Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
freimo
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by freimo »

Juzix wrote:
freimo wrote:Man ar jautājums!
Atstāju auto vietā (pie veikala), kur nepieciešama laika norāde! Laika norādi uzliku uz paneļa. Atnāku atpakaļ, skatos manam auto blabus stāv I.Tutiņa kungs un aizpilda administratīvā pārkāpuma protokola tukšās vietas. Pēc nevisai patīkamas sarunas, viņš iedod man protokolu, kurā skaidri un gaiši rakstīts, ka nav laika norādes!
1 Vienīgā mana vaina varētu būt, ka nokavēju ~ 15 min.
2 Bet kā tad sanāk, ja esmu veikalā, tad man ik pēc 20 min ir jāskrien ārā, jāpārdzen auto un jāpārraksta laika norāde? :cc: :evil:

3 Ir jēga rakstīt k-kādus papīrus un tērēt laiku?
Varbūt kādam gadijies līdzīgi? :roll:

Likumi ir likumi, bet šad tad viņi neiet kopā ar cilvēcisko faktoru! :evil: :roll: :?
1 Ja nemaldos, tad pēc kkāda stajanku MK noteikumiem varēja kavēt 15min.
2 Jā, tā laikam sanāk
3 Nav jēga! Lētāk un vienkāršāk būs i-bankā pārskaitīt tos 10Ls
Ok - visu saprotu! Kavēju - vainīgs! Bet kādēļ protokolā jāraksta, ka "bez laika norādes", ja laika norāde stāv uz paneļa?
Par to gan es labprāt pastrīdētos un uzrakstītu kādu iesniegumu, kā arī par to ka I.Tutiņa kungam ir jāmaina darbs, jo viņam pašam nepatīk tas ko dara un ir ļoti rupjš, uz jautājumiem atbildēt nemāk un paskaidrot arī neko nemāk!!! P*mpis!
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

imo, ta vajadzēja uzreiz reaģēt, uzrakstīt, ka Tutiņa kungs līgojas un elpa jocīgi smird krch, pačakarēt puisim dzīvi :D :verycool:

a tu viņam rādīji, ka tā lapiņa tur ir?
EIMZ

Post by EIMZ »

Juzix wrote:
Atstāju auto vietā (pie veikala), kur nepieciešama laika norāde! Laika norādi uzliku uz paneļa. Atnāku atpakaļ, skatos manam auto blabus stāv I.Tutiņa kungs un aizpilda administratīvā pārkāpuma protokola tukšās vietas. Pēc nevisai patīkamas sarunas, viņš iedod man protokolu, kurā skaidri un gaiši rakstīts, ka nav laika norādes!
2 Bet kā tad sanāk, ja esmu veikalā, tad man ik pēc 20 min ir jāskrien ārā, jāpārdzen auto un jāpārraksta laika norāde? :cc: :evil:

Likumi ir likumi, bet šad tad viņi neiet kopā ar cilvēcisko faktoru! :evil: :roll: :?
2 Jā, tā laikam sanāk
1)Nezinu, vai katrai pashvaldiibai ir atseviskji shie laiki, bet peec taa, kad biju nokaveejis ne vairaak ne mazaak kaa 7 minuutes, man staaveeja jau blokjeetaajs uz ritenja. Tas bija Daugavpilii.
2)Kaa jau pats rakstiiji, likumi neiet kopaa ar cilveecisko faktoru. Bet tas attiecas tikai uz mirstiigajiem. pashi p-isti var likt mashiinu kur un kad grib. Pat kad vinju priekshnieciibai iesniedz fotograafijas ar situaacijas aprakstu, lielaakaa dalja pat raajienu nesanjem. priekshnieciiba nav ieintereseeta ar vinjiem iipashi ciiniities, jo taapat jau nav, kas straadaa. nav tuksha muldeeshana- zinjas no pirmavotiem.
3)Pilniigi piekriitu, Latvijas bezjeedziigaa birokraatija vnk tev neljaus aatri un vienkaarshi atrisinaat pat vissiikaako probleemsituaaciju.

