a tu salīmē pelēkas svītras volvim virsū :gigi:BaNgY wrote:besi ka vinji nelime plaksterus visiem parkapejiem3 mashinas stav gajeju iela. mana, Fleix un viens hvz kam mersis.. man uzliek 20ls sodu un tiem abiem veiksminiekiem ne.. kapec ta
?
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Respect džekam !
Policists sevi sodījis par ceļas satiksmes noteikumu pārkāpumu
Policijas priekšnieks Ričards Nebels no Kevaskumas (Viskonsīna,ASV) pats sev izrakstījis sodu par ceļas satiksmes noteikumu pārkāpumu.
Policijas šefa uzmanību pievērsa atkritumu auto, kas novērsa viņam uzmanību un viņš neievēroja stāvošu skolas autobusu ar iedegtām bākas ugunīm. Neapstāšanās, ja esat ievērojis skolas autobusu ar iedegtu bākas uguni ir rupjš ceļu satiksmes noteikums ASV, neatkarīgi no tā, kādā ceļa malā jūs braucat. Policists, kurš pielaida tik rupju kļūdu, rīkojies pēc instrukcijas, izrakstot sev sodu 235 $ apmērā un apmaksājis to nākamā dienā.
Policists sevi sodījis par ceļas satiksmes noteikumu pārkāpumu
Policijas priekšnieks Ričards Nebels no Kevaskumas (Viskonsīna,ASV) pats sev izrakstījis sodu par ceļas satiksmes noteikumu pārkāpumu.
Policijas šefa uzmanību pievērsa atkritumu auto, kas novērsa viņam uzmanību un viņš neievēroja stāvošu skolas autobusu ar iedegtām bākas ugunīm. Neapstāšanās, ja esat ievērojis skolas autobusu ar iedegtu bākas uguni ir rupjš ceļu satiksmes noteikums ASV, neatkarīgi no tā, kādā ceļa malā jūs braucat. Policists, kurš pielaida tik rupju kļūdu, rīkojies pēc instrukcijas, izrakstot sev sodu 235 $ apmērā un apmaksājis to nākamā dienā.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
šorīt saņēmu ierakstītu vēstuli no tiesu izpildītāja ar prasību apmaksāt sodu par pārkāpumu decembra sākumā. Tikai viena problēma - man pēdējos mēnešos CP nav sastādījusi nekādu protokolu, nav uzlīmējusi nekādu plāksteri un vispār es pārvietojos ar auto kurš nemaz nepieder man. Arī uz mājām nekādi CP paziņojumi nav nākuši, lai gan dažādi parādnieku meklēšanas ziņojumi utml nāk gan.
Īsi sakot jūtos ļoti pārsteigts.
Ir kāds bijis līdzīgā situācijā ? Kā vispār šādos gadījumos kaut ko pierādīt, ja es pat nezinu par ko esmu sodīts ?
:neka:
Īsi sakot jūtos ļoti pārsteigts.

Ir kāds bijis līdzīgā situācijā ? Kā vispār šādos gadījumos kaut ko pierādīt, ja es pat nezinu par ko esmu sodīts ?
anarhists
man domaat ka esi panjmets ar netrafareeto mashiinu..anarhists wrote::
bet cik esmu kko dzirdejis ka kauko taadu saaka praktizeet tikai shii gada saakumaa, bet siikaak neko nezinu..

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Vēstulē nav uzrādīts par ko uzlikts sods?anarhists wrote:šorīt saņēmu ierakstītu vēstuli no tiesu izpildītāja ar prasību apmaksāt sodu par pārkāpumu decembra sākumā. Tikai viena problēma - man pēdējos mēnešos CP nav sastādījusi nekādu protokolu, nav uzlīmējusi nekādu plāksteri un vispār es pārvietojos ar auto kurš nemaz nepieder man. Arī uz mājām nekādi CP paziņojumi nav nākuši, lai gan dažādi parādnieku meklēšanas ziņojumi utml nāk gan.
Īsi sakot jūtos ļoti pārsteigts.![]()

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
tik traki neuzbaazaas :gigi:Android wrote:Nepētīja jumta konstrukciju par tēmu "vai varēs uzlikt migalkas" ?emsinjsh wrote:Shodien aptureeja CP, domaaju ka atkal teiks ko bez pagriezieniem vizinos, bet nee vinjsh veeleejaas parunaat kaa ziemaa braukt ar kabrio :gigi:
bik paluureeja salonu..
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401