Es Tevi redzēju 25
Moderator: Juzix
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Re: Es Tevi redzēju 25
Neredzēsi gan
big siti lajf

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- VuskansDavis
- Been thanked: 0
Vakar uz Ventspils šosejas pie Statoil, kas pie Jūrmalas robežas, manīts Matiiss_t

Jā, oficiāli gan Sesku ielā!kretīns wrote:Jap jap, biju pie coma, saprotu, ka tu tur dzivo, ja?

Piefiksēju, piedevām šķiet, ka brauci divreiz, ar Corollu un pēc tam ar XC, tikai ņemot vērā asfalta kvalitāti koopertīvā atšķirt mirkšķināšanu no mašīnas nokratīšanās ir grūti.Vāveris wrote:Salvis garāžās šovakar čakli strādājam, uzmetu ar tālajiem, bet nepiefiksēji mani.

Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
- Matiiss_T
Vakar, šodien tur bijuVuskansDavis wrote:Vakar uz Ventspils šosejas pie Statoil, kas pie Jūrmalas robežas, manīts Matiiss_t

Šovakar Foxijs pie Riga plaza
Sent from telefons
GOT SMOKE? I don't
- VuskansDavis
Mani nevarēja atpazīt, jo bija visa mašīna ar brūnu skoču nolīmēta.Matiiss_T wrote:Vakar, šodien tur bijuVuskansDavis wrote:Vakar uz Ventspils šosejas pie Statoil, kas pie Jūrmalas robežas, manīts Matiiss_tTevi neredzēju
Sent from telefons

bijām pēc šmigas, tevi rindā redzēju, bet nepavilkos uz bļaustīšanosMatiiss_T wrote:Vakar, šodien tur bijuVuskansDavis wrote:Vakar uz Ventspils šosejas pie Statoil, kas pie Jūrmalas robežas, manīts Matiiss_tTevi neredzēju
Sent from telefons

Pilnā laimē nodirsts un netīrsblokks wrote:Ap 15 nulle nulle manīts Fretkas Volvo apmēram Gogoļa, Jēzusbaznīcas ielas krustojumā.

-
Jo es biju noraizējies par izpūtēju, kurš kuru katru mirkli var nolūzt + auto tā nodirsts, ka kauns apkārt skatītiesmdz wrote:Fretka ar cietu seju pa krastmalu gar pili ~21:10.

Bet nu auto nomazgāts un izpūtējs sačinīts visos iespējamos veidos un gateros
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
ČAU TEV ARĪ JA