Pazaudeetais laiks un nervi nebuus gala rezultaata veerti.
Image
freimo
Admins

Post by freimo »

Pauliic wrote:imo, ta vajadzēja uzreiz reaģēt, uzrakstīt, ka Tutiņa kungs līgojas un elpa jocīgi smird krch, pačakarēt puisim dzīvi :D :verycool:

Jā - rādiju! Bet atbildēja, ka neko nezinot, jo laiks esot iztecējis!
Kā tur īsti ir ar to fotogrāfēšanu? Viņi fotogrāfē auto no priekšas vai kā? :roll:
EIMZ

Post by EIMZ »

freimo wrote:
Pauliic wrote:imo, ta vajadzēja uzreiz reaģēt, uzrakstīt, ka Tutiņa kungs līgojas un elpa jocīgi smird krch, pačakarēt puisim dzīvi :D :verycool:

Jā - rādiju! Bet atbildēja, ka neko nezinot, jo laiks esot iztecējis!
Kā tur īsti ir ar to fotogrāfēšanu? Viņi fotogrāfē auto no priekšas vai kā? :roll:
pirms pashas blokjeetaaja uzlikshanas nobildee to lapinju, uz kuras rakstiits laiks, tad gan no priekshas, gan aizmugures.
Image
emsinjsh

Post by emsinjsh »

freimo wrote:
Juzix wrote:

2 Jā, tā laikam sanāk
Ok - visu saprotu! Kavēju - vainīgs! Bet kādēļ protokolā jāraksta, ka "bez laika norādes", ja laika norāde stāv uz paneļa?
Par to gan es labprāt pastrīdētos un uzrakstītu kādu iesniegumu, kā arī par to ka I.Tutiņa kungam ir jāmaina darbs, jo viņam pašam nepatīk tas ko dara un ir ļoti rupjš, uz jautājumiem atbildēt nemāk un paskaidrot arī neko nemāk!!! P*mpis!
vinjiem vagad buut fotograafijai, kas pieraada to ka Nav uz panelja lapinjas uz kuras ir laika noraade..
ja taas fotograafijas nav ta lai pieraada ka tu kaveeji un tev nebija lapinjas....
es ieteiktu aiziet un normaali parunaat noskaidrot pa to situaaciju bik preciizaak, ja Tev kaut kas liekas aizdomiigi, ta var meegjinaat vinjus par kaut ko pisinaats, lai atcelj sodu...
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
EIMZ

Post by EIMZ »

peec idejas vinjiem tieshaam ir jaabuut pamatojumam- fotograafijai, citaadi sanaak tavs vaars pret vinjeejo.
Image
freimo
Admins

Post by freimo »

Tas man tāds principa jautājums!
Bet attiecīgu iesniegumu gan aizbraukšu uzrakstīt!
Aigars

Post by Aigars »

Njā, vakar vietējais inspektors Princis sāka bojāt dzīvi kaimiņiem.

Otrdienās naktīs pie mājas stāvēt aizliegts, jāstāv otrā ielas pusē, lai sniegu/putekļus var aizvākt (tas jau po, ka sniega šķūris un putekļu sūcējs brauc pilnīgi pretēji - otrdienās gar pretējo pusi un trešdienās - gar mājas pusi :D)

Anyway... kamēr mājas vienā galā rakstīja džeks protoklolu, pa fikso noziņoju 5 kaimiņiem, visi pārdzina braucamos kamēr viņš tur ar muti vaļā stāvēja. :rasta: Jaungada brīnums sagaidīts. :>
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

