava priekšrocība būtu tā, ka es 1x trasē ar AWD. Līdz šim tikai ar FWD uz laiku ir braukts. Vel līdz galam ar uzsākšanu no vietas neesmu ticis galā. Sajūgs tam kūp ātrāk kā riepas-AF- wrote:nuja, un ko tad es ar RWD darīšu tik īsā distancē?

Tika pavadīts "aktīvs" weekends mehu dienās, pirmo reizi un pēdējo
Tehnika pagaidām turās.
Sodien sāku likt lielo Intercooleru, protams liels čakars ar silikona patruboku sakombinēšanu, bet paldies liels par ADparts atsaucību.

Pie reizes paslīdēja roka un saurbu arī veco radiātoru, bet nu bija lemts viņu mainīt, saguris ne pa jokam.
Iztestēju, bedri nekādu diži nejūtu, kā nekā VNT turbīna dara savu darbu.
Ic lielums ir kādas 4x lielāks par veco mēslu
Atliek visu salikt kā nākas atpakaļ.

Tehnika pagaidām turās.
Sodien sāku likt lielo Intercooleru, protams liels čakars ar silikona patruboku sakombinēšanu, bet paldies liels par ADparts atsaucību.

Pie reizes paslīdēja roka un saurbu arī veco radiātoru, bet nu bija lemts viņu mainīt, saguris ne pa jokam.
Iztestēju, bedri nekādu diži nejūtu, kā nekā VNT turbīna dara savu darbu.
Ic lielums ir kādas 4x lielāks par veco mēslu

Atliek visu salikt kā nākas atpakaļ.
- semigallss
- Spam addicted
Kāds bij apļa laiks? 

1.03.09
bet nu ticēt tam cik precīzi čalis piespieda hronpometru ir arī nereāli, jo man sanāk labāks laiks, nekā čomam kas fano par ātruma apļa braucieniem un regulāri streetstockā piedalījās, a es pirmo reizi
bet nu ticēt tam cik precīzi čalis piespieda hronpometru ir arī nereāli, jo man sanāk labāks laiks, nekā čomam kas fano par ātruma apļa braucieniem un regulāri streetstockā piedalījās, a es pirmo reizi

es tomēr vairāk sliecu skepsi par savām spējām un brīdi, kad tiek nospiesta poga
p.s draugs brauca ar pilnīgi jauniem pusslikiem, saķere viņam bija manāmi labāka nekā man, uz vecā asfalta spolē gan 2 gan 3
Tā kā radīts

p.s draugs brauca ar pilnīgi jauniem pusslikiem, saķere viņam bija manāmi labāka nekā man, uz vecā asfalta spolē gan 2 gan 3
Tā kā radīts

- semigallss
- Spam addicted
Not bad... man sekundi lēnāks laiks. Bet nu jā, tā precizitāte tiešām ir apšaubāma.
Vienīgi man atkal prasijās mazliet vairāk jaudas. Kādi 200zs uz to trasi būtu optimāli.
Vienīgi man atkal prasijās mazliet vairāk jaudas. Kādi 200zs uz to trasi būtu optimāli.