Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi
domāju, ka tagad jau ir pilnīgā dirsā, man paveicās, jo no jūrmalenes uzreiz pie mārupes nestes griezos nost..un līdz Turībai pa mazajām ieliņām protamsHolo wrote:pirmo reiz redzēju, ka zoļukā uz centra pusi nereāls sastrēgums

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

-
visa riiga esot pilniigaa ... riigaa...Archuks wrote:domāju, ka tagad jau ir pilnīgā dirsā, man paveicās, jo no jūrmalenes uzreiz pie mārupes nestes griezos nost..un līdz Turībai pa mazajām ieliņām protamsHolo wrote:pirmo reiz redzēju, ka zoļukā uz centra pusi nereāls sastrēgums

- Archuks
- BMW
domāju ganParaTr00per wrote:visa riiga esot pilniigaa ... riigaa...Archuks wrote:domāju, ka tagad jau ir pilnīgā dirsā, man paveicās, jo no jūrmalenes uzreiz pie mārupes nestes griezos nost..un līdz Turībai pa mazajām ieliņām protamsHolo wrote:pirmo reiz redzēju, ka zoļukā uz centra pusi nereāls sastrēgums

P.S. Dops drošvien

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

-
yeah... buus jaaizlien iekraameet, kad uzlabosies redzamiiba...Archuks wrote:P.S. Dops drošvien?

Android, a shkjuures vietaa kaadu veltni nevar dabuut, lai sniegu pieblietee un ilgaakam laikam sanaak?

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
var, var - ša tev atbrauks blietētājs ar vibratoru 
bet nu jā, tā vien tik gribas darbā pateikt, ka pietiek strādā un jābrauc vizināties
Ā nē, jāsaka, ka man otrā darbā jābūt - ceļi jāšķūrē

bet nu jā, tā vien tik gribas darbā pateikt, ka pietiek strādā un jābrauc vizināties

Ā nē, jāsaka, ka man otrā darbā jābūt - ceļi jāšķūrē

Garaiz wrote:Laiks fantastisks, tik zem, ka besis uznaak peec 7stundu slidinaashanaas un jaunajam ripaam jau kantiites piestriikeetas![]()
Lielaaka dala bezpiedzinjas iesuukaa :neka:

1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wu-Ryder
Brauksanas apstaklji
Beidzot daudz sniega 

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
kāda vaina - vis tip topHaL wrote:centrs VISPĀR netīrīts... kaut nesnieg jau sen...
ANDROID atkal atpūšas un nedara neko![]()
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=576242" onclick="window.open(this.href);return false;

- Android
- Admins
HaL, apēd zirgu un ubej sebja ob stenu, ar rīgas pilsētas netīrītajām ielām man nav nekāda sakaraHaL wrote:centrs VISPĀR netīrīts... kaut nesnieg jau sen...
ANDROID atkal atpūšas un nedara neko![]()

P.S. Ja ir neskaidrības, skatīt parakstu
Good morning? No such thing!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Šodien biju aizbraucis līdz Liepājai un atpakaļ
bet neko darīt-darbs.
Šī rīta secinājums-ceļa uzturētāji ir sasodīti lielas guļavas, izbraucu nedaudz pirms sešiem, Rīgā neviena iela nebija tīrīta vai kaisīta. Tiekam uz jūrmalenes-taspats, pie Piņķiem uzgriežamies uz apvadceļa, tālāk uz Liepājas šoseju-jo tālāk braucam jo lielākā
-ceļi netīrīti, nekaisīti, pilns ar pārbiedētiem sēņotājiem, kuri pārvietojas max ar 30km/h (nepārspīlējot).
Pirmo tehniku ieraudziju tikai Brocēnos-tika tīrītas ietves
Tiekam aptuveni 50km pirms Liepājas ceļi
(joprojām putina), varam braukt pat ar max atļauto. Cepums liepājniekiem
No Liepājas izbraucu ap 15:00, pirmie 50km pa skaisto un tad līdz Brocēniem atkal
Viens no labākajiem posmiem pirms Brocēniem:

Tālāk līdz Rīgai +/- viss O.K.
Rezumē-ceļus tomēr pie mums tīra, bet tikai tad, kad esam izgulējušies

Šī rīta secinājums-ceļa uzturētāji ir sasodīti lielas guļavas, izbraucu nedaudz pirms sešiem, Rīgā neviena iela nebija tīrīta vai kaisīta. Tiekam uz jūrmalenes-taspats, pie Piņķiem uzgriežamies uz apvadceļa, tālāk uz Liepājas šoseju-jo tālāk braucam jo lielākā

Pirmo tehniku ieraudziju tikai Brocēnos-tika tīrītas ietves

No Liepājas izbraucu ap 15:00, pirmie 50km pa skaisto un tad līdz Brocēniem atkal

Viens no labākajiem posmiem pirms Brocēniem:

Tālāk līdz Rīgai +/- viss O.K.
Rezumē-ceļus tomēr pie mums tīra, bet tikai tad, kad esam izgulējušies

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Pauliic
- Moderators
Jelgavas šoseja ap 10tiem nebija labāka
bet vienalga, kad biju aizkārpījies garām tiem, kuriem nāve acīs tika attīstīts cienījams +30

kad ap 12 braucu atpakaļ jau bija samērā tīrs ceļš, varbūt vnk ceļš uz Rīgu bija labāks
uz Ulmaņgatves no Nestes viens
ar b3 brauca arā un izmetās man priekšā, tad gan nācās vākties, paldies D, ka blakus esošais džips laicīgi noreaģēja un ierausos viņa vietā 
bet ziema der

kad ap 12 braucu atpakaļ jau bija samērā tīrs ceļš, varbūt vnk ceļš uz Rīgu bija labāks

uz Ulmaņgatves no Nestes viens

bet ziema der