Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
shon .. uz lomonosova .. pie maximas vai kas tas pa veici :
pirmais:
apstajos pie gajeju parejas un gaidu kad 2 kundzites saks kustinat gjenetaalijas lai paarietu paari celjam .. un kamer es skatos uz vinjam .. aiz manis ar kaucoshiem ritenjiem un varu deret , ka jau ar noblokjetiem ritenjiem slid vecais Nissan Patrol .. pedeja bridi uzliku miiksto uz gajejiem par cik shis vel nebija sakushas tipinat pari paarejai un saku kustibu .. vel 4u4u un vinsh man butu iedevis bu4u
otrais:
braucu majaa .. un pie darzinjiem apstajos pie sarkanaa .. spogulii skatos kas notiek aiz manis . . . diezgan agresivi piebrauc viena blondine ... ar kkadu Todzotu - samera pajaunu
uznjemu atrumu sakam braukt - pec brizha .. shi apsteidz pa kreiso joslu un asi bez pagriezieniem parceljas uz pirmo - kaa rezultata sanaca smagi nobremzeet ..
tas laikam pierada Freda 'n' UFO teikto - kamer tu esi uz Latvijas celjiem - tu esi trasee !
pirmais:
apstajos pie gajeju parejas un gaidu kad 2 kundzites saks kustinat gjenetaalijas lai paarietu paari celjam .. un kamer es skatos uz vinjam .. aiz manis ar kaucoshiem ritenjiem un varu deret , ka jau ar noblokjetiem ritenjiem slid vecais Nissan Patrol .. pedeja bridi uzliku miiksto uz gajejiem par cik shis vel nebija sakushas tipinat pari paarejai un saku kustibu .. vel 4u4u un vinsh man butu iedevis bu4u

otrais:
braucu majaa .. un pie darzinjiem apstajos pie sarkanaa .. spogulii skatos kas notiek aiz manis . . . diezgan agresivi piebrauc viena blondine ... ar kkadu Todzotu - samera pajaunu
uznjemu atrumu sakam braukt - pec brizha .. shi apsteidz pa kreiso joslu un asi bez pagriezieniem parceljas uz pirmo - kaa rezultata sanaca smagi nobremzeet ..
tas laikam pierada Freda 'n' UFO teikto - kamer tu esi uz Latvijas celjiem - tu esi trasee !

- El_Camino
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Man otrdien viens šitāds pagadījās pa ceļam, viņš vēl bez joslu maiņas bez pagriezieniem burtiski 50cm man priekšā gandrīz ielika purnā pretīm braucošajam otrreiz mani apdzenot! Beidzās tas ar to ka viņš maksās par mana bampera pārkrāsošanu!Nazgul wrote:otrais:

Life is a bitch but a beautiful one!
tas bla bla bla =freimo wrote:Sāc pierast! Normālas ikdienas situācijas..Nazgul wrote:shon .. uz lomonosova .. pie maximas vai kas tas pa veici :
pirmais:
bla bla bla
otrais:
bla bla bla2
K-gan pieļauju, ka tev PO ar tādu grabuli braukājot!!!

nu nez .. es vel gribu pabraukt - nevis sedet boxos un 4init kaaru

- Android
- Admins
Būs vēlviens šī topica varonisNazgul wrote:freimo wrote:Es neēsmu tik bagāts, lai brauktu ar tik vecu auto...![]()
Necepies - man vienkārši šodien labs garstāvoklis un gribās pakašķēties :gigi:nekas , pec paris meneshiem dabushu kko jaudigaku , cerams respekts ar paraadisies
laikam jau
aizgaja ..

Good morning? No such thing!
- Chesterb
respect!!!!Android wrote:Būs vēlviens šī topica varonisNazgul wrote:freimo wrote:Es neēsmu tik bagāts, lai brauktu ar tik vecu auto...![]()
Necepies - man vienkārši šodien labs garstāvoklis un gribās pakašķēties :gigi:nekas , pec paris meneshiem dabushu kko jaudigaku , cerams respekts ar paraadisies
laikam jau
aizgaja ..

- Alien
nesaprotu kāds piiiii palaida trasē traktorusNazgul wrote:
šon braucu vienam astē un taurēju kamēr novācas no ceļa malā
man liekas ka jamiem bij jālaiž garām ja aiz šiem ir kolonna saveidojusies
vai arī tas tikai uz lielgabarītiem attiecas???
AR_159 

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Tas attiecas uz visiem, kas aiz sevis ir speejiigi izveidot kolonu!Alien wrote:nesaprotu kāds piiiii palaida trasē traktorusNazgul wrote:
šon braucu vienam astē un taurēju kamēr novācas no ceļa malā
man liekas ka jamiem bij jālaiž garām ja aiz šiem ir kolonna saveidojusies
vai arī tas tikai uz lielgabarītiem attiecas???
Uz A7 liidz Ķekavai sho varonu ir pa pilno!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Android
- Admins
Apvedceļš A4 arī pilns - gan kamazi kas nevar ātrāk par 55 pavilkties, gan arī traktori kas velkās uz 30 un nemaz i nedomā pavākties malā. Bija ideja ka vajag tādus pēc apdzīšanas apšaudīt ar peintbola šauteni - vismaz jautri būtu un jamam būtu logi ciet, dabūtu novākties malā un tīrīt. Bet tad ir vismaz 2-atā jābrauc 

Good morning? No such thing!
- Juzix
- burnout.lv foto team
Pa apvadceļu jau vairaak to PSRS laiku smagie kas atiista max aatrumu 75km/hAndroid wrote:Apvedceļš A4 arī pilns - gan kamazi kas nevar ātrāk par 55 pavilkties, gan arī traktori kas velkās uz 30 un nemaz i nedomā pavākties malā. Bija ideja ka vajag tādus pēc apdzīšanas apšaudīt ar peintbola šauteni - vismaz jautri būtu un jamam būtu logi ciet, dabūtu novākties malā un tīrīt. Bet tad ir vismaz 2-atā jābrauc
Shoriit braucu uz Kekavu un atkal divi Valeras ar saviem traktoriem, pietam viens ar grideri (liels, leens, dzeltens un uz 6 ratiem)

- Juzix
- burnout.lv foto team
Un ja gadaas vecais labais MTZ, vinsh nemaz nedzird tai savaa kuulbaa to taureeshanu!Android wrote:Vairākumam no viņiem līdzbraucējos ir Pohu_js- jamiem piedrāzt ka kāds taurēAlien wrote:nu tad paliek variants tikai taurēt uz viņiem kamēr nolasās no ceļa

- Alien
a man arī vienmēr līdz ir POKUISJuzix wrote:Un ja gadaas vecais labais MTZ, vinsh nemaz nedzird tai savaa kuulbaa to taureeshanu!Android wrote:Vairākumam no viņiem līdzbraucējos ir Pohu_js- jamiem piedrāzt ka kāds taurēAlien wrote:nu tad paliek variants tikai taurēt uz viņiem kamēr nolasās no ceļa
AR_159