EIMZ, par tām 15 min. Kkad pa tv teica,sakarā ar kkādiem stāvēšanas ierobežojumiem.
šitā pāris gadus atpakaļ. kad dzīvoju V-rīgā un darba autiņam caurlaides nebija to atstāju uz kādas no tuvumā esošajām ielām. Tā nu kādy rītu, pulkstens nedaudz pirms 8ņiems, samiegojos dodos pēc auto, skatos-atkal ielas galā stāvēšanas zīmes aizklātas (vakarā, kad parkojos biss bija ok). Tieku līdz savam autiņam un manam skatam paverās skats, kā CP darbinieki kopistiski ar evakuātora pārstāvi taisās, aiz manis stāvošo auto,gatavot prom vešanai!
CP pārstāvis ar nejauku smīniņu sejā uzrunā mani un noķiķina, ka laikam man paveicies, ka nepagulēju puss stundiņu ilgāk. Es šim pretī par tām 15min, un lai vien liek tam autiņam mieru un iet iedzer rīta kafiju vai arī iešu uz dzīvokli pakaļ fotoaparātam un lai gaida TVnetā rakstiņu :lol:
Šamējais kko uzbļāva evakuātora vadītājam, lai šis uzgaida, jo te viens gudrinieks uzradies. Iekāpu mašīnā pasēdēju ~5-10min. un apmierināts devos uz darbu.
Tā arī nesapratu, tās bija manas zināšanas, vai CP kārtējā nezināšana :lol:

Freimo Kā jau te izteicās-jābūt bildei, tomēr viņiem jāpierāda, ka Tu esi vainīgs, nevis, tev ka Tu esi nevainīgs!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
EIMZ

Post by EIMZ »

Juzix wrote:EIMZ, par tām 15 min. Kkad pa tv teica,sakarā ar kkādiem stāvēšanas ierobežojumiem.
tiri piri
Viss, ko varu pateikt- tad vinji ir su4ie gadi, atvainojos par lamaashanos. Lai jau aizrijas. mazveertiibas kompleksu saeesti perdelji, kuri savu smiekliigo varu tad nu izmanto kur vien var.
Zeel tikai pazaudeetaa laika, kaameer atbrauks un savaaks savu luuzni no ritenja.
Bet anyway- paldies par info, turpmaak zinaashu.
pietam tava atgadiijuma apraksts- cereesim, ka tavas zinaashanas, jo ne jau visi CP-isti neorienteejas tajaa, ko dara.
Image
EIMZ

Post by EIMZ »

vismaz kaut ko noderiigu arii dara, un prieks, ka dzeerushos piekjer.
http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4874432
Image
jūdass

Post by jūdass »

Mana policija mani vajā :D katru rītu, kad policija izbrauc pārbaudīt kodējus, viņi mani aptur. :neka: kas mani nodod - sarkanais deguns vai nefokusētais acu skatiens
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
anders

Post by anders »

jūdass wrote:Mana policija mani vajā :D katru rītu, kad policija izbrauc pārbaudīt kodējus, viņi mani aptur. :neka: kas mani nodod - sarkanais deguns vai nefokusētais acu skatiens
:neka: A kad tad tu kramā neesi braucis? tu kā strazdi, vienmēr ķirsī.... :D
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

izraadaas arii bergos meedz buut policija :gigi:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
ingars

Post by ingars »

jūdass wrote:Mana policija mani vajā :D katru rītu, kad policija izbrauc pārbaudīt kodējus, viņi mani aptur. :neka: kas mani nodod - sarkanais deguns vai nefokusētais acu skatiens
tevi BMW nodod apmaini pret volvo un vini tevi CIENIS
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic

AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

apmaini pret subaru, un sapratīs, ka steidzies :gigi:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
chainsaw

Post by chainsaw »

ingars wrote: tevi BMW nodod apmaini pret volvo un vini tevi CIENIS
tu esi stulbs :wink:
atziisties ka tev smadzenju vietaa ir tetris un visi tevi SAPRATIIIS
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

btw taa arii ir Zarinj.. nedirs ja nezini ;) man gan nav volvo, bet taa pat neaiztiek aiznekodariit :)
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Chesterb

Post by Chesterb »

nu nez. kā tur ir ar tiem bmw...brīžiem jau tā šķiet, ka viņi mani vajā :gigi: bet ja tā padomā, tad visu mūžu esmu nobraucis ar bmw un ne reizi nebija gadijeis, ka CP tev braucošam dzenas pakaļ ar mirgalkām un liek malā tikai, lai dokumentus pārbaudītu, bet ar senča Audi braucot gan man tā ir gadijes :gigi:
Locked