Pieļauju, ka ne sliktākam kā šis tekuu_haa wrote:Latvieši-tipiskie-nīdētāji.
Interesanti zināt kādam jāizskatās ceļam ziemā, ja ik pa laikam snieg.

Moderator: omulis
Pieļauju, ka ne sliktākam kā šis tekuu_haa wrote:Latvieši-tipiskie-nīdētāji.
Interesanti zināt kādam jāizskatās ceļam ziemā, ja ik pa laikam snieg.
Nospied vēlreiz un izlasi uzmanīgāk kas tur rakstītsfleix wrote:nehuja neredzu, notiiri snieguAndroid wrote:Spied uz linka manā parakstāfleix wrote:nee nu zajbal android, netiiriiit ielas![]()
![]()
Ir vairāki iemesli:Juzix wrote:Vienk rodas jautājums kālab Liepājas rajonu var iztīrīt jau uz to laiku kad cilvēki dodas uz darbu, bet atlikuši ~170km ir :[consored]:
Protams ar priecājos par mammas dabas dāvanu, bet katram no mums ir jādara savs darbs....
Aha, taupības režīms - šķūri nopirkt dārgi, lētāk nolīgt lambertu un jamā m3#MR wrote:haltūra pie Android?Lambertino wrote:Man ar problēmu nav - ar visu sēdināto emku, braucu ar baudu, turklāt visi kas brauc aiz manīm ir prieks, ka nošķūrēju
Bļeģ, tu vakar no rīta biji izlīdis uz kāda no valsts galvenajiem auto ceļiem, vai sēdēji Rīgas korķos? Ja nebiji, tad nedirs un sēdi biksēs.frenkers wrote:Gatavais sviests. Kur visi auguši? Siltumnīcā vai? :neka: Kur ir problēmas pārvietoties??? :neka: Jej bogu nesaprotu ko var nīdēt. Es labprāt brauktu pa nekaisītu nekā pa šito putru mīcīties.
es arī varu pieteikties?Android wrote:Aha, taupības režīms - šķūri nopirkt dārgi, lētāk nolīgt lambertu un jamā m3#MR wrote:haltūra pie Android?Lambertino wrote:Man ar problēmu nav - ar visu sēdināto emku, braucu ar baudu, turklāt visi kas brauc aiz manīm ir prieks, ka nošķūrēju
Jā, pabraukā pa Slokas čigānieliņam, vakar braucot vairākas reizes gandrīz paliku uz vēderaEsRoltons wrote:es arī varu pieteikties?Android wrote:Aha, taupības režīms - šķūri nopirkt dārgi, lētāk nolīgt lambertu un jamā m3#MR wrote:haltūra pie Android?Lambertino wrote:Man ar problēmu nav - ar visu sēdināto emku, braucu ar baudu, turklāt visi kas brauc aiz manīm ir prieks, ka nošķūrēju
![]()
Juzix wrote:[consored]ģ, tu vakar no rīta biji izlīdis uz kāda no valsts galvenajiem auto ceļiem, vai sēdēji Rīgas korķos? Ja nebiji, tad [consored] un sēdi biksēs.frenkers wrote:Gatavais sviests. Kur visi auguši? Siltumnīcā vai? :neka: Kur ir problēmas pārvietoties??? :neka: Jej bogu nesaprotu ko var nīdēt. Es labprāt brauktu pa nekaisītu nekā pa šito putru mīcīties.
Ok, ok. Tomēr ir jārēķinas ar mūsu platuma grādiem un to, ka šis gadalaiks saucas ziema. Iepriekš uzrādītajā foto pat asfaltu var redzēt...Pauliic wrote:nav nekas jautrs 3 stundas vilkties uz Liepāju