Nu to, ka bračkas nemaz nav tik grūti pateiktdzejnieks wrote:Tā arī bija, braucu uz slimnīcu... Kā Tu zini, kā mans bratello izskatās??freimo wrote:Pie Sapņu Fabrikas manīts dzejnieks (+ tavs bračaka sasveicināts Latsign teritorijā)
Es Tevi redzēju 22
Moderator: Juzix
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 22
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Aha + k-kādā park'n'party pasākumā runājām par TNT saistītām tēmām...Juzix wrote:Nu to, ka bračkas nemaz nav tik grūti pateiktdzejnieks wrote:Tā arī bija, braucu uz slimnīcu... Kā Tu zini, kā mans bratello izskatās??freimo wrote:Pie Sapņu Fabrikas manīts dzejnieks (+ tavs bračaka sasveicināts Latsign teritorijā)
un viņš bija tas, kas mani sākotnēji sapīpināja
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Briedis wrote:eh, tā pasaule ir tik mazaramex wrote:minūtes 10 atpakaļ paspiesta ķepa Briedim pie zoļika Mego
tu ar gaidiji to putoplasta kasti
ar vinju mums diezgan jautri gaaja
----
H6
H6
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
jāramex wrote:tu ar gaidiji to putoplasta kastiBriedis wrote:eh, tā pasaule ir tik mazaramex wrote:minūtes 10 atpakaļ paspiesta ķepa Briedim pie zoļika Mego
ar vinju mums diezgan jautri gaaja
nu tur smagi paveicas ka vinja vispaar vesela atbrauca galaa... ja kadreiz aizkulshos uz minimeetu pastastiishu siikak.Briedis wrote:jāramex wrote:tu ar gaidiji to putoplasta kastiBriedis wrote:eh, tā pasaule ir tik mazaramex wrote:minūtes 10 atpakaļ paspiesta ķepa Briedim pie zoļika Mego
ar vinju mums diezgan jautri gaajaLV diemžēl neko tādu nevar nopirkt.
PS starpcitu iemet kauakd bildi kas tev tur atbrauca jo mes jau ieksha nemaz neredzejam kas kaste ir mozh kontrabands
Last edited by ramex on 17 Nov 2010, 12:47, edited 1 time in total.
----
H6
H6
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
Šorīt, divreiz Andis redzēts (par cik atpazīstu pēc V/N, tad tajā brīdī, kad pārliecinos, ka točna ir, nespēju sasveicināt
)
Pārdaugavas galā, pie ugunsdzēsējiem, virzijies uz akmens tilta pusi (7:50) un centra pusē, pie ostas, atkal uz akmens tilta pusi (8:20)
Pārdaugavas galā, pie ugunsdzēsējiem, virzijies uz akmens tilta pusi (7:50) un centra pusē, pie ostas, atkal uz akmens tilta pusi (8:20)

Freimo divas reizes satikts darbā pie manis 
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- TheGirL
- Lady
Patiesiibaa dzirdeeju ganHazel wrote:Šorī no rīta ap 9:35
Pa barona ielu pretī pagāja TheGirl, uzpīpinaju, nekā, tamponi ausīs bij spēcīgāki, par manu tauri
tik bi ljoti jaasteidzas uz darbinju ...
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !
- Dzonijs
- Mr. Rocene
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Arī patīkamas atmiņas par šo autobāni !Dzonijs wrote:Šodien 17.45 Rihy, Waldmenz un Sproģis uz Vīnes autobāņa ~ 160km/h
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- TheGirL
- Lady
Spaiders pie manis veikala @GC 
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
Tas pats zaļais redzēts šovakar uz bruņinieku ielas ap 19:00.Focus wrote:kautkads zaļais bij iekliidis