Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by Android »

kuu_haa wrote:Latvieši-tipiskie-nīdētāji.

Interesanti zināt kādam jāizskatās ceļam ziemā, ja ik pa laikam snieg.
Pieļauju, ka ne sliktākam kā šis te :aiwa:
Image
Good morning? No such thing!
Android
Admins

Post by Android »

fleix wrote:
Android wrote:
fleix wrote:nee nu zajbal android, netiiriiit ielas :lol: :lol: :D
Spied uz linka manā parakstā :D
nehuja neredzu, notiiri sniegu :aiwa:
Nospied vēlreiz un izlasi uzmanīgāk kas tur rakstīts ;)
kuu_haa

Post by kuu_haa »

Android wrote:
Pieļauju, ka ne sliktākam kā šis te :aiwa:
Palasot, tā liekas.. :D
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

pabraukaajos pa Android darbiibas zonu - viss notiek, veselus 2 tiiriitaajus 20 min laikaa redzeeju :neka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
freimo
Admins

Post by freimo »

Ir jau arī iespēja doties uz vietu, kur ir + 25C vai arī sēdēt mājās! :roll:
Beidzot gadalaiks atbilst savam nosaukumam un atkal slikti!
Tā ir ziema un tak jāsaprot, ka, ja ceļa tīrītājs nav braucis ieši tur, kur jums ir jābrauc, tas nenozīmē, ka viņš tajā laikā netīra citu ceļu. Vai arī viņš tur ir bijis pirms stundas un atkal ceļš ir aizputināts!!?? :kenny:

No rīta priecīgs tīriju sniegu no sava auto. Sāku ar priekšu! Kamēr tiku līdz aizmugurei, priekša jau atkal bija balta. Pats arī pēc tam tīrijos ar slotiņu, jo izskatijoss pēc sniegavīra. Tad kāds te vēl tirdziņš par netīrītiem ceļiem!?

Jāizbauda tas ko daba dod :yo: :D
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Vienk rodas jautājums kālab Liepājas rajonu var iztīrīt jau uz to laiku kad cilvēki dodas uz darbu, bet atlikuši ~170km ir :dirsa:
Protams ar priecājos par mammas dabas dāvanu, bet katram no mums ir jādara savs darbs....
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Cikstat cikstat - atkal ziemu aizbiedesiet :neka:
Super laiks, sodien no rita dabuju parotet pa savu rajonu - WRC sajutas apdzenot flegmas - tapat ka rallija roterus :yo: Spej tik ar kreileni sedinat :drive:
izbraukajos kadas 3h - vis OK, beidzot var izbraukties no sirds.
Vienigi gajeji gan dzivo vel vasaraa :) skeros ielu 3m pirms masinas :reeka:
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Foxijs

Post by Foxijs »

smuks laiks, ar šipu riepaam uz sotaka mierīgi var vilkt :aiwa:
Android
Admins

Post by Android »

Juzix wrote:Vienk rodas jautājums kālab Liepājas rajonu var iztīrīt jau uz to laiku kad cilvēki dodas uz darbu, bet atlikuši ~170km ir :[consored]:
Protams ar priecājos par mammas dabas dāvanu, bet katram no mums ir jādara savs darbs....
Ir vairāki iemesli:
1. Liepāja atrodas tuvāk jūrai, tur ir par pāris grādiem siltāks, līdz ar to sāls iedarbojas ātrāk/labāk.
2. ja snieg sniegs, tad tas snieg no mākoņa, kuram attiecīgi arī ir mala - tb. ir robeža, kur snieg, un kur nesnieg.
3. ja pirms Liepājas rajona kaisītājs/tīrītājs bijis pirms 2 stundām, bet Liepājas rajonā tas pēdējo reizi nobraucis pirms pusstundas, tad arī robeža būs ļoti jūtama, it īpaši, ja diezgan intensīvi snieg.
Ceļu tīrītāji brauc pa katru ceļu vidēji reizi 2-3 stundās, atkarībā no laika apstākļiem. Un to kustības laiki starp iecirkņiem netiek skaņoti - tb no vienas puses pie iecirkņa robežas tas var piebraukt teiksim 9:00, no otras puses - 11:00.
Vēl ir arī cilvēciskais faktors - kaisīšanu lielā mērā regulē iecirkņa dežurants savas kompetences ietvaros.
frenkers

Post by frenkers »

Gatavais sviests. Kur visi auguši? Siltumnīcā vai? :neka: Kur ir problēmas pārvietoties??? :neka: Jej bogu nesaprotu ko var nīdēt. Es labprāt brauktu pa nekaisītu nekā pa šito putru mīcīties. :dusma:
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Man ar problēmu nav - ar visu sēdināto emku, braucu ar baudu 8) , turklāt visi kas brauc aiz manīm ir prieks, ka nošķūrēju :D
ImageImage
#MR

