Paskaties gāzes uzpildes kantoros, namaksāja pārāk daudz...doux.. wrote:Vajag gāzes uzpildes ventiļa plastmasas vāciņu, varbūt kāds par simbolisku samaksu var piedāvāt?
Paldies, būs jāuzmet aci.Janx wrote:Paskaties gāzes uzpildes kantoros, namaksāja pārāk daudz...doux.. wrote:Vajag gāzes uzpildes ventiļa plastmasas vāciņu, varbūt kāds par simbolisku samaksu var piedāvāt?
derētu mierīgi.Briedis wrote:Mazāka neder? man kaut kur 512 jābūt. Nesolu ka ir, bet varu meģināt sameklēt.Kaross wrote:nav kādam 1GB Compact Flash? Nekur tādas nevar jaunas nopirkt. Sen jau. Bet CNC mašīnas atkal par 1GB vairāk nesaprot.
Kaross wrote:derētu mierīgi.Briedis wrote:Mazāka neder? man kaut kur 512 jābūt. Nesolu ka ir, bet varu meģināt sameklēt.Kaross wrote:nav kādam 1GB Compact Flash? Nekur tādas nevar jaunas nopirkt. Sen jau. Bet CNC mašīnas atkal par 1GB vairāk nesaprot.atradās?
probleema atrisinaataZjanis wrote:vajadzeetu uz shodienu atsperes (cietas), ieksheejais diametrs 10cm var buut arii nedaudz lielaaks, augstums 25cm vai vairaak, to piezaagjeeshu
29373483
Ja tam meistarojumam plīstot, cietīs cilvēki, es ceru, ka tu apzinies sekas..Zjanis wrote:jāKaross wrote:lepojies ar to?![]()
![]()
jūs tā dīvaini sakat, itkā stock atsperes nevarētu plīst un tām sekas nevajadzētu apzinātiesMelnais wrote:Ja tam meistarojumam plīstot, cietīs cilvēki, es ceru, ka tu apzinies sekas..Zjanis wrote:jāKaross wrote:lepojies ar to?![]()
![]()