Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Šodien ap plkst 11 īsu gabaliņu pirms Ropažiem Audi 80 un Civiks purns purnā. Braucu garām pirms vēl ātrie bij atbraukuši (izskatijās, ka pāris minūtes tik pagājušas no negadijuma brīža). Audim divas saulītes priekšējā stiklā, Hondai divi, ar galvām izsisti caurumi vējstiklā.
Jokainākais bij tas, ka abiem sasisti priekšējie labie stūri :neka:
Jokainākais bij tas, ka abiem sasisti priekšējie labie stūri :neka:

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Svētdien no rīta redzēts, ka dzeltena sporta mašīna nav paņēmusi līkumu pie Latvijas Bankas braucot lejā no Vanšu tilta. Daudz nepētīju, jo uz tilta bija uznākusi sarma un bija jāveic līdzīgs manevrs. Auto daudz nebija cietis, tikai nedaudz priekša.
Pēc tam fiksi tika nomainītas riepas.

Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work
ID 123
ID 123
Tā bij tā Lotus Elan vai kā saucas,kas pardevās rumbulā ar žileti, ar redzēju. Puisis tāds škrobīgs sēdēja.Mr. FriX wrote:Svētdien no rīta redzēts, ka dzeltena sporta mašīna nav paņēmusi līkumu pie Latvijas Bankas braucot lejā no Vanšu tilta. Daudz nepētīju, jo uz tilta bija uznākusi sarma un bija jāveic līdzīgs manevrs. Auto daudz nebija cietis, tikai nedaudz priekša.![]()
LC 120
- murphy
- Has thanked: 0
Šitas ar to lotusu no rītiem manā vietā mēdz parkoties, tagad vismaz būs miers :gigi:Mr.Red wrote:Tā bij tā Lotus Elan vai kā saucas,kas pardevās rumbulā ar žileti, ar redzēju. Puisis tāds škrobīgs sēdēja.Mr. FriX wrote:Svētdien no rīta redzēts, ka dzeltena sporta mašīna nav paņēmusi līkumu pie Latvijas Bankas braucot lejā no Vanšu tilta. Daudz nepētīju, jo uz tilta bija uznākusi sarma un bija jāveic līdzīgs manevrs. Auto daudz nebija cietis, tikai nedaudz priekša.![]()
Get rich or die tryin'
-
- SilentShadow
šitais verķis man blakus pa ganību dambi brauca. Uz pētersalas krustojuma dikti lēni pāri tramvaja sliedēm braucaMr. FriX wrote:Svētdien no rīta redzēts, ka dzeltena sporta mašīna nav paņēmusi līkumu pie Latvijas Bankas braucot lejā no Vanšu tilta. Daudz nepētīju, jo uz tilta bija uznākusi sarma un bija jāveic līdzīgs manevrs. Auto daudz nebija cietis, tikai nedaudz priekša.![]()

ID 68 black coupe E36 328 1996
Mazda power 626 2001
Mazda power 626 2001
- omulis
- Moderators
Soriit uz Ventspils shosejas notrieksts ritenjbrauceejs ..
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- omulis
- Moderators
laikam bija netaalu no taas upes, kas ir pirms Spunjciema 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
Maldies gan! No Jūrmalas līdz pat Spuņciemam naw neviena ātruma ierobežojuma (izņemot 90 km/h)Martinss wrote:Tieši pārbraucot tam tiltam pāri, kas pirms Spuņciema. Aiz tā tilta ja nemaldos uzreiz 50 km/h ierobežojums sākās. Korķis tur normāls sāka veidoties.Lambertino wrote:vov - kuraa vietaa?omulis wrote:Soriit uz Ventspils shosejas notrieksts ritenjbrauceejs ..

p.s. Tas par to 50 km/h (just for info

BMW F31 M-Sport Estoril Blue