Post by #MR »

Lambertino wrote:Man ar problēmu nav - ar visu sēdināto emku, braucu ar baudu 8) , turklāt visi kas brauc aiz manīm ir prieks, ka nošķūrēju :D
haltūra pie Android? :D
Android
Admins

Post by Android »

#MR wrote:
Lambertino wrote:Man ar problēmu nav - ar visu sēdināto emku, braucu ar baudu 8) , turklāt visi kas brauc aiz manīm ir prieks, ka nošķūrēju :D
Aha, taupības režīms - šķūri nopirkt dārgi, lētāk nolīgt lambertu un jamā m3 :aiwa:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

frenkers wrote:Gatavais sviests. Kur visi auguši? Siltumnīcā vai? :neka: Kur ir problēmas pārvietoties??? :neka: Jej bogu nesaprotu ko var nīdēt. Es labprāt brauktu pa nekaisītu nekā pa šito putru mīcīties. :dusma:
Bļeģ, tu vakar no rīta biji izlīdis uz kāda no valsts galvenajiem auto ceļiem, vai sēdēji Rīgas korķos? Ja nebiji, tad nedirs un sēdi biksēs.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Foxijs

Post by Foxijs »

Android wrote:
#MR wrote:
Aha, taupības režīms - šķūri nopirkt dārgi, lētāk nolīgt lambertu un jamā m3 :aiwa:
es arī varu pieteikties? :roll: :aiwa:
MartinsG

Post by MartinsG »

EsRoltons wrote:
Android wrote:
#MR wrote:
es arī varu pieteikties? :roll: :aiwa:
Jā, pabraukā pa Slokas čigānieliņam, vakar braucot vairākas reizes gandrīz paliku uz vēdera :aiwa:
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
frenkers

Post by frenkers »

Juzix wrote:
frenkers wrote:Gatavais sviests. Kur visi auguši? Siltumnīcā vai? :neka: Kur ir problēmas pārvietoties??? :neka: Jej bogu nesaprotu ko var nīdēt. Es labprāt brauktu pa nekaisītu nekā pa šito putru mīcīties. :dusma:
[consored]ģ, tu vakar no rīta biji izlīdis uz kāda no valsts galvenajiem auto ceļiem, vai sēdēji Rīgas korķos? Ja nebiji, tad [consored] un sēdi biksēs.

Nebiju gan. :lol:

Un piesnigušu ceļu esmu gan redzējis, gan braucis. Ja tev problēmas sagādā šoseja tad ko tu darītu ja tev būtu pa mazākas nozīmes ceļiem jāpabrauc? Kur uz ceļa nekad neviens šķūris nav bijis un nebūs. Cilvēki dzīvo, pārvietojas, strādā. Kur problēma? Nevari ar 150 pabraukt? Un [consored]ģ beidziet vienreiz īdēt, ka viss ir slikti un vnk pieņemiet, ka tā tas ir un būs.

Labāk kāds kādu jautru atgadījumu būtu pastāstījis kā pa kupenām kūlies. :D
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

nav nekas jautrs 3 stundas vilkties uz Liepāju ;)
frenkers

Post by frenkers »

Pauliic wrote:nav nekas jautrs 3 stundas vilkties uz Liepāju ;)
Ok, ok. Tomēr ir jārēķinas ar mūsu platuma grādiem un to, ka šis gadalaiks saucas ziema. Iepriekš uzrādītajā foto pat asfaltu var redzēt...

Pa tv vai kur esot bijis.
Čalis pats novākojis un medijos nīd, ka ceļš briesmīgs utt. :reeka: Kāds no činovņikiem bija teicis, ka rūgtums sirdī. Tai vietā pat ceļa apzīmējumus varēja redzēt.
Rihy

Post by Rihy »

Es vakar vakarā izbraucu pa "zemes" ceļu, kas no Jaunmārupes uz Mārupi iet, paralēli šosejai, tur viss nogreiderēts :cool: Patīkami pārsteigts biju. Un vispār - ne jau LV dienesti vienīgie nepaspēj visu satīrīt, Polijā nav labāk. 6dien naktī tur braucu, sākumā vēl putināja, pēc tam ne. Ceļš no Varšavas līdz Rīgai nebija tīrīts... Polijā pat asfaltu neredzēja cauri, tur gan bija bail braukt uz 80 kmh... Tā ir dabas "stihija" un ar to cīnās, kā var. Ir tak taupības režīms, visur apgriež budžetu. Loģiski, ka nevarēs uzturēt ceļus ideālā kārtībā. Neredzu problēmu pabraukt lēnāk un/vai savu spēju robežās. Pašam būs mierīgs prāts un citiem.
Post Reply